Hae
Palasia Arjestani

Kuulumisia.

Jou!

Meni viime viikko aika kiireisenä tyttönä. Normaalisti kerkeen edes yhtenä päivänä töissä päivittämään blogia tai viimeistään illalla kotona, mut viime viikko oli jotain aivan järkyttävää. Töissä oli kauheeta hulinaa joka päivä ja iltaisin olin niin kuitti etten jaksanut tehdä muuta kuin maata äxänä salin jälkeen sohvalla.

Treenattu on edelleen yhtä kovaa kuin ennen raskauttakin ja viime viikolla lihat sai kyytiä negatiivisella treenikierrolla. Treenit oli jaettu viiteen eri päivään, liikkeitä tehtiin 3-4 per lihasryhmä ja toistot liikkui alueella 4-6. Lyhyet toistomäärät johtu vain ja ainoastaan -ah niin ihanista- 10 sekunnin negatiivisista vaiheista 🙂 Joka ikisen lihaksen sain törkykipeeks, koska noita negatiivisia ei ole tullut harrastettua kovin usein..

Olkapäitähän mun on ollut aina kauheen vaikee treenata, saan niihin melko harvoin mitään tuntumaa 🙁 Siitähän se sit todennäköisesti johtuu ettei ne kasvakaan mihinkään. Yritys on kuitenkin kova.. Yllä olevassa koneessa oon alkanut pikku hiljaa saamaan pienen tuntumaan olkapäihin, mut siinäkin saan keskittyä 100%, että liike tehdään olkapäillä. Kivahan tuo olis joskus nähdä jotain tuloksiakin…

Ja kuten kuvasta näkyy niin olkapäät sojottaa mikä minnekin. Mullahan on tuolta selkäpuolelta löydetty yhtä sun toista vaivaa hermotushäiriöistä lähtien, että voi olla etten koskaan saa olkapäitä kasvamaan. Tästähän päästään siihen etten kyllä koskaan tule edes haaveilemaan kisaamisesta jos en saa hartialinjalle lisää lihaa. Taso naisten cbb:ssä alkaa olla sitä luokkaa, että jokaisen lihasryhmän pitää olla näyttävä ja symmetrinen jos lajissa mielii pärjätä.

Viikonloppuna kisattiin PM-kisat ja kuvien perusteella naisten klassikissa oli tosi kovia mammoja. Näiltä mammoilta löytyy lihasta ja kireyttä!

Classic Bodybuilding Women Open tuloksia-

1. Ida Sefland, Denmark
2. Mona Christin Jacobsen, Norway
3. Therese Olsen, Norway
4. Gisela Nylander, Sweden
5. Katrine Tonnesen, Denmark

Voittaja Ida on tuo vaalea tukkainen upea nainen, joka ilmeisesti vielä viime vuonna kisasi BF:n puolella! Täytyy sanoa etten ole muihin naisiin vielä sen enempää perehtynyt, en tiedä kuka kukin on 😀 Jos joku on enemmän näitä seuraillut niin voisi infota mua, tänks 🙂 Suomineitojahan tuonne olisi kaivattu… Sen voin sanoa, että saapi Jonna ainakin tehdä töitä ihan jokusen vuoden plus muutaman vielä siihen päälle, että pääsee noihin lihoihin.. trallalaa.

Masu kasvaa kasvamistaan mamma pyöristyy 🙂 Painoa on raskauden alusta tähän päivään tullut n.5 kiloa (viikkoja 19+) ja painonnousu on alkanut nyt selvästi hidastua. Viime viikolla käytiin neuvolan järjestämässä perheneuvonnassa, joka oli itse asiassa erittäin hyvä tilaisuus vaikka alkuun vähän muuta ajattelin. Sain ainakin todisteen siitä etten todellakaan ole yksin tuntemuksieni kanssa. Suurimmalla osalla painoa oli tullut jo yli 10 kiloa ja yhdellä melkein 20 kiloa. Yksilökohtaisia juttuja nämäkin siis. Tosi mukavia oli muut pariskunnat ja innolla odotan jo seuraavaa tapaamista! Seuraavaan kertaan mennessä ollaankin sit jo käyty rakenneultrassa ja tiedetään mahdollisesti mukulan sukupuolikin, jos siis halutaan se tietää 🙂 Toisaalta sen vois jättää yllätykseksi, mutta toisaalta olisi kiva tietää…
Tässä vielä pari kuvaa viime viikon suuresta herkusta eli tattarikakuista kera maapähkinävoin ja banaanin. Toinen himotuksen kohde on fetajuusto ja raaka sipuli.

 Jatketaan harjoituksia, illalla vuorossa etureidet…

5 kommenttia

 1. massaminna kirjoitti:

  Kiitti kuvista 🙂 Nami mitä herkkuja sulla 🙂 Tattarikakkuja en ole ikinä maistanut, täytyypi testata.

 2. Riinu kirjoitti:

  Ai helvetti mua vih-loo noi silarit… kun ne ei oo enää edes minkään normaalin kokoset vaan on sit pitäny saada heti hyllystä ne isoimmat….Ja kyllä, jos rasvat ottaa pois ni ne ilmapallot pompsahtaa sieltä vähän niinku esille, mut on myös nättejä tissejä (nimeltä en mainitse, mut kilpailee suomessa) ja sit on noita kaikkipäinvi***a-tissejä…Kiitos 😀

 3. Maailman Vahvin Nalle kirjoitti:

  Vaikka mulla olkapäätreeni on just se, missä sitä tuntumaan on eniten, niin sulla taitaa silti olla isommat olkapäät 😀

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  jos mulla on isommat ni sit sulla pitää olla pelkät kuopat 😀

 5. -didi- kirjoitti:

  Kauhean kiva seurata sun raskautta täällä. Lisää uskallusta sitten joskus omaan projektiin, kun sinulla ei tuo ole vielä vissiin rajoittanut omaan treenaamista. Täällä odottelen lisää odotus + treenaus -postauksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.