Hae
Palasia Arjestani

Elämä on valintoja

Processed with VSCO with c1 preset

Päivä alkaa valitsemalla aamupalan. Valitaan vaatteet ja kulkuväline töihin. Lounas. Kulkuväline kotiin. Treeni vai kotona olo? Treenivaatteet. Illallinen. Kotityöt ja lapsen kanssa leikkiminen. Pyykin pesu? Telkkari, puuhastelu tai kirja. Yö unille meno. Ehkä valvon kuitenkin? Usein pystyn valitsemaan jopa mielialani heti aamusta. Varsinkin kun päivä lähtee huonosti käyntiin, pystyy sen omilla valinnoillaan muuttamaan hyväksi. Valitsenko sittenkin mukavan ja energisen päivän huonon fiiliksen sijaan?

Processed with VSCO with c1 preset

Elämä on välillä niin monia valintoja täynnä, että on vaikeaa löytää se oikea. Luotan kuitenkin siihen, että tunnen itseni ja osaan ohjata itseäni oikeaan suuntaan. Elän usein tunteiden mukaan ja valitsen asioita järjen sijasta tunteella. Olen ollut melkein viikon treenaamatta ja lähdin eilen illalla kävellen hakemaan pakettia reilun kilsan päästä postista. Silloin se fiilis taas iski – on pakko päästä treenaamaan! Tekemään asioita, joita oikeasti rakastan. Selkä on vieläkin snadisti kipeä ja sen ehdoilla mennään. Mun tämän päivän alkuperäiseen suunnitelmaan kuului yksi blogitilaisuus ilalla, mutta asia johti toiseen, matkanvarrelle tuli pari muuttujaa ja lopputulema on se ettei meille voi mennä kotiin ennen viittä, koska putkiremppa, ja kaikki mun iltakamppeet olisi olleet siellä. Toisekseen iltameno olisi aiheuttanut mulle kauhean kiireen ja vihaan kiirettä yli kaiken. Siispä tein valinnan. Jätän iltariennot välistä ja panostan asiaan, jota rakastan eli treenaamiseen. Treenin jälkeen saan rauhassa puuhailla kotona ja leikkiä mun rakkaan tylleröiseni kanssa.

Processed with VSCO with c1 preset

Harmikseni siskon tytöt lähtivät tänään omille teilleen ja meidän elo jatkuu varsin normaalinan ja rauhallisena (!?). Kotona häärää tällä hetkellä siis työmiehet ja odotan mielenkiinnolla minkälainen sotku siellä on odottamassa. Tämäkään homma ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä ja ilmoituksen mukaan työmiesten piti tulla vasta huomenna, mutta sisällehän ne olivat paukasseet jo kahdeksan aikaan aamulla. Huomenna on kuulemma vain vesikatko koko päivän… Tällaista tämä elämä välillä on, varsinaista säätämistä!

Ps. Löysin eilen kirpparilta vaikka mitä kivaa! Taidan tehdä niistä ihan oman postauksena 😉 Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu samaisella reissulla.

Pss. Ihanaa naistenpäivää!

Kuvat: Kaisa K.

2 kommenttia

  1. Kaisa kirjoitti:

    Olipa kivat kuvat tässä(kin) postauksessa 🙂 Tuli mukava fiilis, tämmöstä tavallista, mutta ah niin rikasta arkea! Oliko siskontyttö päässyt kameran taakse?

    • Jonna kirjoitti:

      Mä tykkään kans tällaisista ihan tavallisista arkitilanteiden kuvista. Harmi vaan kun niin harvoin on kukaan kuvailemassa. Mun siskon tytön on molemmat todella taitavia ja innostuneita valokuvaajia ja heillä on heittämällä paremmat vehkeet valokuvaukseen kuin minulla. Viikonlopun messut jätti aika ison palon hankkia parempi kamera itsellekin, mutta raha…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.