Hae
Palasia Arjestani

Iltavuorojen vaikeus – viime viikon ruokapäiväkirja

Teen 1-2 iltavuoroa viikossa ja yleensä meidän iltavuoro on 12(-13)-20. Joskus käyn ennen iltavuoroa treenaamassa, riippuen päivästä ja siitä onko salilla silloin open gymejä. Aika usein käyn kuitenkin ”vain” lenkillä ja lisäksi puuhastelen kotona millon mitäkin. Olen viime aikoina huomannut, että syön aika huonosti iltavuorojen aikana. Jostain syystä nälkä ei tule ollenkaan ja aika vilistää todella nopeasti. Ennen kuin huomaankaan niin ilta on ohi ja eväät edelleen jääkaapissa… Tähän pitäisi keksiä jokin ratkaisu. Ehkäpä pöydälle lappu ”SYÖ!”.

Maanantai

Iltavuoroon töihin. Aamulla kävelylenkki 45 minsaa.

PicsArt_09-24-10.14.18Aamulla kahvia, pari ruisleipää kinkulla, juustolla ja kurkulla ja iso lasi vettä // banaani-maapähkinävoismoothie ennen töihin lähtöä // duunissa riisiä, jauhelihaa, parsakaalia ja tuoreita vihanneksia // välipalaksi aamulla tehtyä banskuleipää & avocadoa // iltapalaksi banskuleipää kinkulla & manteleita. Lisäksi päivän aikana vettä + pari kuppia kahvia.

Tiistai

Illalla crossfit-treeni 1h, kävelyt treeneihin ja takas, yhteensä 5km.

PicsArt_09-24-10.16.31Aamupalaksi marjavanukas, vettä ja kahvia // välipalaksi omena, manteleita ja kahvi // lounaalla keitettyä kukkakaalia, porkkanaa ja minimurekkeita // ennen treeniä marjasmoothie ( ei kuvaa) // treenin jälkeen palkkari + banaani (ei kuvaa) // iltaruuaksi bataattia, minimurekkeita ja kasa vihanneksia // iltapalaksi pari palaa banskuleipää kinkulla + iso lasi vettä.

Keskiviikko

Aamulla kävelylenkki 35 minsaa. Iltavuoroon töihin.

PicsArt_09-24-10.18.52Aamupalaksi marjasmoothie, vettä ja kahvia // ennen töihin lähtöä pähkinöitä ja pari palaa banskuleipää (ei kuvaa) // lounaaksi kvinoaa, minimurekkeita ja itse tehty fetasalaatti // välipalaksi kahvi ja Tupla+ -protskupatukka // juuri ennen töistä lähtöä 3 riisikakkua kinkulla ja avocadolla + salaatin jämät.

Torstai

Ei treeniä. Käsittämätön väsymys koko päivän…

PicsArt_09-24-10.20.11Aamupalaksi pari ruisleipää kinkulla, juustolla ja paprikalla, vettä ja kahvia // välipalana omenaa ja pähkinöitä (ei kuvaa) // lounaalla Piknikin kanasalaatti // välipalaksi gluteeniton sämpylä kinkulla ja avocadolla + kuppi kahvia // iltaruuaksi kaurapuuro mustaviinimarjoilla ja banaanilla.

Perjantai

Ei treeniä. Iltapäivällä matkustus mökille.

PicsArt_09-24-10.28.01Aamupalaksi ruisleipää kinkulla ja avocadolla, vettä ja kahvia // välipalaksi banskuleipää kinkulla & kahvi // lounaalla kaurapuuroa mansikoilla sekä pari minimureketta // mökillä minimurekkeiden jämät // välipalaksi riisikakkua naudanlihaleikkeellä ja kananmunalla // iltapalaksi Lidlin jalkapallosämpylä lisukkeilla ja omenaa.

Lauantai

Ei treeniä. Koko aamupäivän olo huono ja illalla nousikin sitten kuume.

PicsArt_09-24-10.29.14Aamupalaksi sämpylää höysteillä, mustikoita, vettä ja kahvia // lounaaksi anopin lihasoppaa // päiväunien jälkeen kahvi ja pulla x 2 // illalla pari leipää lisukkeilla ja mandariini. Lisäksi muutama Dumle-karkki illalla.

Sunnuntai

38 asteen kuumeessa koko päivä. Iltapäivällä matkustin vielä kotiin.

PicsArt_09-24-10.30.49Aamupalaksi väkisin pari ruisleipää kinkulla ja avocadolla, vettä ja kahvia // kotona noin 7h päästä aamupalasta marjasmoothie // Turkin tuliaisia maistoin pienen palan kaikista, ei maistunut // illalla buranatankkaus ja pizza ihan issekseen.

Treenit jäi viime viikolla todella vähille. Lähinnä kävelylenkkejä + yksi cf-treeni. Torstaista asti olo oli heikko ja voimaton. Väsytti aivan jumalattomasti. Kipeäksihän minä sit tulin. Normaalisti mun tekee mieli hirveästi herkkuja sairaana, mutta nyt ei tehnyt. Kasasin Turkin tuliaiset viereenä ja maistoin pienen palan kaikista ja hylkäsin saman tien kaappiin. Mitään ei tehnyt mieli eikä ihmekään, koska kurkku oli jäätävän kipeä. Tämä viikko jatkuu treenien osalta samalla tavalla eli vähissä on…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *