Hae
Palasia Arjestani

Tapasin tinderissä härkätaistelijan

tapasin tinderissä härkätaistelijan

Perjantaissa mennään jo ja kohta on loma taputeltu. Laskeskelin eilen illalla, että 3 viikon lomasta ollaan oltu kolme päivää kotona. Onneksi meillä on huippumahtavat naapurit, jotka ovat käyneet kastelemassa meidän parvekkeen kasveja. Muutenhan se koti pysyy pystyssä ihan pitämättäkin. Onneksi siivosin taas ennen mökille lähtöä niin on kiva palata kotiin. Mutta olishan siellä taas tekemistä! Olen loman aikana lueskellut konmari -juttuja ja into tavaran karsimiseen on kova. Olisi mahtavaa kokea sama fiilis kuin ihmisillä, jotka ovat jo marittaneet kotinsa. Aikaa kuulemma jää kaikelle muulle paljon enemmän kun siivoamiseen ei mene kuin 15 minuuttia aikaa. Meilläkin tavaraa on edelleen liikaa, vaikka olen sitä heittänyt jo paljon menemään. Toki pääsisin paljon helpommalla, jos vain veisin kaiken kierrätykseen, mutta haluan myydä osan tavaroista ja laittaa rahat meidän matkakassaan. Siksi kai tämä on niin hidasta. No, hauskaa hommaahan tämä on!

Jos mietitte postauksen ostikkoa niin se liittyy videoon, jonka julkaisin juuri tänään. Perjantain iloksi jaan teille siis videon, olkaapa hyvät 🙂 Jos video näyttää blogissa hassulta niin suosittelen katsomaan sen täältä. Muista tilata myös kanava!

Mukavaa viikonloppua ystäväiseni!

4 kommenttia

 1. Annie kirjoitti:

  Ihanan näköistä mökkielämää! Tosi kivan näköinen paikka ja kivaa puuhastelua lapsellekkin, ihan kateeksi käy! Itse en asu Suomessa, joten haikeudella mietin kuinka ihanaa olis päästä just nyt saunavihdan tekoon. Hyvää lomaa?

  • Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

   Missä päin maailmaa sä asustat? Maanantaina alkaa taas arki, mutta ei haittaa ? Nyt olen ainakin intoa täynnä ja parin kk päästä toinen lomapätkä tiedossa!

  • Annie kirjoitti:

   Heippa! Kuulostaa hyvältä, että on jo toinen loma tiedossa, mitä odottaa. Ja mökillehän pääsee vaikka viikonlopuksikin? Me asutaan Italiassa. Ja ei ole valittamista täällä – vaikka ei ole saunaa, niin omanlaisensa ”saunafiilis” iskee kun astuu tuonne ulos helteeseen… Mutta kun katsoo suomalaista mökkimaisemaa, koti-ikävä ja haikeus iskee….. täällä ei ole ihan samanlaista kesämökkikulttuuria, vaikka ihmiset kaupungeista viikonlopuiksi ja lomiksi pakenavatkin merelle ja vuorille. Erona on ehkä se, että täällä on yli 10 kertaa enemmän ihmisiä ja autoja kuin Suomessa ja sen kyllä huomaa kaikkialla. Suomalaiselle metsän neidolle se ei ole aina niin houkuttelevaa pakkautua tuhanisen ihmisten kanssa rannalle, kun on tottunut että voi pulahtaa alasti yksinään raikkaaseen järveen. Mukavaa sunnuntaita!

   • Jonna kirjoitti:

    Voi pojat! Siellä on ainakin lämmintä 🙂 Varmasti melko erilainen kulttuuri kuin Suomessa? Olen yrittänyt houkutella miestä Italiaan, mutta se ei oikein lämpene ajatukselle.. Maailman paras fiilis on kyllä ehdottomasti se kun pääsee pääkaupungin hälinästä mökille rauhoittumaan ja voi vaikka nakkena pulahtaa uimaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.