Hae
Palasia Arjestani

Ei aikuisten juttu ollenkaan

No niin, täällä vietetään aikaa sängyn pohjalla ja buranan voimalla. Sain taudin, joka ei kuulemma aikuisiin tartu terveyskeskusken hoitajan mukaan, nimittäin enterorokon. Noh, väärässäpä tuntui olevan! Jälleen kerran. Välillä mietityttää mistä osa hoitajista ja lääkäreista sinne on oikein revitty. Ei toki voi yleistää, mutta muutaman kerran on kohdalla sattunut sellainen sankari ettäh.. Kuumetta mulla oli tänään päivällä rapiat 38, mutta onneks sain sen laskemaan buranan avulla. Nyt on enää suu ja kurkku niin kipeinä ettei sinne mitään kummoisia eväksi tungeta. Nyt kuulemma saan ihan luvan kanssa syödä jätskiä, hah! 🙂 Alla kuva johon törmäsin kun poistelin kuvia koneelta. Itse asiassa tuollainen lyhyt tukka on aika magee…

kuvia 054

Kuva syyskuulta 2011.

Tässä teille taas kuulumisia videon muodossa 🙂 Mietin vaan että oliskohan aika hommata uusia tietokone, kun viiden minsan videon lataamisen meni KOLME TUNTIA!!! Palaan treeniasioihin kunhan tästä paranen…

Hain eilen postista elloksen paketin ja aattelin tehdä teille sisustuspostauksen kuvien ja videon muodossa ihan lähipäivinä! Kiinnostaiskos?

9 kommenttia

 1. Tiina heinäharava kirjoitti:

  Hei mikä toi ihana tukka on!!!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kuvassa vai videolla? 😉

   • MissEvilEve kirjoitti:

    Ei lyhyttä tummaa, ei etenkään enää 30+ iässä kun se on ns. ”vaimotukka”. Pidä pitkiä vain, otsista ja MAHDOLLISIMMAN PALJON hiuksia auki. Se tekee susta kauniin ja naisellisen, kun muuten tyylisi on suht sellainen ronski. Lyhyt tukka ei mielestäni ole sun juttu laisinkaan, vanhentaa aika reippaasti ja tulee hieman tätimäinen fiilis ellei sitä laita koko ajan todella hyvännäköiseksi geelillä ja vahalla ja meikkaile ym enemmän. Suoraa puhetta tulee nyt täältä 😀

    Mutta videot, ihania. Kiva kun höpöttelet, mutta ei kiva tuo enterorokko 🙁

    • Jonna kirjoitti:

     Vaimotukka ahhhahhaaa 😀 Oikeessa muuten oot!

     Suora puhe on kuule parasta ja sulta tulee aina parhaimmat vinkit. Pitkästä tukasta tykkään itsekin ja mies varmaan hyppäis talon katolta alas jos leikkaisin lyhyeks, joten ei oo tulossa! Mun tyyli on tosiaan vähän ronskimpi, sporttisempi, ei niin kovin prinsessamainen 😀

     Tahtoisin omaa tyyliäni muuttaa vähän naisellisemmaksi, mutta kun en viihdy missään hepeneissä enkä oikein jaksa meikkaamisenkaan kauheasti panostaa vaikka haluaisinkin. Ehkä mun täytyy vaan alottaa jollain pienellä ehostuksella töihin ja jatkaa siitä pikkuhiljaa. Jos on vinkkejä niin anna tulla! 🙂

     • marissa kirjoitti:

      Vaimotukka 😀 Hihiii. Repesin!!! Kaikkia mielikuvia sitä ihmisillä onkin.

      Hauska, että oot innostunut videopostauksista. Ihmiset varmasti tykkää 🙂

 2. Mirtti kirjoitti:

  Voi, ei, Enterorokko on kamala! Muutama vuosi sitten oli meilläkin! Odota sitä kynsien lähtemistä, ällöä! Pienemmällä pojalla alkoi siitä jatkuva kynsien repiminen/syöminen ja kesti kaksi vuotta, että siitä pääsi eroon! Pahin vitsaus kauniista kynsistä pitäville.. pienimmältä lähti kaikki kynnet, varpaista ja sormista..

  • Jonna kirjoitti:

   Yök! Toivottavasti ei lähde. Tyttö on päässyt aika vähällä ja mullakin kuume nyt tiessään, mut nää hemmetin rakkulat suussa, kurkussa ja kielessä 🙁 🙁 Muutamat jo käsiinkin ilmaantunut. Saa nähdä vieläkö tunkee lisää ja miten mun kynsien käy! Sehän on kuulemma joku tietty virustyyppi joka vie ne kynnet, ei siis kaikilla lähde välttämättä. Laiha lohtu, mut selvii vaan odottelemalla..

 3. Mimmu kirjoitti:

  Moi,
  Sairastin taudin pari vuotta sitten. Eihän se tosiaan pitäis aikuisille tulla, mut…. Ihan järkyttävä tauti!! Voittaa kyllä kauheudessaan kaikki flunssat yms mutta toki se voi tulla joillekin lievempänäkin. Tsemppiä, mulla oli pahin vaihe 5pv, josta 2pv yhtä tuskaa 🙁 toivottavasti selviät vähemmällä!

 4. Ann kirjoitti:

  Kuten aikaisemminkin todettua, kamala tauti. Itse sairastin sen muutama vuosi sitten ja mun virustyyppi ei tiputtanut kynsiä. Sen sijaan puolentoista kuukauden päästä kuoriutui sormista nahka ja kantapäät tippui pois. Muistan tämän siitä, kun menin isänpäivälounaalle kesäkengät jalassa, kun en pystynyt laittamaan muita jalkaani 🙂 mutta tsemppiä, toivottavasti pääset vähällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *