Hae
Palasia Arjestani

Putkirullien Rolls Royce

Processed with VSCOcam with f2 presetNyt on taas viety kotona tehtävä lihashuollot uusiin sfääreihin. Sain Foamrollerit.com:sta testattavaksi putkirullien Rollc Roycen eli rumble rollerin ja voi pojat mikä vekotin! Jos tällä ei saa rullattua jumeja veke niin ei sitten millään. Minulla on jo pitkään ollut kotona käytössä ihan perinteinen kova vaahtomuovinen foamroller ja sen lisäksi pari kappaletta lacrosse-palloja. Vaahtomuovinen rolleri ei kuitenkaan avaa lihaksia riittävän hyvin ja haaveilin rumble rollerista pitkään. Kipeillä lihaksilla tämän päälle ei todellakaan kannata mennä, vaan lihashuollosta kannattaa pitää niin hyvää huolta ettei lihakset ehdi kipeytyä missään vaiheessa. Rullailen itse kotona ensin vaahtomuovisella rullalla lämmittelymielessä ja otan rumblen vasta sen jälkeen esiin. Olen kokenut itselläni rumble rollerin kaikista hyödyllisimmäksi jalkojen rullauksessa ja pohkeille tämä tekee sellaista nannaa, että oksat pois! Mulla on selässä myös pari trigger-pistettä, jotka vaatii välillä kovempaa käsittelyä ja rumble rollerilla olen saanut niitä käsiteltyä nyt ihan itse. Kipeäähän se tekee, mutta auttaa! Onpa pysynyt olkapääkin paremmassa kunnossa 😉 Rumble rollerista voit lukea lisää täältä.

Miten mä sitten rullaan rumble rollerilla? Tärkeimmäksi asiaksi olen kokenut nimenomaan pienen ”lämmittelyn” hellemmällä rollerilla ja sen jälkeen rullaan pieniä alueita kerrallaan rumble rollerilla. En siis suinkaan hankaa koko etureiden pituudelta, vaan otan siitä ensin noin 10 sentin alueen ja käyn sitä läpi 8-10 kertaa ja sitten siirryn alemmas ja taas sama homma. Kun koko reiden pituus on käyty läpi niin rullaan vielä 4-5 kertaa koko reiden pituudelta. Toimii mulla! Alla muutama vinkki miten voit kroppaa rullailla.

1. Molemmat etureidet kerralla (älä rullaa polven päälle!)

Processed with VSCOcam with f2 preset2. ulkoreidet (älä rullaa polven päälle!)Processed with VSCOcam with f2 preset3. Sisäreidet

Processed with VSCOcam with f2 preset4. Pakarat

Processed with VSCOcam with f2 preset5. Takareidet

Processed with VSCOcam with f2 preset6. Pohkeet

Processed with VSCOcam with f2 preset7. Yläselkä

Processed with VSCOcam with f2 preset8. Rintalihas/etuolkapäät

Processed with VSCOcam with f2 preset9. Olkapäiden sivuosat

Processed with VSCOcam with f2 preset10. Ojentajat

Processed with VSCOcam with f2 preset11. Leveä selkälihas

Processed with VSCOcam with f2 presetJa näin on käyty kuta kuinkin koko kroppa läpi rullalla ja on taas vetreä olo! Jos kiinnostuit hankkimaan oman rumble rollerin niin koodilla jonna10 saat foamrollerit.comista 10% alennusta tilauksesta! Ihan rehellisesti voin sanoa, että ei mene ainakaan tähän vempeleeseen sijoitetut rahat hukkaan. Kun pitää lihakset kunnossa niin se on vähän niin kuin rahaa laittais pankkiin!

Mites, onko teillä putkirullat aktiivisessa käytössä?

4 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Viikottain tulee rullattua. Sileä on ollut käytössä pari vuotta ja vuosi sitten ostin rumblen.
  Ei tarvi hieronnassa ravata koko aika kun itse viittii vähän tehdä 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Näin on, Se vaan vaatii aina sen oman duunin! Kätevä tapa pitää itsensä kunnossa 🙂

 2. J kirjoitti:

  Rumble Roller on itseasiassa patentoitu nimike eri rullalle eikä testaamastasi rullasta saisi sitä nimeä käyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.