Hae
Palasia Arjestani

Kovasta kevyeksi.

 Yritin eilen blogata kännyllä, mut eihän siitä mitään tullut. Ei tämä blogger oikein kännykässä pelitä. Lätkii kuvat ihan miten sattuu ja tekstinkin kanssa on vähän niin ja näin. Nyt koneella uusi yritys.

Ei se aina mee treenirintamalla tälläkään suunnalla ihan putkeen. Voimaa ja energiaa puhkuen lähdin eilen tekemään jalkatreeniä eb:lle.  Vähän kuntopyörää ja venyttelyä alle ja eikun duuniin!

Ihan pähkinöinä.

Kuusi sarjaa takareisiä maaten joista neljä lyhkäsiä sarjoja ja kaksi kahdenkymmenen toiston sarjaa. Isommilla painoilla tein kuin viime viikolla 🙂 Edistystä, edistystä!

No sitten se kyykky. Neljä sarjaa sain tehtyä kyykyttelyä. Jo ekassa sarjassa tunsin pienen vihlaisun oikeassa pakarassa.  Sarjojen aikana ei muuten ollut mitään kipuja mut tauoilla kipu kasvoi koko ajan. Nelossarjan jälkeen totesin et no more… Ei pysty eikä kannata tehdä enempää.

Nuolija-pöksyt 😀
Sivulle yks kaks.

Tein loppuun jokusen sarjan takareisiä istuen ja pohkeita istuen. Meni kyllä fiilis ihan totaalisesti. Tässä on vielä mullakin opeteltavaa eli olisin ihan hyvin voinut tehdä vaikka reidenojennuksia ja kikkailla niissä esim. pudotuksia. Nyt jäi jumppa vähän vajaaksi ja se harmittaa vähän. Toisaalta kun asiaa ajattelee niin tämä oli vain yksi jumppa muiden joukossa eikä mun kehitys tähän kaadu.

Mut näin tällä kertaa. Ens viikolla paremmin?
Takajalkoja istuen.
Ja vähän phkuloita.

Sattui hyvä tuuri eikä tuolla jalkalaite puolella ollut muita kuin minä niin sain venytellä ja posetelle ihan rauhassa.. Vaikkei tässä mihinkään kisoihin olla menossa saati olla missään kovassa kunnossa niin harjottelen poseja edelleen säännöllisesti. Ihan jo lihastuntuman takia.

Ihan kuin takaosassakin olis jotakin tapahtunut?

Pakara ja alaselkä vaivasivat jonkun verran yöllä ja heräilin muutaman kerran vaihtamaan asentoa. Tänään mitään tuntemuksia ei ole ollut, mut en silti alkanut kotitreeniä vetämään. Iltapäivällä kävelin mimmin kanssa Fidaan parin kilsan matkan ja takaisin. Oli aika mellevä ilma 🙂

Kyllä kelpas köpötellä!

Mimmi on ollut tänään vähän räkäinen ja muutenkin flunssaisen oloinen niin pitkää reissua ei tehty. Löysin pikakatsauksella Fidasta kaksi Betterin toppia hintaan 4e/kpl. Ei paha!

Tämmöttiis keltainan makkarankuori.
Kiva selkäpuoli!

Ja musta versio.
Hauska selkämys tässäkin 🙂

Jotain vanhoja malleja noi on, mut eipä se mua haittaa. Uusia treenivaatteita on aina kiva haalia eikä niitä voi koskaan olla liikaa! Oikeesti mulla on niitä jo ihan liikaa…

Paino on tippunut tällä viikolla niin hyvin, että sain syödä vähän enemmän hiilaria näin lepopäivän kunniaksi iltaruualla. Enpä pistänyt pahemmin vastaan 😀

Päivällä raejuustoa ja johanneksia.

Saksanpähkinäöljyä kaveriksi.

Ah ja voih! Iso kasa riisiä, keitettyä seitä ja sämpylä <3

Hah, tunti tuon iltaruuan jälkeen oli jo kaamea nälkä. Jotain täällä mun kropassa on nyt meneillään… Hyvä vaan kun toimii! Huomenissa taas kätösien vuoro saada pikku piiskaukset osakseen 😉

10 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Iha huippua, kyllä Sulla nyt homma toimii!! Täälä ollaan niin satasella mukana!! <3 Niin,mistä nuo punaset trikoot oli, Stadium? Ja mitä, mistä nui halavala topit, kirppari?

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hih, sä oot kyllä ihana <3 housut on stadiumista ja ovat kyllä hyvät! Eikä olleet kallit, pari kybää alessa. Paidat löysin kirppikseltä! Toisen roska on toisen aarre 😉 kyllä mulle noi vanhatkin mallit kelpaa kun ihan uuden veroisia ovat! Ei paljon käytön jälkiä näy 🙂

 2. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Ja hyvä ku nt ei oo ennää pepa vaivannu! Huomena sitte sitä hauisnostatusta, go go, tumput turvoksiin!! 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä luulen että joku lihaskramppi siellä vaanoli. Täytyy vielä nyt päivällä väjän rullata ja venyttää varmuuden vuvuoksi.Toivottavasti muistan testata sitä 🙂 mulla tuppaa unohtumaan normaali liikkeetkin aina välillä 😀 aattelin muuten kokeilla kapeeta penaa sillä sun tyylillä eli kyynerpäät sivulle 😉

 3. Anonymous kirjoitti:

  hei,ajattele että pääsit sentää jotain jumppaa:Dtosi hienossa vauhdissa oot,kiva lukee et hyvin sujuu:)minä tuun iha kateelliseksi,meillä kans likka on jo sunnuntaista asti kuumeillu,joten omat reenit on saanu iha unohtaa taas viikoks kun yrittäny vaa jumpanohjaukset saada hoidettua sillä vähäisellä ”vapaa-ajalla”mitä kotoa on päässy livistää..(mistä asti työn tekoa on voinu sanoa vapaa-ajaksi??)ja katotaan niin ens viikon sairastan sit ite:O tää on niin tätä.mutta kun ei kisalava kutsu niin pakko kai yrittää olla stressaamatta,vaikka kyllä perhana epäsäännölliset reenit syö naista!-riitta

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Juu kyllä tynkätreenikin on parempi kuin ei mitään 🙂 ja pääasia kun vaan välillä pääsee pois kotoa ja saa ajatella muutakin kuin vaipan vaihtoa tai ruoka-aikoja. Ompahan mukavampi aina palata kotiin kun on nollannut päänsä.Meillä on mies ollut kipeenä tän viikon ja mimmi tosi tukkoinen pari päivää. Oottelen tässä et millon mä sairastun kans..Mua vähän pelottaa töihin paluu. Miten sitä jaksaa töiden jälkern vielä treenata ja hoitaa tätä rallia kotona!? Sitä odotellessa 🙂

 4. MiinusKymmenen kirjoitti:

  Olen seuraillut sun blogia jonkun viikon, ja tuntuu että edistystä tulee ja ulkonäkö muuttuu hurjaa vauhtia. Hieno juttu!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä kun oon tämmönen tappi ja aika pieni OIKEESTI muutenkin niin nyt muutokset näkyy nopeammin :)Hei, kiva kun kommentoit! Täytyykin läydä tsekkaamassa onko sulla blogia 🙂

 5. Noora kirjoitti:

  Hahaha 🙂 Nälkäkö se kurnii 😀 Voi eii. Mutta silläkin on tarkoituksensa 🙂

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Niin tekee 😀 on päiviä ettei nälkä ole missään vaiheessa ja heti seuraavana on nälkä ihan koko ajan. Kertoo vaan siitä että dieetti toimii ja rasva palaa 😉 tuttua touhua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.