Hae
Palasia Arjestani

Ehkä liian aikasessa?

Kävin viime viikolla Akvamariinilla tapaamassa bloggajakollegoita ja tsekkaamassa ensi syksyn (!!!) mallistoja. Hyvä kun on kesä vielä alkanut ja jo pitäis miettiä ensi syksyä ja talvea! Täytyy nostaa isosti hattua kaikille vaatteiden suunnittelutyötä tekeville, koska mallistot täytyy olla suunniteltuna puoli vuotta etuajassa, jotta mallistot saadaan myytyä liikkeisiin ja ne on rekeissään odottamassa ostajia oikeaan aikaan. Osa tamineista oli ihan perussettiä mitä nyt on ollut aiemminkin, ehkä jollain uudella twistillä. Itse hyökkäsin ensimmäisenä Reiman osastolle katsomaan lasten vaatteet. Ei niin väliä mitä mun päällä on kunhan tytöllä on lämpöiset ja hyvät vaatteet ensi talvenakin. Jos ovat vielä vedenpitäviä ja kovaa kulutusta kestäviä niin sen parempi. Tykästyin Reimalla kirkkaisiin väreihin, paluuta tekeviin retromalleihin, vedenpitäviin kenkiin sekä lämpöiseen alusasuun, jota voi hyvin pitää muutenkin. Hauskasti koko mallistossa seikkaili kettu 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAikuisten osastolla huomio kiinnittyi Haltin uusiin mallistoihin (värejä!!) sekä Fjällrävenin vaatteisiin. Oon aina mieltänyt Fjällrävenin enemmänkin metsästys- ja kalastusosastoksi kuin vapaa-ajan vaatteiksi. Nyt on heiltäkin tulossa monta hyvää vaatetta ja ne laukut… Kånken-reppu olis kyllä magee! Tällä kertaa en hirveästi vaatteita vielä kuvaillut vaan odottelen seuraavaa bloggaajatapahtumaa jolloin tuotteisiin pääsee tutustumaan ihan rauhassa. Tää oli vain tämmöstä alkuhaistelua 🙂 Yksi mielenkiintoisimmista osastoista omaa bloggaustani ajatellen oli ehdottomasti HP:n osasto ja heidän erittäin käytännölliset läppärit, joista saa näytön irrottamalla tabletin. Miten kätevä! Onko teillä jollakin tällainen vekotin? Ajattelin ensin, että melko aikasessa tulee syksyn vaatteet, mutta kivasti kaikki uudet tuttavuudet jäi mielen sopukoihin muhimaan. Ens kerralla osaan varmasti suunnistaa suorilta omien suosikkien luokse. Tuttuun tapaan tarjolla oli myös hyvän seuran lisäksi hyvää syötävää. Kiva oli lähteä töihin mieli virkeänä ja vatsa pullollaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Heehhehee, nää vaatteet kerkee varmaan myyntiin ennen kuin mä saan talvivaatteet varastoon. Roikkuvat nimittäin vieläkin naulakossa! Meillä ei turhaan pidetä kiirettä 😀

2 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Oi, ihana takki!
    Sama juttu täälläkin, että talvitakit roikkuu naulakossa odottamassa pesua ja varastoa! 😀

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Mä ihastuin tuohon myös! Täytyy katsastaa hintataso sit syksymmällä ja jos ei ihan maltaita maksa niin hankin tuon meidän tytölle 🙂

    Jos viikonloppuna sais talvitakit varastoon… 😀 ja kesätakit tilalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *