Hae
Palasia Arjestani

lepiä

Jei, tänään saatiin vihdoin ja viimein hankittua se kauan kaivattu tallentava digiboxi! Vähänkö luksusta.. Saan heti huomenna tallentaa bondin kun oon yön duunissa. Lauantaina onkin sit mukava salin jälkeen köllähtää sohvalle ja laittaa bondi pyörimään 😀

Tänään pidin lepipäivän, mut jouduin silti salille isännän avuks. Otin siinä samalla sit ruhtinaalliset 10 minsaa aerobista jokusen sarjan vatsoja ja 15 minsaa solariumissa kalman kalpean jonnan grillaamista. Huomenna sit selkätreenien pariin.

Tässä teille nirunaruhauis.

5 kommenttia

 1. eevaLj kirjoitti:

  Hyvä, kun laittelet noita kuvatuksia blogiin niin näkee siun edistymistä ja ihan ennen kaikkea SIUA!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, pitää vaan aina nurkan takaa kyttäillä ettei kukaan ole katselemassa. Saattaisivat vaikka pitää vähän omituisena tyyppinä salilla, kun jatkuvasti on kamera kädessä itteensä filmaamassa :DSullahan se alkaa jo lähtö häämöttää! Joko jänskättää?

 3. Anonymous kirjoitti:

  Tuo on nirunarusta kyllä kaukana! Millon tulee semmosia kuvatuksia, joista näkee kaikki anatomiset ja vähissä vaatteissa mielellään:-D-ansku

 4. Heinäharava kirjoitti:

  Tallentava dikipoksi on ihan ehdoton! Sit voi sano aina et hei laita nauhalle… eikun siis tallenna kovalevylle ehe-ehe. Mä ainakin vaan nauhotan.Joskus vuonna kauan sitten mulle piti nauhottaa napakymppi! Se oli kuulemma noloa, mutta ei minusta kun napis oli hyvä ohjelma.neiti x: Millaisen naisen kuvittelet olevan täällä sermin toisella puolella?herra a: Ihan kivan. Iso perse, ehkä.

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  ansku: varmaan 2010 syksyllä 😀 Katellaan tässä joskus, kunhan olen omasta mielestäni semmosessa kunnossa, et niitä vois ottaa..Heinäharava: mäkin nauhotan, isäntä tallentaa. Sain eilenkin kommenttia ettei sillä boxilla voi nauhottaa, on tarkkaa kele :DOi vitsi, vähänkö napakymppiä on ikävä.. siinä sitä oli laatuviihdettä kerrakseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *