Hae
Palasia Arjestani

30 minuutin siivoussysteemi

30 minuutin siivoussysteemi

Mun uusin villitys kodinhoidossa on 30 minuutin siivoussysteemi. Meillä alkaa jo melko hyvin pysyä tavarat omilla paikoillaan tai ainakin kulkeutumaan omille paikoilleen, jos ovat mieron tielle eksyneet. Toiset rakastaa siivoamista ja koti on aina tiptop, mutta mulla ei oikeasti ole aikaa joka päivä puunata kotona jotakin paikkaa saati aina edes järjestellä niitä kamoja oikeille paikoilleen. Onneksi tyttökin on jo sen verran iso ja järkevä, että pyytämättäkin (useimmiten) osaa viedä omat tavarat huoneeseensa.

Pitkin viikkoa pidän lyhyitä siivoushetkiä ja se tuntuu olevan tehokkain tapa pitää koti suhteellisen siistinä. 30 minuutin siivoussysteemi on tähän oikein pätevä väline. Valitsen siivottavan kohteen, kelloon 30 minuuttia aikaa ja sen ajan siivoan niin tehokkaasti kuin kykenen. Kun kello piippaa, on aika lyödä pölyrätit tiskiin ja tehdä jotain aivan muuta. Näin urakka ei tunnun mittaamattoman pitkältä ja kohtuuttomalta, kun sallii 30 minuutin jälkeen itselleen lepohetken ja suuntaa ajatukset johonkin aivan muuhun, kuten kahvikuppiin ja jaksoon Love islandia. Mulla on huono tapa ilman tätä systeemiä levittää urakkaa joka suuntaan ja loppujen lopuksi olen aivan uupunut ajatuksestakin mitä kaikkea pitäisi tehdä. Huh!

Tällä kertaa suoritin mun siivousrykäyksen ennen iltavuoroon lähtöä ja valitsin kohteeksi olohuoneen, joka oli kuin pommin jäljiltä. Ei muuta kuin hihat heilumaan ja siistiä tuli! Alla video mun urakasta. Mun muita videoita pääset katsomaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Onko sulla joku oma systeemi kodin siivoamiseen?

Edellinen postaus: Onko minusta tullut tuhlari?

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *