Hae
Palasia Arjestani

En tee mitään – päivä.

Tänä aamuna kun heräsin oli kroppa niin hakatun oloinen, että päätin kerrankin olla tekemättä yhtään mitään koko päivänä. Saisi kroppa ja pää palautua rauhassa ja huomenna olisin taas iskussa. No, eihän se ihan niin mene, kun pienen lapsen kanssa on yhtä sun toista hommaa hoidettavana ja tehtävänä, mutta mitään urheilujuttuja en tänään harrasta.

Eilen EB:llä vähän himmeetä sakkia 😀 Kuva Annan blogista

Aamulla käytiin pitkän tauon jälkeen mimmin kanssa muskarissa ja tapasin siellä vanhan tutunkin. Itse asiassa mun entisen esimiehen 😀 Olipa aika hauska törmätä ja vaihtaa kuulumiset. Molemmilla oli elämä vähän eri mallilla kuin edellisellä tapaamiskerralla. Pieni on maailma! Muskarista vielä postiin kirjapaketin hakuun ja kauppaan jääkaapin täydennykselle. Mä ihan mielelläni käyn tossa meidän lähikaupassa ja kannatan pientä kauppaa. Tällä kertaa sattui kasa hyviä tarjouksiakin eteen 🙂

Lähdin ostamaan kukkakaalia ja mimmille vaippoja. Kukkakaalin tilalle tuli näköjään osteltua yhtä sun toista. Ei ihme, että kaikki rahat menee ruokaan….

Eilinen lounas: parsakaalia, paistijauheliha tomaattisoossilla, fetajuustoa ja herneenversoja. Niin ja tomaatti.

Tämän päivän lounas: puuroa, marjoja, raikkua ja kookosöljyä.
Eilen ennen treeniä bataattisosekeittoa. Meinasin kuolla, niin hyvää se oli! Ohje tulee tonne ruokablogin puolelle 🙂

Tässä vaiheessa dieettiä oon huomannut, että ruoka alkaa taas kiinnostaa tosi paljon. Lueskelen paljon ravinnosta enkä tosiaankaan jaksa enää syödä samoja eväitä päivästä toiseen. Pakko saada uusia makuja! Parsakaali on silti edelleen ykkönen 🙂

Ennen treeniä ne perinteiset…
BB:tä päästä varpaisiin… Oli kyllä silkka vahinko.

Eilen sain taas Annan seuraksi salille. Tällä kertaa sovittiin, että treenit täytyy hoitaa ajallaan ja höpötykset jättää sarjatauoille. Mä jumppasin rinnan ja olkapäät ja Annalla oli vuorossa myös olkapäät. Siellä oli mammat taas liekeissä 😉

1a. Alaviistopena kp 5x
1b. Punnerrukset rinnalle 2x
2. Pystypunnerrus kp 2x
3. Niskantakaa punnerrus tangolla 3x
4. Sivuviparit kp 4x
5. Pystysoutu taljassa 3x
Intervalli crossarilla 15 minsaa.

Kotoa sain ohjeet ottaa alaviistopenaan entistä suuremmat käsipainot! Hui, että mua jännitti koko bussimatkan että miten mamman käy. Kunnon rähinämusat korville ja kyllä mä sain lopulta puskettua 27,5kg käsipainoilla nelosen 🙂 Ens kerralla tavoitellaan vitosta! Kahden viimeisen alaviistopunnerrussarjan kanssa tein superina vielä tavallisia punnerruksia. Aika hyvin turvottivat rintaa 🙂

Meitsi&niskantakaa punnerrus. Kuva Annalta

Olkapäille aika lailla perussettiä, ei mitään maata mullistavaa. Ens kerralla pitäis taas lisäillä painoja. Saa nähdä kuin ämmän käy 😀 Olkapäille tykkään kovasti tehdä tuota niskantakaa punnerrusta. Sitä ei kannata tehdä jos on olkapäiden kanssa ongelmia! Vaikka mulla onkin vähän kiristävät etuolkapäät niin tuossa liikkeessä ne ei tunnu haittaavan ollenkaan. Etuolkapäille mä en kauheasti tee mitään erikseen, koska ne ottaa aika hyvin osumaa rintapunnerruksissa sekä kapeassa penkissä mitä teen ojentajille. Enemmän kaipaisin kehitystä olkapäiden sivu- ja takalohkoille niihin tässä yritetäänkin panostaa kokoa ajan 🙂

Anna&sivuviparit. Kuva Annan blogista

Tässä vielä pari kuvaa Annan blogista lainattuna meidän yhteisestä selkätreenistä. Ööh, kyllä me siellä treenataankin eikä vaan oteta kuvia 😀

Jonselmi vetä todestettavasti leukoja.

Ja tekee kulmasoutua käsipainolla!

Sitten se eilinen kirppisreissu. Lähdin etsimään kolmatta irtopohjavuokaa meille ja erilaisia tarjoiluastioita. Niin ja jotain kivaa 🙂 Kyllähän sieltä taas löyty. Itelleni löysin Catmandoon kevyttoppiksen ja sen lisääksi seuraavanlaista rojua:

Uusi sininen laukku ja pinkit ”helmet”.
Nätti on.

Laukkuja on oikeesti jo liikaa, mut kun en on niin kivoja 🙂

Kolme kappaletta suorakulmion muotoisia lautasia.

Made by Ikea. Hyviä tarjouluastioiksia!

Isännälle jättisuuria pastalautasia. Mahtuu ne eväät lautaselle!

Keltainen kehys, kakkukupu ja mimmille arskat.

Hihii, nää oli kyllä loistavat! Olivat vielä paketissa ja täysin käyttämättömät siis 🙂

Mitäs teidän torstaitörinöihin kuuluu? Mun olis pitänyt venytellä, mut näköjään päivitin blogin 😀 Asiat tärkeysjärjestykseen! Kohta kiskon mukelon ylös sängystä ja lähdetään anopille käymään. Jaa, mun pitäis vielä keretä syömäänkin…..

12 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Löysin sun blogin vasta! Kiva seurailla vuosien jälkeen jälleen mimmin touhuja! Terkkuja turusta!-kanhan

 2. Piia Laitinen kirjoitti:

  Moi! Mahtavia postauksia sinulla täällä blogissa. Saa aina tosi paljon tsemppiä, kun lueskelee sun kirjoituksia. Harmittaa ihan, että muutitte sinne ”etelään”, niin ei enää livenä nähdä. Mulla nykyään ei ole salilla oikein ketään tuttuja, kun vaihdoin tuonne Fressille. Mun pitäs myös hommata jonniilainen valmentaja, kun kovasti kiinostais kehittää tätä kroppaa vähän tavan tallaaja korkeammalle tasolle 😉 ja nyt kun taitaa olla niin, että lapsukaisiakaan ei välttämättä enempää ole tulossa, niin vois sit keskittyä itsensä kehittämiseen tuon 3,5-vuotiaan kasvattamisen lisäksi. Mulla polvileikkaus tulossa 13.3, joten trenijutut ratkee pitkälti sittten sen jälkeen kun leikkaus on ohi ja tiedän mitä kaikkea polvessa on korjattavaa. No toivon mukaan se ei ainakaan paljon huonommaks mee, kun nyt jo kärsii aika hyvin jalkojakin treenailla. Mutta tsemppistä sulle ja näkyillään. -Piia L

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Teidän täytyy tulla tänne perässä 😉 miks sä Fressille vaihdoit?? Mitä tykkäät?Ota ihmeessä Jerryyn yhteyttä! Se olis lähellä ja ainakin osaa hommansa 🙂 vieläkö kusahommat kiinnostaa? Sulla on kyllä jo hyvin muhkua ja rasvaakin oot saanut pois huimasti! Polvileikkauksen jälkeen vaan paukutat kovasti yläkroppaa menemään ja kuntoutat polven huolellisesti niin ei tule mitään jälkijuttuja. Niistä vissiin paranee suht nopeesti?Kiva kun pistit viestiä! Tuutko kevään kisoja katsomaan?

