Hae
Palasia Arjestani

Näillä mennään.

Selkä se vaan oikuttelee. Alkaa melkein jo tottua… Ei ilmeisesti välilevyt kestä töissä tulevaa kiertoliikettä. Yhtään jos seison paino pelkästään toisella jalalla niin alkaa vihlomaan sinne sun tänne. Mahtavaa. No, näillä on mentävä ja näillä mennään.

Polvi alkaa olla kunnossa ja tällä viikolla pääsen tekemään jalkareenitkin normaalisti. Oon vahvasti sitä mieltä, että kroppaa tykkää tästä uudesta treenityylistä, jossa en väännä jokaista sarjaa viimeiseen maailman tappiin saakka. Lihakset tuntuu hermottuvan jotenkin paremmin ja palautuminenkin on paljon nopeampaa. Oman silmään näyttäis käsiin, olkapäihin ja selkään tulleen vähän jotain kehitystäkin.

Sunnuntaina muutaman tunnin autossa istumisen jälkeen yllättävän hyvä jumppa olkapäille ja ojentajille. Kunnon puristelua ja lyhyet palautukset –> pikku lihat ihan hapoille!

1. Pystypunnerrus seisten smith 2*10*30kg/ 3*7*25kg
2. Pystysoutu taljassa 11, 11, 12*45kg
3. Sivuviparit kp 15, 12, 9*8,5kg Vaihto lennosta.
4. Viparit ylös kp 10, 8*6kg
5. Pushdown tangolla 3*?*50kg
6. Kapee pena smith 7, 7, 8*40kg
7. Päänyliveto taljassa tangolla 2*15*25kg/ 15*30kg

Vähän venyttelyä ja aerobista loppuun. Vaikeinta tällä tyylillä on tehdä ekassa sarjassa riittävän ”vähän” toistoja. Eka sarjaa tuntuukin yleensä aika kevyeltä, mut lyhyellä palautuksella kun lähdetään toiseen ja kolmanteen sarjaan niin ei yllättäen olekaan ihan niin kevyttä. Yleensä viimenen sarja on jo täyttä tuskaa ja siitähän me tykätään 😉

Eilen vuorossa paksua selkää ja hauiksia. Alla pari muutaman viikon takaista kuvaa 🙂 Mä oon aina niin kovin edustuskelpoinen salilla 😀

Maastavetoahan en oo nyt hetkeen tehnyt ollenkaan. Ei ole selkävaimmaiselle mikään paras vaihtoehto. Kun ja jos tää selkämys tästä joskus paranee niin sit voi taas mavetella sydämensä kyllyydestä 🙂
1. Kulmasoutu vinopenkillä maaten smith 3*10*45kg/ 2*7*50kg
2. Alatalja kapealla 2*12*55kg/ 10*60kg
3. Kulmasoutu kp 10, 10, 12*28,5kg
4. Hk kp vinopenkillä 3*11*8,5kg
5. Hk scott mutkatangolla 3*9*22,5kg
6. Tuplahauis ristitaljassa 2*7*20kg/ 12*15kg
Tänään piti käydä aamulenkillä ennen töitä, mut meni yö niin mukavasti ettei tarttenut ees aatella mitään urheiluaktiviteettia. Heräilin yöllä vessaan vaivaiset viis kertaa! Aamulla tuntu etten olis nukkunut ollenkaan koko yönä.. No, tänään ajoissa sit unille ja huomenna etujalkakidutus ennen duuniin menoa!

2 kommenttia

  1. Henna kirjoitti:

    Jonna, mavettelujen kanssa olemme samassa veneessä, sillä mullakin on maastavedot pannassa niin kauan, kunnes saan lantion vinoutta korjattua. Loistava liikehän se olisi, mutta toisaalta myös potentiaalinen liike aiheuttamaan itselleen lisäongelmia, jos vain itsepintaisesti vetelee selkätuntemuksista huolimatta. Nimimerkillä itselleen epäsymmetriset putket kehittänyt mavettelija. Tosi kiva muuten, että laittelet treeneistä kuvia, niissä on asennnetta! 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Näinpä. Aion pitää mavettelut pannassa siihen asti kunnes olen 100% varma, et selkä on kunnossa. Siihen saattaa mennä aika kauan..Pitäähän kuvia olla! Ite tykkään kans et blogeissa on kuvia, ei pelkkää tekstiä jaksa aina lukea. Sulla oli muuten blogissas hyvät poseerauskuvat!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *