Hae
Palasia Arjestani

Buzzador: Watson.fi

Olen toiminut buzzadorina jo vuosikausia ja päässyt mukaan todella mielenkiintoisiin kampanjoihin (alhaalla lisää miten pääset mukaan!). Oon päässyt testaamaan mm. Viledan siivousliinoja, Doven hoitoaineita, Muksu-puuroja, Veetin vahauskonetta, lasten satukirjastoa – vaikka mitä! Enemmän kampanjoista saat tietoa sivupalkissa olevan buzzador-tagin alta 🙂

Tällä kertaa pääsin testailemaan Watson-palvelua. Watsonin kautta voi katsoa televisio-ohjelmia, maksullisia kanavia sekä Makuunin leffoja tabletilta, tietokoneelta, älypuhelimelta tai tv:stä. Ohjelmat voi katsoa joko livenä tai tallentaa ne ja katsoa jälkikäteen. Makuunin elokuviakin on melko kattava valikoima! Watsonin valikoimaan pääset tutustumaan tästä

kuvia 021 kuvia 002

Watson toimii kodin WLAN-verkossa eri päälaitteilla. Voit aloittaa leffan katselun vaikka tietokoneelta ja jatkaa tabletilla tai älypuhelimella. Leffan katsomiseen on aikaa yksi vuorokausi sen vuokraamisesta. Halutessasi pystyt käyttämään Watsonia myös television kautta, jolloin saat kotiisi tv-tikun (hinta tällä hetkellä 99e) etkä tarvitse enää erillistä digiboksia. Mobiililaitteissa Watson toimii iOS- ja Android-käyttöliittymissä ja sinun tarvitsee vain ladata Watson-palvelu Google Playn tai App Storen kautta.

kuvia 022 kuvia 019 kuvia 020

Itse testasin Watsonia läppärillä, tabletilla sekä kännykällä. Kaikilla se toimi valittamatta alun pienten hankaluuksien jälkeen. En alussa tajunnut ladata Google Playsta Watson-palvelua ja ihmettelin kun ohjelmat eivät näkyneet Watsonin sivun kautta. Sit tajusin lukea käyttöohjeet 😀 Leffan tilaaminen Makuunista sujui ongelmitta ja vietin yhden flunssapäivän leffaa tabletilta katsoen. Tablettina mulla on Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition (valkoisena tosin, *tabletti saatu Saunalahdelta blogiyhteistyön merkeissä) ja ainakin sillä oli tosi hyvä katsella leffaa! Myös ohjelmien tallentaminen ja katsominen on mun laitteilla toiminut hyvin.

kuvia 021 kuvia 023 kuvia 022 IMG_20140206_120250

 

kuvia 018 kuvia 020

 

Ajattelin, että Watson-palvelu olis varsin kätevä varsinkin kesällä mökkireissuilla, mutta sitten lueskelin palvelun tietoja paremmin ja sieltä ilmeni että ohjelmia voi kyllä tallentaa nettitikun avulla, mutta ohjelmien katsominen sekä leffojen tilaaminen onnistuu vain kiinteässä kotiverkossa. Mökillä käytetään mobiililaajakaistaa, joten palvelusta ei siellä olisi mitään hyötyä. Paikoissa, joissa on vapaa kiinteän verkon käyttö (kuten junassa ja hotelleissa) Watson toimii varmasti mainiosti. Watson sopii mielestäni sellaisille, jotka katsovat paljon leffoja, jolloin kuukausimaksun (9,90e) voisi vielä maksaakin. Varsinkin jos lähellä ei ole mitään leffavuokraamoa. Watsonilla korvaa kätevästi myös digiboksin jos haluaa katsoa ohjelmia muttei hommata televisiota ja digiboksia. Summa summarum: meillä on kotona jo digiboksi eikä leffojakaan juuri ehditä katsomaan, joten en maksaisi Watsonista 9,90e/kk. Leffan vuokraaminen netin kautta olisi ihanteellista lapsiperheelle, koska silloin leffan voisi vuokrata milloin vain sille sopiva aika sattuisi. Tällä meidän leffankatselu tahdilla en kuitenkaan tuota summaa ole valmis kuukausittain pulittamaan.

Onko joku teistä testannut Watsonia tai tilannut sen itselleen? Mitä mielipiteitä palvelu on herättänyt?

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä (laita suosittelijaksi minut eli Mandi1983) :)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.