 3. Piia Laitinen kirjoitti:

  Moi! Mahtavia postauksia sinulla täällä blogissa. Saa aina tosi paljon tsemppiä, kun lueskelee sun kirjoituksia. Harmittaa ihan, että muutitte sinne ”etelään”, niin ei enää livenä nähdä. Mulla nykyään ei ole salilla oikein ketään tuttuja, kun vaihdoin tuonne Fressille. Mun pitäs myös hommata jonniilainen valmentaja, kun kovasti kiinostais kehittää tätä kroppaa vähän tavan tallaaja korkeammalle tasolle 😉 ja nyt kun taitaa olla niin, että lapsukaisiakaan ei välttämättä enempää ole tulossa, niin vois sit keskittyä itsensä kehittämiseen tuon 3,5-vuotiaan kasvattamisen lisäksi. Mulla polvileikkaus tulossa 13.3, joten trenijutut ratkee pitkälti sittten sen jälkeen kun leikkaus on ohi ja tiedän mitä kaikkea polvessa on korjattavaa. No toivon mukaan se ei ainakaan paljon huonommaks mee, kun nyt jo kärsii aika hyvin jalkojakin treenailla. Mutta tsemppistä sulle ja näkyillään. -Piia L

 4. Joan kirjoitti:

  No mutta olipas kivoja löytöjä sulla! On pitäny iät ja ajat käydä kirpparilla, mutta aina se vaan jää. Hei hyvän näköne tuo sun kulmasoutuliike, voisin testata miten se osuu siihen verrattuna et on joko toinen jalka kontillaan tasapenkillä, tai sitten vinopenkissä joka sattuu rintoihin ikävästi ja tekee mustelmia :(Tänään oli jalka-peppupäivä 🙂 Toivottavasti on peppu huomena kipeenä, ois paree olla, niin tuntu menevän päin sitä tuo treeni 😀 Kovaa lopputyön vääntämistä on ollu kanssa. Vähän kun vielä jaksaa niin sitten ei oo taas mikään hetkeen häirittemässä harrastuksia, ja ehtii hyvin saamaan ittensä juhla-asu kuntoon ennen juhlia 🙂 Viikonloppuna vois käydä tekeen vatsoja ja käsiä vielä, saas nähdä nyt, veikkaan että viimestään sunnuntaina nappaa jo taas 🙂 Ihana kun tulee viikonloppu! <3 Oon hetken funtsinut jos tekis tälläsiä: http://www.kinuskikissa.fi/raparperimuffinssit-ja-valkosuklaavaahto?hakusivu=true 🙂 Ja/tai ainakin kun lopputyö on vihdoin lähetetty eteenpäin ja oletettavasti (!!!) on kaunis aurinkoinen keli, niin ollaan menossa perinteisille kevät-kahveille ja toki munkeille Näkötornin Munkkikahvilaan terassille 🙂 Että paree lähtee sitä mailiakin pian ja sitä aurinkoa paistaa! Noniin mä rauhotun nyt 😀 IIhhhaana perrrjantai on hoomena, uuuhh <3

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mäkin nykyään käyn aika harvoin kirppiksellä. Siihen pitää olla oikeanlainen fiilis 🙂 Mä oon tolla tyylillä tehnyt kulmasoutua jo vuosia. Sopii hyvin mulle toi tyyli :)Mikäs susta tulee isona? Ihanan kuuloinen toi ohje mut meillä ei mies voi sietää valkosuklaata niin en voi siitä tehdä mitään..

  • Joan kirjoitti:

   Musta tulee kuitu ja tekstiilitekniikan diplomi-insinööri. Ja älä kysy, ei mitään hajua mitä töitä tuun tekeen 😀 Haen kaikkialle mikä vähänkin kuulostaa mun alalta 🙂 Toivonmukaan jotain lääketieteeseen liittyvää kuitenkin, kuten mun tää lopputyökin joka käsittelee nanokuituja 🙂 saas nähdä!

