Gluteenittomat vohvelit
Toinen resepti samalle päivää, i´m on fire! 😀 Ei vaan, viikonloppu lähenee ja yksi jos toinen ehkä miettii mitä hyvää ja arkiruokailusta poikeavaa oikein voisi valmistaa. Me tehtiin viime lauantaina gluteenittomia vohveleita ja ihan valehtelematta voin kertoa, että olivat parhaita vohveleita joita olen koskaan syönyt! Itse olisin ehkä kaivannut perinteisen vaniljajäden siihen rinnalle, mutta tällä kertaa mentiin ihan vaan mustikoilla ja vaahterasiirapilla 🙂
- 1 pss Farina lettujauhoseosta
- 2 kananmunaa
- 2 dl vichyä
- 2 rkl sokeria
Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Paista taikinasta rapsakoita vohveleita vohveliraudalla ja herkuttele 🙂 Suosittelen tekemään taikinan kaksinkertaisena. Tällä ohjeella tulee viisi vohvelia, joka on aivan liian vähän!
Resepti ei suinkaan ole mun omaa käsialaa vaan miehen löytö täältä.
Näyttääpä hyvältä! Tuossa taikinassa on muuten jo valmiiksi sokeria, vajaat 9g/100g 😀
Siis jauhoseoksessa 🙂
Noooooo, kerrankos sitä 😀