Hae
Palasia Arjestani

Back to 20’s

Processed with VSCO with a6 preset

Eilen oli niin kiire töissä ja hoppu töiden jälkeenkin etten ehtinyt blogia avata kuin ajatuksen tasolla. Töistä menin suoraan treeneihin ja sieltä pika vauhtia kotiin suihkuun ja valmistautumaan iltaa varten. Meillä oli nimittäin eilen firman uuden vuoden bileet 1920-luvun teemalla! Hankin asun jo ajoissa, mutta arvoin lähtöäni bileisiin vielä torstainakin. Aina sama juttu. Innostun bileistä, mutta lykkään lopullista päätöstä viime tippaan asti. Jaa miksikö? Siksi, että minusta on tullut kunnon yöunia arvostava vanhus! Tiedän, että kun vain raahaudun paikalle niin meillä on aina hauskaa. Mikään ei ole kivempaa kuin irrottautua työympäristöstä ja tutustua duunikavereihin kunnolla. Ja olihan meillä eilenkin hauskaa!

Mietin jo eilen miten mukavuudenhaluinen minusta on oikeasti tullut. Arvostan lepoa ja kotona vietettyä aikaa todella paljon. Enpä olisi 10 vuotta sitten uskonut minkälainen kotihiiri olen nykyään! Kammottaa ennen jokaisia bileitä ajatus, että pitäisi valvoa yli kymmeneen. Eniten ahdistaa ajatus, että seuraavana päivänä väsyttää enkä saa mitään aikaiseksi. Yritän pitää aina lauantain rauhallisena kotipäivänä jolloin vain puuhastellaan kotosalla ja tehdään hyvää ruokaa. Nytkin olisi paljon kamaa laiteltavan myyntiin ja siivottavaa. Sitä normaalia kotielämää. Virkkausinnostus on vienyt niin tiivisti mennessään, että haluaisin vain virkatakin ja etsiä uusia malleja. Ihan hullua touhua! Muutama uusi kirjakin odottaa lukijaansa. Pari ravintoon liittyvää ja yksi talouden hallintaan. Mistäs ajan niiden lukemiseen löytäisin?

Processed with VSCO with a6 preset

No, eilen oli todella hauska ilta vaikka tänään onkin väsyttänyt! Muiden lähtiessä jatkoille me mentiin työkaverin kanssa mäkkäriin syömään ja jauhamaan crossfitistä ja ravinnosta. First rule of crossfit: always talk about crossfit! Laji on taas vienyt täysin mennessään ja on mielettömän hienoa, että mulla on myös lajin parissa viihtyviä duunikavereita! Köröttelin bussilla kotiin ja onnistuin magnetoimaan jälleen kerran sen bussin ainoan spurgun viereeni, joka alkoi olla loppumatkasta jo niin kiinnostunut mun verkkosukkiksista, että jouduin ärähtämään. Aina sama juttu! Miksi aina minä?? Vaikka olin jo yhden aikaan kotona enkä juonut kolmea lasia enempää viiniä niin tämä päivä on mennyt lähinnä pötkötellessä. Ruokahommat on olleet vähän niin ja näin ja tässä odottelen juuri kun mies kokkailee meille Nigellan lihapullia. Sen jälkeen isken hampaani fazerin siniseen…

No, otetaan tämä päivä ihan chillauksen kannalta ja jatketaan huomenna vanhalla linjalla. Rentouttavaa lauantai-iltaa!

ps. Mitäs tykkäätte mun eilisestä gangsterilookista? Olin muuten illan ainoa gangsteri!

Processed with VSCO with a6 preset

4 kommenttia

  1. Annie kirjoitti:

    Wau mikä babe!

  2. Outi Karita kirjoitti:

    Tosi hyvä look ?

    • Jonna kirjoitti:

      Kiitos! Olipa hauskaa pukeutua pitkästä aikaa ihan teeman mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *