Hae
Palasia Arjestani

Gluteenittomat vohvelit

Toinen resepti samalle päivää, i´m on fire! 😀 Ei vaan, viikonloppu lähenee ja yksi jos toinen ehkä miettii mitä hyvää ja arkiruokailusta poikeavaa oikein voisi valmistaa. Me tehtiin viime lauantaina gluteenittomia vohveleita ja ihan valehtelematta voin kertoa, että olivat parhaita vohveleita joita olen koskaan syönyt! Itse olisin ehkä kaivannut perinteisen vaniljajäden siihen rinnalle, mutta tällä kertaa mentiin ihan vaan mustikoilla ja vaahterasiirapilla 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGluteenittomat vohvelit

  • 1 pss Farina lettujauhoseosta
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl vichyä
  • 2 rkl sokeria

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Paista taikinasta rapsakoita vohveleita vohveliraudalla ja herkuttele 🙂 Suosittelen tekemään taikinan kaksinkertaisena. Tällä ohjeella tulee viisi vohvelia, joka on aivan liian vähän!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resepti ei suinkaan ole mun omaa käsialaa vaan miehen löytö täältä.

3 kommenttia

  1. oioi kirjoitti:

    Näyttääpä hyvältä! Tuossa taikinassa on muuten jo valmiiksi sokeria, vajaat 9g/100g 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.