 5. Joan kirjoitti:

  Hei vielä oli pakko tulla takasin, kun kattelin jotain sun videoo, missä syväkyykkäät käsipainojen kanssa samalla kun nojaat palloon&seinään. Mulla on jo pitkään ollu tuö syväkyykkäily aatoksena, mutta joku siinä tökkii, kun se ei mene ajatuksen tasolta tekemisen puolelle. Joku ahdistaa siinä, että pitäis mennä tietkö sen 90 asteen alapuolelle. Kerro mulle joku liike tai pari (jos jaksat 🙂 jolla voisin lähtee harjotteleen sitä, varmaan alkuun ihan ilman painoja tai jotain?! Ja sit jos vielä kerrot, että missä vaiheessa ottaisin painot mukaan (kun tuntuu helpolta/kun pääsee johonkin toistomäärään…?!)? Ois kyllä ihan superkivajuttu! <3 🙂 Veikkaisin että tuommonen syväkyykkäily vois tehdä hyvää tolle pyllylle kans 🙂 Vähän erilaista ärsykettä. Tänäänkin kun tein peruskyykkyä smithissä, jota en ollut aikasemmin itse tehnyt, mutta oon katsonut mallia, niin tuntu että yks mies tuijotti siinä vieressä kokoajan… No en ihmettelis vaikka ois niitä kannikoita kattellut, mutta se on rasittavaa kun menee tekeen itelleen jotain oudompaa ja joku töllää vieressä. Tietysti jos oisin ollu reippaalla päällä, oisin voinu nykästä ne napit korvista ja kysyä, että miltäs tää mun liikerata nyt näyttää sieltä sivulta, oisko tässä jotain parannettavaa?! 😀 Hemmetti 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Toi pallokyykky on hyvä syväkyykkäilyyn, samoin hack ja ihan Smith. Kannattaa tosiaan alottaa ilman painoja ha rohkeasti vaan laskeutua niin alas kuin pääsee. Syväkyykkäily kehittää todella hyvin pakaroita ja reisiä! Jos sattuu alaselkään niin sit ei kannata tehdä, mut testaa ja vähitellen lisäät painoja :)Onks sun salilla ketään keltä kysyä neuvoja? Olis hyvä jos joku kattois tekniikan heti alusta kuntoon mut ei välttämättä tommonen tuijottaja-pervo 😀

  • Joan kirjoitti:

   Great, vastasin mut teksti katos… Huoh.. 🙂 Niin hyviä liikeideoita. Ja juu onhan mulla PT, ihan ei-pervo 😀 Voisin siltäkin kysellä toki. Mut uskallustahan se vaan vaatii et menee sen pisteen ohi mistä normaalisti nousis ylös 🙂 Taidan kokeilla jumppapallolla eka. Niin ja sitäkin piti vielä sanoa että tein ke-pe aamusta iltaan hommia tyyliin vessa ja ruokatauoilla 10-12h päivä ja se työ on nyt ihan kiillotusta vaille valmis 😀 Ihan jäätävä puristus! On aikas hyvä fiilis kun on painolasti pois harteilta 🙂 Enää ei pelota että saako valmiiks ajoissa kun on enää ”vaan” byrokratiasta kiinni. On aika kiva myös kun nyt ehtii treenaankin niin paljon kun vaan tahtoo ainakin tovin <3 Seuraava työ onkin töiden haku mut nyt voi ottaa aika tovin rennosti vaan 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Aivot vaan narikkaan ja niin alas kuin kärsii, kyllä sä pääset!Heh, mä kans tein lopputyön aika vauhdilla sit loppuun. Olevinaan aloitettiin tosi ajoissa mut kiirehän siinä sit tuli. On se kyllä iso helpotus kun lopputyön saa valmiiksi! Nyt nautit vähän aikaa ennen kuin täytyy hypätä oravan pyörään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *