Hae
Palasia Arjestani

Lappeenranta Body&Fitness naisten vaparit.

Haudi, tässäpä teille töllisteltäväks naisten kehonrakennuksen ja fitneksen vaparit. Ukkojen ohjelmat tulee myöhemmin kunhan vaan saan ne koneelle 🙂 Ja jotain kuvamateriaaliakin tuli napsittua.

6 kommenttia

 1. Toppahapa kirjoitti:

  Ihan ku useammallakin olis voimistelijataustaa… Mimmit oli ku purkkaa!

 2. Outi kirjoitti:

  Kiva kun laitoit vapareita, pakkikselta luinkin tällaista lupausta 🙂

 3. massaminna kirjoitti:

  Kiitti Jonna!

 4. Miia kirjoitti:

  Mitäs mieltä olit bikinistä? hieman monttu auki kattelin..

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Mun mielestä ihan virkistävää vaihtelua ainaisiin neljäsosa käännöksiin, mut onko bikinikisan paikka sit samassa BF;n ja muiden kanssa? Vois sopia ennemmin fitnessmalli kisan yhteyteen.Aika kirjava taso oli, muutamia ihan hyviä tyttöjä. Nyt tiedetään ainakin taso uudessa lajissa. Ei sinne ihan jokainen voi lähteä. Ei ainakaan mulla riittäis ulkonäkö. Eikä tissit :DKyllä mullakin oli alkuun vähän semmonen fiilis, et mitä vitt…? Mut kivahan noita oli katella. Ihan hyvä, että saatiin täysin uusi laji. Nyt alkaa olla vähän jokaiselle jotain, puuttuu vielä miesten bikini 😀

 6. Miia kirjoitti:

  Vaikka mun kaveri oli osallisena ja tietty kannustaa pitää. En itse ole minkäänlaisessa kunnossa, mut silti mustakin näytti että eheiii ehkä ihan oikeat kisat. Mutta toisaalta, tuo saattaa olla hyvä ponnahduslauta monelle tai innoke. Ittellä hävettäis olla hyllyvän persauksen kera tuolla lihojen seassa 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.