Hae
Palasia Arjestani

Kaaoksen keskellä..

Nyt on pikku hiljaa asetuttu uuteen kaupunkiin ja uuteen asuntoon. Joka paikka on ihan sekaisin, nurkat täynnä tavaraa ja lisää joutuu koko ajan ostamaan. Kaikenlaista skeidaa sitä ihminen joutuukin hommamaan elämistä varten. Positiivista tässä muutossa on se, että uudessa kämpässä kaappitilaa on noin neljä kertaa enemmän entiseen asuntoon verrattuna. Ja onhan tää kiva, kun kaikki on laitettu lattiasta kattoon kodinkoneista lähtien viimesen päälle!

Itse muuttopäivä oli aika helvetin raskas. Perjantaina pakkailin kamoja ja siivoilin kaappeja melkein puolille öin asti. Lauantaiaamuna heräsin aivan liian aikasin ja jatkoin samaa hommaa. Puol ykstoista mies ja appiukko tuli kuormurin kanssa pihaan ja alettiin lappamaan kamaa sisään. Viis tuntia meni roudatessa kamoja ja siivotessa kämppä lähtökuntoon. Eniten stressiä aiheutti akvaario… Suuremmilta miesvahingoilta kuitenkin selvittiin, koska vain yksi fisu ui selkää Helsingin päässä 😀 Selkävammaiselle on muuten äärimmäisen miellyttävää matkustaa kuorma-autossa kuusi tuntia, kun istuma-asentoa ei voi vaihtaa missään vaiheessa suuntaan eikä toiseen. Suosittelen kokeilemaan tätä elämysmatkaa edes kerran elämässä.

Päivät on menny laittaessa kämppää pikku hiljaa kuntoon ja ostellessa puuttuvia kamoja, kuten pesukonetta. Äärimmäisen hieno systeemi tuolla Tammiston Gigantin megastoressa. Eilen odoteltiin yli puoli tuntia, että saatais jonkinlaista palvelua. Oltiin kuitenkin ostamassa yli tonnilla tavaraa. No, palvelua ei tippunut ja lähdettiin kävelemään. Tänään onnistuttiin jopa saamaan jonkin sortin palvelua ja saatiin se hemmetin kone ostettua. Se tosin toimitetaan vasta syyskuun puolella kotiin. Vittu mitä touhua. Eipä siinä, olisin halunnut myös uuden kahvinkeittimen, mutta hyllysähän ei tietenkään ollut kuin esittelykappale. Kauheasti ei houkuttanut jäädä venailemaan toista puoli tuntista jonotusnumeron kanssa, joten pitäköön tunkkinsa. Ainakin toistaiseksi.

Eilen korkattiin uusi sali eli Susanna ja Mikko Mantilan isännöimän Malmin East Bodyn. Jos uusi asunto tuntuu jo nyt kodilta niin kyllä tuntuu salikin! Hyvät ja kattavat laitteet, mukava, osaava ja kannustava henkilökunta ja tekijä, joka ratkaisee kaiken eli jumalaton tekemisen meininki! Jokainen treenaa tosissaan, kuuluu ääntä ja hiki lentää. That´s what I call HC training! Painojen kolisteluakaan ei katsota pahalla 😉 Jo vähän aikaa hukassa ollut treenimotivaatio palas eilen ryminällä takaisin ja sain jalkareenissä niin kovat aggret päälle, että taisin puskea itteni vähän liian koville… Joutu vähän keräilemään itteensä loppureenistä 😀 Otin etureisille prässiä (sika hyvä prässi!), hackia ja reidenojennusta ja ovat olleet tänään niin kipeet et seiniä pitkin sai aamulla kammeta ittensä kylppäriin 😀 Tänään otin hyvää settiä selälle ja huomenna taitaa olla pelkä aerobisen ja venyttelyn paikka. Pariin viikkoon en oo juuri päässyt liikkumaan niin en viitsi saman tien vetää itseäni ihan piippuun. Kohtuus kaikessa.

Sattuipa EB:lle muuten pari tuttuakin nettimaailmasta, nimittäin Verkkarivaimo ja Badass-Vihavainen, joka veti sen sortin treeniä ohjattavilleen, että pahaa teki jo katsoakin 😀 Ei meinaan ollut mitään ihan kevyttä settiä! Eipä tekis itsellekään samanlainen koutsaus yhtään pahaa 😉

Kuvia tulee taas kunhan ilkeen salilla kaivella kameran laukusta 😀 Nyt kera uuden Flexin peiton alle. Huomenna taas aikanen herätys (mitä helvetin lomailua tää on!?), Ikean keikka tiedossa. Voi luoja…

4 kommenttia

 1. Satu kirjoitti:

  Naurettiin siellä hierojan kanssa niiden huudoille. Teki aika pahaa kuunnellakin.. Tyypit treenaa 12vko ihan täysiä kera ruokavalion, melkeen ilman mitään punttitaustaa. Ne on huutanu siellä heti ekoista treeneistä lähtien. Auauau.. Jukka pistää koville 😀

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Aah, niillä on semmonen proggis menossa XD Ihan mielenkiintoista nähdä minkälaisia tuloksia tulee. Luulen, et lihasmassaa kertyy aika huolella, varsinkin jos ei ole sen suurempaa punttitaustaa. Ne jää niiiiiiin koukkuun tähän lajiin 😉

 3. Riinu kirjoitti:

  Onnee uuteen kotiin!!!!

 4. Jenni kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin! Itsekin Kuopiosta Helsinkiin muuttaneena tiedän ettei se ihan noin vaan se muutos tapahdu…hyvä juttu oli se, että oli pakko todellakin karsia tavaroita ja jättää vaan oleellinen, yhteen pakettiautolliseen piti kaikki saada mahtumaan. :DMites kisut otti muuton?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.