Hae
Palasia Arjestani

Mööli.

”Toihan näyttää ihan lapselta eikä miltään vauvalta enää”, tuumasi mies lattialla telmuavasta jälkikasvustamme eilen töistä tullessaan. Tosiaan, pienestä sylivauvasta on vaivihkaa kasvanut iso ja äänekäs temmeltäjä. Ei se ole enää sylivauva eikä vielä taaperokaan niin mikä se sitten on? Mööli. Se se on. Mönkivä ölisijä eli mööli 😀

Sydänsukkikset on pop.

Mööli ja sen emo palikkahommissa.

 Nukkumaanmeno möölillä on kovin vaikeaa nykyään kun olis vaan kiva konttailla ja tönöttää polvillaan sängyssä. Istumaankin se mokomoa nousi eilen ihan itsekseen! Nyt mööli könyää polvilleen myös sohvaa ja rahia vasten. Itse asiassa ihan missä vaan mistä saa jonkunlaisen otteen. Toisen jalan hän osaa nostaa jo koukkuun eli ylösnousulle on kaikki edellytykset olemassa kun vaan morotiikka alkaa toimia. Kauhistus mikä kehityksen vauhti on nyt menossa!

Polvilleen näin!

Hello-Kitty vetimet, söpöt kuin mitkä 🙂

Cutie vaaleanpunaisissaan.

Hörhelöt ja kaikki.

 Eilen aamulla iski kriisi. Möölin vaatelaatikosta löytyi vain liian pieniä vaatteitä eikä mun kaapista löytynyt enää sopivia alusvaatteita. Suunta kohti Malmia siis. Kärräsin jälkikasvuni ja itseni Kappahliin, josta muuten sain erinomaista palvelua! Suuri kiitos erittäin ystävälliselle ja avuliaalle myyjälle 🙂 Mööli sai kasan uusia bodyja ja mulle rahdattiin sovituskoppiin liivejä jos jonkin mallisia. Jos jotain mä vihaan niin rintaliiviostoksia. Joka ikisen mallin ja koon joutuu sovittamaan läpi eikä silti löydy välttämättä sopivaa. Varsinkin jos tätä selkämystä alkaa olla vähän enemmän niin jokaiset liivit saa virittää sinne viimeiseen tappiin.. Kymmenet sovitin ja yhdet ainoat kelpuutin matkaani. Viikonloppuna etsintä jatkuu.

Sovituskoppiselkä.

Siellä se maha vieläkin on….

Salilla eilen vuorossa rinta, hauis ja olkapäiden pumppi.

1. Pena tangolla 5*5*52,5kg
2. Vinopena kp 5*22,5kg/ 8+3*20kg
3. Peckdeck 17, 15+4*55kg
4. Hk tangolla 7*25kg/ 8, 8*22,5kg
5. Hk kp vinopenassa 11*8kg/ 10*7kg/ 9*6kg
6. Sivuviparit kp 25*5kg/ 17*6kg/ 15*7kg/ 13*8kg

Penkissä oli vika sarja jo aika tiukka. Kohtuullisen tiiviillä tahdilla tein kaikki sarjat niin kuin yleensäkin. Yllättävän hyvän pumpin sain niin rintaan kuin hauiksiinkin ja kyllä olkapäätkin oli varsin yhteistyökykyiset 🙂 Tänään onkin ollut kiva lihassärky pikku muskuloissa! On muuten vatsalihakset vieläkin aivan järkyttävän kipeet sunnuntain räpistelyistä. Ja tein vielä omalla painolla kaikki sarjat! Jo on aikoihin eletty..

Tämmösen treenitopin haalin Gazozilta matkaani viime reissulla.

Better bodies – twisted T-back limited edition.

Verkkokaupasta hintaan 31,41e koodilla jonna

Hauska toi selän solmu. Tyhmänä kääntelin ja vääntelin paitaa vikka miten päin kun luulin paidan vaan olevan jotenkin mutkalla…. 😀

Varsinainen painatus on tuolla nurjalla puolella ja tämmösenä se näkyy ”oikealla” puolella. On vielä tommonen vähän pidempi malli niin ei maha vilka joka käänteessä!

 Tänään meillä olikin heti aamusta sovittuna mammaporukan aamupalatreffit. Mammat kahvitteli ja söi (mä vain kahvittelin) ja mukelot sai temmeltää keskenään. Ihan kiva saada möölillekin välillä seuraa ja saa samalla höpistä omia juttuja samassa tilanteessa olevien kanssa.

Vähän tuli lunta matkalla 🙂

Nyt iltapäiväpuurolle ja illalla salille. Vuorossa etujalat ja kenties saan tänään treeniseuraakin 😉 Möölikin nukahti juuri. Täytyy lähteä tarkistamaan onko se sängyssään oikein päin, nurin päin, väärin päin, poikittain… Tuksin ainakaan pää tyynyssä oikein päin.

6 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Ihania vaatheita Jonna!! <3 Tsemppishalituksia!! 🙂

 2. Laura kirjoitti:

  Voi Mööli, onpahan aika söpis rimpsuloissaan :DEiih, en tajua miks siä sängyssä täytyy hyöriä ja pyöriä aina! Vähän aina illalla repeen, kun näkee mihin asentoon se ukkeli on taas ittensä vääntäny. Ja ilmeisen hyvä on olla, kun siinä nukkua tuhistaa.AAh, olispa mullakin joku live-mammaporukka. Muskarikin jää kohta pikku tauolle. Missä mää sitten niitä aikuisia nään, hä?Mitäs mää ny avaudun koko ajan kaikkien kommenttipokseihin, pitänee alkaa rajottaa.

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Kerttu: onni ja ilo on uudet treenivaatteet 🙂 halitukset myös Minidynamiitille!<3Laura: toi hyöriminen vaan pahenee päivä päivältä… Pääasia kunhan vaan nukkuu yönsä kunnolla!Höh, eikö sillä suunnalla oo ketään vauvvallisia? 🙁 Pöh, aika kurjaa! Mut sun pitää pyytää jotain sieltä muskarista kahvittelemaan, niin mäkin sain omat mammakaverit 🙂 synnytysvalmennuksessa tavattiin ja sieltä asti ollaan soiteltu ja treffailtu.Mun blogiin saat tulla pulisemaan millon haluat ja s.postiakin saa laittaa! 🙂 siis jos haluat.

 4. Laura kirjoitti:

  Voii, kiitos Jonna 🙂 Jotenkin tuntuu niin hankalalta ihan livenä ystävystyä uusien ihmisten kanssa. Kyllä jonkun oon jo saanut houkuteltua mun kanssa käppäilylle pari kertaa 🙂 Tuntuu vaan, että kaikilla on kaverit jo valmiina ja sitten semmoseen pieneen porukkaan on niin vaikee mennä. Ihme ongelmia mullakin, aikuisella ihmisellä!

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Tuttu tunne, varsinkin uuteen kaupunkiin muuttaneena. Mä tutustunihmisiin suht helposti mutta ystävystyminen onkin sit täysin eri juttu!

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Tuttu tunne, varsinkin uuteen kaupunkiin muuttaneena. Mä tutustunihmisiin suht helposti mutta ystävystyminen onkin sit täysin eri juttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *