Hae
Palasia Arjestani

Kultahietikon yöelämässä

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ollaan käyty tällä reissulla melkeinpä joka ilta jossain ulkona ja pidetty hauskaa. Tyttökin on jaksanut riekkua käsittämättömän myöhään ja hänet on saanut viedä melkeinpä väkisin aina nukkumaan! Täällä on yksi kiva karaokebaari/ruokaravintola, jossa ollaan istuttu iltaa ja tytöt on saaneet laulaa sydämensä kyllyydestä. Matkan varrella karaokepaikkaan on pomppulinna, jonne meidän mimmi on päässyt pomppimaan joka ilta. Jokaiselle vähän jotakin! Toissa iltana käytiin kävelemässä rantakadulla ja tutkimassa kojuja ja katselemassa ihmisiä. Maailman pyöräänkin uskaltauduttiin ja heitämään tikkaa. Voitin tytölle Hello kitty pehmolelun!

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Biletysmahdollisuudet täällä Kultahietikolla on mielettömän hyvät, jos sellaista kaipaa. Meidän hotelli on sen verran pitkän matkan päässä ettei baarikadun melut häiritse mikä on mulle tosi tärkeää. Jos eksytte Kultahietikolle ja tahdotte bilettämään niin suosittelen suuntaamaan rantaan! Sieltä löytyy raflaa jos jonkinlaista! Me ollaan lipitelty viiniä lähinnä hotellin terassilla mikä sopii mulle varsin hyvin, tällainen krebaaja kun olen 😀

4 kommenttia

 1. Mimmukka86 kirjoitti:

  Kivoja kuvia teidän reissusta! 🙂

 2. rebekka kirjoitti:

  Itse olin juuri elokuussa kultahietikolla, meidän hotelli oli lähellä ”bilekatua”, mutta hotelliin ei silti kuulunut melskettä. ( Park Hotel Odessos) Oli kyllä ihana reissu ja tykästyin kultahietikoihin kovasti !

  • Jonna kirjoitti:

   Mä rakastuin myös Bulgariaan täysin! Meidän hotelli ei itseasiassa ollut edes kaukana Odessoksesta 😉 Tahtoo tuonne uudestaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.