Hae
Palasia Arjestani

Testissä Kokkikartanon broileri-tomaattisalsa ja maissilastut

Processed with VSCO with a6 presetRaahasin mökille viime viikolla matkassani muutamat Kokkikartanon uudet valmisateriat, joita sain neljä kappaletta maisteltavaksi. Edellinen postaus käsitteli heidän vegeuutuuttaan ja löydät postauksen täältä, jos se on mennyt sinulta ohi. Vegeuutuuden kohdalla harmitusta herätti sen sisältämä mahdollinen vehnäjauho, mutta nyt teille gluteenia vältteleville ilouutisia: broileri-tomaattisalsa ja maissilastut ovat gluteenittomia, hiphei! Ovatpa muuten laktoosittomiakin.

Ulkonäkö tässä annoksessa on aika karu. Maissilastut näyttävät maissilastuilta, mutta smetanan, salsan ja kanan sekoitus ei näytä kovin houkuttelevalta. Älkääpä silti antako annoksen ulkonäön hämätä, sillä paras on vasta tulossa! Nimittäin maku. Se vie kielen mennessään. Lusikoitiin miehen kanssa tätä kylmänä syötävää annosta kilpaa ja taisteltiin viimeisestä suupalasta. Kun ottaa sopivassa suhteessa maissilastun päälle vähän kaikkea niin makuelämys on mitä mahtavin. Alla näette tarkemman ainesosaluettelon sekä annoksen makrot.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetTykkään ettei näissä Kokkikartanon annoksissa ole liian paljon lisäaineita sun muita turhuuksia ja raaka-aineluettelo näyttää suht kauniilta ja houkuttelevalta. Ei e-koodeja, väriaineita tai muita outouksia.

Mihin tilanteeseen? Lauantai-iltana leffaevääksi, kun tekee mieli jotain suolaista snäkiä, mutta ruuanlaitto ei houkuta ja pizza kyllästyttää.

Ostaisinko itse? Todellakin! Ja miehelle kans.

Hintaa pakkaukselle on molemmin puolin viittä euroa, riippuen kaupasta. Hintaan sisältyy haarukka.

Processed with VSCO with a6 presetMaistuisko sulle?

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    *Jeeee, näyttää herrrkulliselta !!!! Ja Vau gluteeniton !!!! Pitää maistaa !
    Tosi oiva vaihtoehto pizzalle .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *