Hae
Palasia Arjestani

Olin reipas.

Tiistai ja keskiviikko tuli jumppailtua oikein mukavasti. Vähän olis tiistaina unettanut, mut sain revittyä itseni päiväunilta ylös ja salille.

Tiistaina salilla työntävät.
1. Vinopena kp 8*21kg+7*15kg/ 10*17,5kg
2. Pena tangolla 13*40kg+9*30kg/ 9*40kg
3. Pystypunnerrus kp 8*12,5kg+7*9kg/ 17+9*8kg
4. Sivuviparit kp 14*7kg+12*4kg+10*3kg/ 11*7kg+10*4kg+11*3kg
5. Pushdown tangolla 9,8*20kg
6. Ranskalainen mt 12+5*20kg

Enpä olis uskonut, että olkapäät ja ojentajat olis noin väsyneet muutaman hassun rintasarjan jälkeen, mut niin vaan näköjään olivat ja hyvä niin! Meni kerrankin olkapääliikkeetkin sinne minne pitää ja ojentajatkin sain kipeiks jo noilla sarjoilla 🙂 Moitteita tuli siitä, kun en pyytänyt ketään varmistelemaan, mutta kun… nyt kun on tottunut jumppaamaan yksin niin on aika suuri kynnys lähtee ketään random tyyppejä avuks kyselemään.

Eilen vuorossa jalat.
1. Reidenojennus 9*30kg+7*20kg+7*15kg/ 13*25kg
2. Hack kapealla 7*70kg+5*50kg/ 16*40kg
3. Takajalat maaten 8+3*35kg/ 7+3*30kg
4. Suorinjaloin mave 9*70kg/ 9*60kg
5. Pohkeet seisten kp 17*17,5kg+12*bw

Gourmet ateria: riisiä, kananmunia, fetaa ja vihanneksia.

Oli vähän juosten kustu treeni, jäi paska maku ja suuri masennus käteen. Täytyy aina yrittää ehtiä tiettyyn bussiin että mieskin kerkee vielä salille niin tällä kertaa se kyllä kostautu ja rankasti. Etureisitreeni oli hyvä, mut suorinjaloin mave oli jo melko hätästä hommaa. Pohkeita piti tehdä seisten koneessa, mut se oli varattu eikä ollu aikaa odotella. Teinpä sit kokonaista yhden sarjan käsipainon kanssa. Parempi kuin ei mitään, kai?

Ens viikolla olis tarkotus alotella aamulenkkejä ja vähän fiilailla ruokavaliota uuteen uskoon. Katsotaan saanko uusilla systeemeillä mitään aikasiks. Hyvät neuvot sain taas Alasalmen Riikalta, joka on muuten aivan uskomattoman hyvässä kuosissa! Ei uskois naisesta, että on äskettäin pyöräyttänyt tytön tyllerön. Kunpa pääsis samanlaiseen kuntoon 😉

Joo, tiistaina sai neiti ekat rokotukset. En tiedä onko hän alkanut nyt vierastaa vai mikä oli, mutta uusi neuvolan täti (vanha on lomalla) sai kunnon huudot osakseen heti alkumetreillä. Korvatulpilla olis tällä reissulla ollut käyttöä. Tytön pituuden mittaaminen ja painon punnaaminen ( 63,2 cm ja 5875g) sujui ongelmitta, kun minä häntä siirtelin mutta kun uusi täti alkoi häntä kääntelemään ja juttelemaan tytölle niin hänpä saikin elämänsä raivarit 😀 Tovin kesti ennen kuin sain tytön rauhoittumaan ja sitten olikin rokotusten aika ja uusien entistäkin suurempien raivarien paikka. Koko homma tais tytöllä mennä niin yli, että hän nukahti lopulta mun syliin ja sain ihan rauhassa siirrellä hänet vaunuihin ja kotona vaunuista sänkyyn nukkumaan. Yli neljän tunnin päikkäreiden jälkeen kauheudet oli unohdettu ja tyttö taas aivan normaali 🙂 Semmosta se on, pienen ihmisen elämä. Onko kukaan huomannut rokotusten jälkeen mitään ero vauvan vatsan toiminnassa?

Pirkan lakujäde on maistamisen arvoinen! Hyvvee oli, tosi hyvvee 🙂

Jees, nyt vähän siivoilemaan ja pakkamaan kamoja mökkireissua varten.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa Jussia kaikille!

12 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Joo, rokotusten jälkeen voi tulla ja omilla lapsillakin on tullu ripulia.Usein kuumetta, pistoskohdan kipua, yleistä ärtymystä.T: terkkarips.kovat painot sulla jo liikkuu, vaikka vasta aika hiljattain oot palannu treenaamaan, hyvä!! (kroppa varmaan ”muistaa”)

 2. massaminna kirjoitti:

  Aijaj, on jäänyt tuommoinen jätski kokonaan bongaamatta, testiin 🙂

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  terkkari: sitä mä lähinnä ihmettelin, kun ei tullut ripulia vaan päinvastoin! Mut sekin tais vaan olla jokin vaihe 😉 Painot on vielä pienet mulle itelleni, mut pikku hiljaa pikku hiljaa…Massaminna: kantsii testata, ainakin ite tykkäsin kovasti 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful info specially the last part

 5. Anonymous kirjoitti:

  Great articles and great layout. Your website deserves every one of the positive feedback it has been getting.

 6. Anonymous kirjoitti:

  Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss .

 7. Anonymous kirjoitti:

  Im fairly positive theyll discover a lot of new things here than anybody else!

 8. Anonymous kirjoitti:

  I have been looking for something like this, thanks! I think all of this helpful info are so helpful. Bookmarked, I Well check back later!

 9. Anonymous kirjoitti:

  Keep working ,fantastic job!

 10. Anonymous kirjoitti:

  I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

 11. Jonna1983 kirjoitti:

  Thank you all for positive comments 🙂 very kind of you!

 12. Anonymous kirjoitti:

  Good blog. I can give away the whole show that i will clock on here again. Homelessness to see more topics to talk.I and my strain resolve read this blog).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *