Hae
Palasia Arjestani

Mitä haluaisit lukea jatkossa blogista?

Mitä haluaisit lukea jatkossa blogista?

Don’t you wish your girlfriend could squat like me? Paita täältä.

Olettekin varmasti jo kuulleet, että Fitfashion lopettaa ja osa bloggaajista siirtyy Terve.fi -sivustolle ja osaa jatkaa muualla tai lopettaa kokonaan. Minä sain kutsun jatkaa Terve.fi:ssä, joten marraskuussa jatketaan hommaa uusin kujein! Olen ollut Fitfashionilla mukana alusta asti, joten taas ollaan jännän äärellä ja joutuu opettelemaan uusia asioita ja käytäntöjä. Kun kuulin asiasta, mietin että jatkaisinko enää bloggaamista, jos lähtö olisi tullut? Todennäköisesti olisin jatkanut jossain osoitteessa tai sitten olisin siirtynyt kokonaan tubettamisen maailmaan. Ei, en minä bloggaamista vielä pysty lopettamaan. Vaikka nyt on ollut muutaman viikon jakso, jolloin en ole voinut teille juurikaan kirjoitella tuon käden mokoman takia, niin kaipaan kirjoittamista. En ole maailman lahjakkain kirjoittaja ja teksteistäni löytyy varmasti monia ärsyttävää puhekielisyyttä sekä kirjoitusvirheitä, mutta rakastan siitä huolimatta kirjoittamista. Jos minulla olisi elämässäni enemmän aikaa, lähtisin opiskelemaan kirjoittamista ja valokuvaamista enemmän. Itseään täytyy kehittää koko ajan jollain tavoin, niin ehkäpä noissa voisi ollakin ideaa…?

Olen kovasti pohdiskellut mihin suuntaan haluan blogia viedä ja siinä tarvitse teidän apuanne. Uskon, että siellä ruudun toisella puolella on varsin samanhenkisiä ihmisiä kuin minäkin ja haluaisinkin kuulla mitä te tahtoisitte lukea blogista jatkossa? Olen aina mieltänyt, että blogin skene on elämä ja hyvinvointi laajalla skaalalla. Pienemmissä kategorioissa kulkee urheilu, ruoka, perhe ja arki. Näiden alakategorioissa salilla treenaaminen, säästeliäs elämäntapa, raha ja koti. Eli kaikkea on! Mutta pitäisikö panostaa johonkin asiaan yli muiden tai jättää jotain kokonaan pois?

Kiinnostaako teitä:

 • treenaaminen: minkälaiset asiat siinä? Konkreettiset salipostaukset, liikevinkit, lihashuolto, mikä?
 • ruoka: ruokaohjeet, erilaiset ruokatestaukset, ylipäänsä ruoka-aiheiset jutut?
 • perhe ja arki: diy-jutut, käsityöt, kodin laittaminen, nuukailu, kodinjärjestäminen, talous?
 • mielipiteet ajankohtaisista asioista?
 • jokin aivan muu, mikä?

Blogi elää kirjoittajansa mukaan ja kauas ollaan tultu niistä ajoista, kun tämä toimi minulle pelkkänä treenipäiväkirjana. Niitäkin on toki silloin tällöin kiva tehdä, mutta yleisesti ottaen sellaiset eivät ole kovinkaan luettuja. Toisaalta, en ole koskaan miettinyt mikä kerää paljon klikkejä ja mikä ei. Kirjoitan aina fiiliksen mukaan niistä asioista, jotka kulloinkin ovat mielen päällä. En ole koskaan osannut kirjoittaa postauksia varastoon tai ottaa kuvia ihan randomisti postauksia varten. Ehkä pitäisi opetella, jos mielin blogin vielä menestyvän. En ole koskaan tällä blogilla tavoitellut mitään Suomen suosituin -titteliä tai valtavia rahasummia, koska mun aika ja rahkeet eivät riitä sellaiseen päivätyön ja kaiken muun ohella. Jostain on aina karsittava. Blogin tyyli siis tuskin tulee jatkossa mihinkään muuttumaan, koska pidän tästä juuri tällaisena, mutta aiheisiin kaipaan teidän toiveitanne 🙂 Kirjoitan blogia pääasiassa itseäni varten, mutta myös teitä varten. Toivon, että täältä edes joku saisi joskus inspiraatiota omaan tekemiseen ja tunnen onnistuneeni siinä hyvin teidän kommenttienne ja viestienne perusteella!

Pistäkäähän siis kommenttiboksi laulamaan, jos haluatte jatkossa vaikuttaa blogin linjaan ja aihealueisiin: Mitä haluaisit lukea jatkossa blogista?! 

Ps. Terveiset täältä Turkista!!

Edellinen postaus: Hävikkiviikko on taas täällä!

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

12 kommenttia

 1. maikki kirjoitti:

  Mun mielestä elä lähde liikaa painottamaan johonkin tiettyyn osa alueeseen, sun blogi on olluy just kiva aito lifestyle blogi, eli edelleen sekalaisesti juttuja just sun arjesta ja kiinnostuksen kohteista, kuulumisista, ajatuksista.
  Viime aikaiset ruokajutut mm. hävikki, uuden testailu ollut kivoja, ja treenijuttuja tietty kiva kans aina lukea 🙂

 2. Jenni kirjoitti:

  Mä tykkään sun blogista tällaisena kuin se nyt on, sopivasti kaikkea. Sun blogi on aito ja rehellinen. Älä vain muuta tyyliä ?Eniten kiinnostaa ihan sellaiset arkiset aiheet, kotiin ja perheeseen liittyvät sekä ruoka-aiheiset postaukset.

 3. Anni kirjoitti:

  Treenipuoli kiinnostaa minua vähiten, kun en salilla käy. Mutta olisi huippua vaikka saada jotain liikkumisvinkkejä kuntosalin ulkopuolelta, esim. kotona tehtäviä ! Muuten myös arki, perhe, ruoka ja säästämis- ja kotijutut kiinnostavat 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Kotitreenejä voisin hyvin keksiäkin! Jossain vaiheessa niitä tuli tahkottua enemmänkin 🙂

 4. Anni kirjoitti:

  Olen tykännyt blogistasi tähän saakka hyvinkin paljon, enkä muuttaisi siitä muuten mitään, mutta kun nyt kysyit, niin kerrotaan, eli itseäni ei kiinnosta vegaaniruokavalio tippaakaan, joten käytännössä blogisi lukeminen on jäänyt sen jälkeen, kun kaikki viikon ruokapäiväkirjat ovat olleet vegaanisia, kuten myös ruokaohjeet. Kasvisruokia vastaan minulla ei sinänsä ole mitään, mielestäni monipuoliseen ruokavalioon kuuluvat nekin liha-, kana- ja kalaruokien ohella, mutta yksinomaan ne, ei kiitos, saatikka sitten esim. juustojen korvaaminen vegaanisilla, teollisilla kovetettuihin rasvoihin perustuvilla valmisteilla.

  Ongelma on toki minun, sillä itse jatkat toki valitsemallasi linjalla, mutta tuskin siis lisään Feedlyyn sitten enää blogiasi siirron jälkeen tämän seikan vuoksi. Hyvää jatkoa toivotan kuitenkin ja ehkä käyn joskus kurkkaamassa, onko linja muuttunut vanhaan suuntaan! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Harmillista, mutta kaikkiahan ei pysty millään miellyttämään! Kivaa syksyä sinulle kuitenkin 🙂

 5. Henna kirjoitti:

  Vegaaniruokavalio, ruoka- ja rahapäiväkirjat, sekä treenaaminen aiheina kiinnostavat eniten 🙂

 6. Päivi kirjoitti:

  Myös mä tykkään sun tyylistä. Oot ihanan tavallinen sillä hyvällä tavalla, johon on helppo samaistua. Luen mieluiten kaikesta treenaamiseen liittyvästä, ruokaohjeita, kodin järjestelystä, säästövinkkejä, diy-jutuista ja normiarjesta. Kirppikset ja ”ympäristösäästeliäisyys” on lähellä mun sydäntä. Haluaisin nähdä että ei vaan hankkiuduta turhasta tavarasta eroon vaan löydetään niille uusi käyttötarkoitus niin ettei uutta tarvitsisi aina hankkia. Seuraan vakituiseen oikeastaan vain sua joten ois kiva jos joskus vinkkaisit hyviä kanavia/ blogeja 🙂 Kiitos näistä vuosista! Odotan innolla tulevia 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä niin haluaisin osata taikoa vanhasta kaikkea uutta ja kivaa. Tämä asia on opettelun alla! Noh, on niin monta asiaa jotka haluaisin oppia, että katsotaan miten tässä käy 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.