Hae
Palasia Arjestani

Syvä onnellinen huokaus

Heippa! Kuinkas teidän viikonloppu sujui? Mä vietin viikonloppua hyvillä mielin. Kaikki allergiaoireet alkaa olla tiessään ja olo on mitä mainioin. Sairastelu on jättänyt kyllä jälkensä ja huomaan ettei peruskunto ole vielä lähimainkaan entisenlainen. Hengästyn ja väsyn todella helposti ja sekös ärsytti loppuviikon treeneissä. Ajattelin olla stressaamatta asiasta, koska wodeja tekemällä kunto paranee entiselleen 🙂 Viikonlopulle mahtui treenaamista, kokkaamista ja yhdet synttäritkin. Synttäreillä maistoin piirakkaa ja kakkua eli viljaton niin sanotusti kusi siinä paikassa. En teidä tekikö oikeasti sit viljatuotteet vai mitkä, mutta lauantai-iltana ja eilen sunnuntaina mulla oli vatsa todella kipeä! Jäämme odottelemaan lisää oman elämän tutkimustuloksia.

Asukuvaa sunnuntailta.

Asukuvaa sunnuntailta.


Pikainen selfie lauantain synttäreillä.

Pikainen selfie lauantain synttäreillä.

Perjantaina ja lauantaina kävin treenaamaassa. Perjantaina ohjelmassa oli clean & jerk. Ensin 8 minuutin emom eli jokaisella minuutilla tehtiin 2 toistoa. Mä olen todella vähän ylipäänstä tehnyt jerkkiä, koska jostakin syystä mulla vihloo aina siinä olkapäät. Pidin tällä kertaa kilot maltillisina (max 30kg) eikä kertaakaan tuntunut pienintäkään vihlaisua 🙂 Loppuwod käsitti 30 toisto clean + shoulder to overheadia aikaa vastaan. Tein tässäkin pelkästään jerkkejä ihan tekniikkamielessä. Rx painot olis naisilla ollut 40 kg, mulla oli tangossa 27,5kg ja aika oli 7.32 (time cap 8 minsaa). Kotona ajattelin ennen treeniä, että teen eodin 35 kilolla mut eipä tarvinnut edes haaveilla. En ole kunnossa vielä minä..

Sumeita kuvia päivän wodista. Kameran linssiin oli jäänyt jotain likaa :(

Sumeita kuvia päivän wodista. Kameran linssiin oli jäänyt jotain likaa 🙁

kuvia 002 kuvia 003 kuvia 004 kuvia 005

Lauantaina oli vuorossa open gym ja menin sinne vailla mitään sen kummempaa suunnitelmaa. Ajattelin mennä valtavirran mukana ja puuhastella jotain pientä ja kivaa. Tein alkuun vähän leukoja, rengasdippejä ja hypin boksille. Treenikaverien innoittaman päädyin tekemään pienen hapotustreenin: 50 x burbee, 50 x boksihyppy ja 50 x double unders. En tehnyt aikaa vastaan, mutta tein toki niin kovalla sykkeellä kun pystyin. Välissä pidin pienen hengähdystauon ja du:ssa vähän enemmänkin. Kumma kun ne ei sujuneet kuukauden tauon jälkeen ;D Ei siitä täouhusta meinannut tulla mitään!

IMG_20140607_094955

Alla videonpätkä lauantain treenistä.

Treenin päälle tein vielä jaloille pientä lihashuoltoa.

Ensin rullalla jalat läpi kokonaisuudessaan.

Ensin rullalla jalat läpi kokonaisuudessaan.


Sitten pakaroita pallolla.

Sitten pakaroita pallolla.


Pohjetta pallolla. Pallo on tuolla pohkeen ja takareiden välissä.

Pohjetta pallolla. Pallo on tuolla pohkeen ja takareiden välissä.


Lonkan avauksia.

Lonkan avauksia.

kuvia 014

Ja paras kaikista eli kyykkyuasennossa tönöttämistä. Tällä se kyykkyasento paranee!

Ja paras kaikista eli kyykkyuasennossa tönöttämistä. Tällä se kyykkyasento paranee!

Arvonna tuloshan teitä kiinnostaa kuitenkin niin tässä se tulee! Random.org valikoi voittajaksi Kaisan kommentilla ”Kiitos inspiroivasta blogista, jonka postauksia lukee aina yhtä mielellään!:-) Mukana arvonnassa ollaan myös ja hyvää kesää sinnepäi:)!” Onneksi olkoon Kaisa! Laitatko mulle sähköpostia tulemaan niin saan lähetettyä yhteystietosi eteen päin mobilefunille 🙂 Vastailen teidän kaikkien arvontaan osallistuneiden kommenteihin heti kun suinkin ehdin, kiitos niistä!

IMG_20140606_091801

Tytöllä ja miehellä alkoi nyt kesäloma ja mä jään lomalle kahden viikon päästä, jee 🙂 Meillä ei ole miehen kanssa yhtään yhteistä loma-aikaa, mutta pääasia ettei tytön tarvitse nyt kahdeksaan viikkoon mennä ollenkaan päiväkotiin. Saa lomailla oikein kunnolla hänkin. Juhannuksen jälkeen mä otankin tytön kanssa suunnan kohti Kuopiota ja vietetään siellä melkein viikko. Loppuloma on vielä täysin auki. Lintsillä ja hoplopissa ainakin täytyy käydä ja mitä näitä nyt on… Joko teillä on kesälomat menossa vai vasta tulossa? Mitä suunnitelmia lomalle?

Hui, meillä on tänään treeneissä tempauksen ykkösmaksimi. Mua niin pelottaa ja ärsyttää koko liike, kun en vaan osaaaaaaah! Ahdistaa jo valmiiks 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.