Hae
Palasia Arjestani

Pukukoodi: bikinit

Hurautettiin perjantaina parin viikon tauon jälkeen taas mökille nauttimaan raikkaasta maalaisilmasta. Huh, mitkä ilmat oli! Aurinkoa ja lämpöä piisasi ja oli jotenkin outoa, kun lämpötila oli yhtäkkiä niin korkealla. Olin miettinyt perjantaille tai lauantaille juoksulenkkiä, mut enhän mä mitään saanut aikaiseksi kun oli niin jumalattoman kuuma..

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetLauantaiaamuna lähdettiin Länkipohjaan muna- ja jäätelöostoksille. Siellähän oli melkoinen markkinahumu käynnissä ja jengiä ku Stingin keikalla. Miehellä palo hihat melkein heti kättelyssä kun hän olisi halunnut rauhassa käydä Lähiruokakauppa-autolla. Markkinoiden takia sielläkin oli porukkaa todella paljon, hyvä kun sekaan sopi. Minä näppäränä ja ketteränä tyttönä kävin hakemassa kauppa-autolta herkullista kääretorttua ja miehelle kolme lavaa kananmunia. Nyt on munatilanne taas balanssissa! Samalla reissulla kävin hakemassa puutarhalta myös yhden kurpitsantaimen ja kolme kurkun taimea. Luulin jo, että koko mun kurkkuhaave on tältä kesältä kuopattu, kun en koskaan ehdi ostamaan taimia. Anopin kanssa käänneltiin lauantai-iltana kasvimaata ja istutettiin mun pienokaiset sinne. Nyt vaan satoa odottelemaan 🙂

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetSe olis munkin osalta nyt kesä käynnistetty virallisesti ja talviturkki heitetty! En tiedä juuri parempaa hetkeä kuin lämpöisellä säällä vilvoittava uimareissu. Meillä on mökki metsän keskellä, mutta lähimpään rantaan on puolisen kilometriä matkaa. Saadaan käyttää rantaa ihan vapaasti, koska sekin kuuluu miehen sukulaisisille. Tytön tylleröiset polski järvessä ihan onnessaan ja meidän tyttökin veivas koiraa edes takas kellukeet käsivarsissa. Nuo kellukkeet on ehkä maailman paras keksintö pienille lapsille! Ei tarvitse koko ajan pelätä, että tyttö hulahtaa umpsukkeliin niin kuin minulle lapsena kävi… Ehkä sen takia en uskalla vieläkään sukeltaa pitkiä matkoja.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetKoko viikonloppu meni suht siististi ruokailuiden osalta, mutta siitä näette enemmän huomisen ruokapäiväkirjassa! Olkapää alkoi taas vihoitella sunnuntaina ja tein pienen kehonpainotreenin (videonpätkä instassa + postausta tulossa!) ajatuksena antaa olkapäälle vähän liikettä. Sitä selkeästi oli vailla, koska tänään ei ole ollut mitään kipuja normaalia lihaskipua lukuunottamatta. Harvoin oon muuten viettänyt koko viikonloppua bikineissä! Toivottavasti tulee lisää tällaisia aurinkoisia päiviä, että voi vaan köllötellä pihalla auringossa ja käydä välillä pulahtamassa järveen. Lomaa odotellessa 😉

Kuinkas te vietitte viikonlopun? Kenties samoissa asusteissa kuin minä?

6 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Ensiksi Nams mitä kesäruokia 🙂 jamjam,, tuo kala houkuttelee.

  Mutta hrrrr… kylmä päivä. Onneksi aurinkoista sentään, mutta niin hitoksen kylmä tuuli .
  Olisi saanut ne helteet jatkua . Meillä lomakin alkoi .

  • Jonna kirjoitti:

   Savustettu lohi on h y v ä ä! Mökillä sitä on helppo tehdä, kun on savustuspöntöt ja systeemit. Sunnuntai oli jo kylmempi päivä ja eilenkin tuuli inhottavasti 🙁 Saas nähdä tuleeko ihan heti helteitä! Säätiedotus ei lupaa hyvää…

 2. nimetön kirjoitti:

  Jonna se vaan istuttaa kurpitsoja ilman housuja! 😀 ja samaa mieltä Ullan kanssa että nams mitä herkkuruokia! =)

  • Jonna kirjoitti:

   Kuka sitä housuja kesällä kaipaa! Tuulettuu toosakin paremmin. Ei tartte pestä niin usein 😀

   No vitsi vitsi, oli siellä biksut 😉

 3. Susanna kirjoitti:

  Mikä ihme se kesä on 😀 Täällä aamusin hyvä ku on pikkasen plussan puolella ja päivät yleensä sataa vettä mutta ei se mitään. Töissä mä oonki ollu nyt ja siellä ei kuumuudesta oo mitään hyötyä. Eli helteet saa tulla tuossa elokuun lopussa vasta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *