Hae
Palasia Arjestani

Palasia arjestani in da house!

Morjensta taloon ja tervetuloa uuteen blogikotiini tänne Terve.fi:hin. Vähän on meillä kaikilla nyt totuttelemista. Minulla uusiin kirjoitussysteemeihin ja teillä uuteen osoitteeseen ja ulkoasuun. Palautetta saa ja pitääkin antaa, jotta blogia ja sivustoa voidaan kehittää, joten anna kommenttilootan sauhuta! Ajattelin näin alkuun tehdä pienen esittelyn itsestäni, sillä kaikki ei varmasti minua vielä tunne, tai ole blogistani koskaan kuullutkaan, vaikka blogilla onkin historiaa jo yli 10 vuotta!

Tämän blogin takana olen siis minä eli Jonna ja olen tosiaan kirjoittanut tätä blogia yli 10 vuoden ajan. Ennen blogi kantoi nimeä Jonna1983, mutta muutama vuosi sitten kyllästyin siihen ja halusin jotain ”omempaa” kuin vanhan Pakkotoiston nickini. Olen 35-vuotias naisihminen Helsingistä, mutta syntynyt olen Kuopiossa, joten minussa virtaa vahvasti savolainen kiero huumori sekä murre. Työskentelen päätoimisesti bioanalyytikkona yksityisellä lääkäriasemalla, jossa olen työskennellyt vuodesta 2013 lähtien. Sitä ennen olin pari vuotta saman firman eri toimipisteessä. Olen työskennellyt valmistumiseni jälkeen myös julkisella puolella terveyskeskuksessa, keskussairaalassa sekä patologian laboratoriossa. Rakastan työtäni yli kaiken, koska olen omasta mielestäni hyvä työssäni, tykkään ihmisistä ja meillä on superhyvä työyhteisö. Päätyöni ohella kirjoitan blogia, teen muuta somea (kun ehdin) ja kuvaan videoita tubeen Palasia arjestani -kanavalle.

Perheeseeni kuuluu 6,5-vuotias tytär, mies sekä kolme siamilaista kissaa. Treenaan säännöllisesti salilla ja aloitin juuri myös sirkusakrobatian siihen rinnalle. Juuri muuta urheilua en tällä hetkellä ehdi tekemäänkään. Mulla on pitkä tausta salitreenaamisessa ja crossfittiäkin treenasin muutama vuosi sitten neljän vuoden ajan. Sekin kiinnostaisi kovasti, mutta en tiedä kestääkö ranne, joka kipuilee aika ajoin.. Blogistani löytyy treenijuttuja, yleistä hyvinvointiin liittyvää asiaa, perhejuttuja, rahaan ja säästämiseen löytyviä postauksia ja lähellä sydäntä ovat myös ruoka, ekologisuus, kodin järjestäminen sekä käsityöt. Melkoinen sillisalaatti siis, joka voisi kantaa nimeää lifestyle.

Toivomuksia saa aina laittaa tulemaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan! Alla uusin videoni katseltavaksi 🙂 Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Hassun hauskaa tiistaita kuomat!

Edellinen postaus: Mihin minilomalle itsenäisyyspäivänä?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.