Hae
Palasia Arjestani

Kuvasaastetta :)

Jonkun verran on tullut napsittua kuvia uudella kameralla eilisen ja tän päivän aikaan. Aika paljon on vielä harjoteltava, että oikeat asetukset pystyy säätämään ilman ohjekirjaa.. Mielenkiintoinen kapistus! Sanomattakin varmaan selvää, että kissat on päässeet esittämään pääosaa kuvausharjoittelussa 😀

Tää on mun suosikki 🙂

6 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Mulla on pitkät piuhat…oon lukenut tätä sun blogia ihan pakkiksen kautta löytäneenä jo jonkun aikaa ja nyt vasta tajuan, että sullahan on Mirkalta kissoja! Ja sit yhistin että joo oot Kuopiosta. 😀 heh!Mulla on kaksi Mirkan kasvattia, The Unforgiven SIA n ja Hanky Panky SIA b. 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, Mirkan kauttahan noi kaikki on tullut. Lola tuli Latviasta, Eva tuli meille jostain muusta kodista synnytysreissullaan ja uusin tulokas on toi meidän pieni kiukkuperse Melli, joka on Evan lapsonen! Lisää ottaisin, jos isäntä antais 🙂 Kovasti haaveilen edelleen mustasta tai ruskeasta itämäisesta. Niin ja cornish rexistä :DTällä hetkellä on kyllä täys työ jo noidenkin kans 😀 Tiedät varmaan!

 3. Saara kirjoitti:

  No niin, kyllä nyt tosiaan kelpaa kuvata. Ihanat kissat! 🙂 Montako asukasta teilläkin oikein on :-D?!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Eihän meillä kovin montaa ole 😀 Kolme kissiä, yks sakemanni-koiruli ja akvaario kahden kaksijalkaisen lisäksi. Toisesta koirasta ollaan ainva välillä puhuttu, mut luulen ettei tule ihan lähivuosina tapahtumaan. Ei olis kyllä aikaakaan alkaa uutta koiraa kouluttamaan. Mut ehkä sit joskus?

 5. Kuntoguru kirjoitti:

  Mukava katras Sinulla. Kovasti vaan on niissä huolehdittavaa, oman itsensä ja kumppanin lisäksi. Terveiset koko porukalle.

 6. Jenni kirjoitti:

  Joo onhan näissä muruissa hommaa…kolme näitä mullakin on ja neljättä tekis mieli, mut eiiii en nyt ota lisää. 😀 Kolmas on ihan kotikissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *