Hae
Palasia Arjestani

Kuinka paljon voi elämä muuttua yhdessä päivässä?

Jäikö mietityttämään tämän postauksen viimeinen lause? Itseäni ainakin jäi. Tänään on tapahtunut ja paljon. En tiedä olenko koskaan kertonut, että olen asunut melkein koko elämäni Kuopion seudulla. Tähän tulee huhtikuussa muutos. Kotkastahan jo vihjailin ja sinne kärrään tavarani ja itseni huhtikuun alusta. Minusta tulee siis osa-aika Kotkalainen! Oma asunto, muru ja mamman murut jää Kuopioon. Aika iso muutos minulle lähteä ypöyksin vieraaseen kaupunkiin, jossa en ole koskaan käynyt enkä tunne yhtäkään ihmistä. Onneksi junat kulkee ja opiskelijakorttikin on voimassa syyskuuhun asti eli junailukin on suhteellisen edullista. VR:lle vaan terveisiä, et teidän normaalihinnat on aivan törkeitä!

Tänään sain Kotkasta asunnon, ihanan 24 neliön yksiön, jonka keittiön kaapistot on oranssit 😀 Muuten kuulemma varsin siisti ja kylppärikin on vasta rempattu. Jostain pitäis taikoa rahaa sänkyyn, tv-tasoon, keittiön pöytään tai tietsikkapöytään.. Kaiken muunhan astioista petivaatteisiin saankin melkein raahattua Kuopiosta. Fiilikset muuton suhteen vaihtelee noin minuutin välein. Toisaalta on mielenkiintoista ja innostavaa päästä kokonaan uuteen ympäristöön ja työskennellä paikassa, josta olen todella kiinnostunut! Toisaalta taas suren jo valmiiksi sitä, että elämäni valo ja kirkkaus jää Kuopioon enkä näe häntä enää niin usein. Kuitenkin kohta 4,5 vuotta on kulunut niin, että ei olla kovin montaa päivää oltu erossa. Viikot tosin kuluvat varmasti aika nopeaan työn, treenin ja dieetin lomassa. Vakaassa parisuhteessa on ainakin helppo lähteä hetkeksi vaikka toiselle puolelle Suomea. Onhan sentään puhelimet ja messenger keksitty. Pitänee varmaan hankkia vielä nettikamera 🙂 Pahintahan Kotkassa tulee olemaan yksinäisyys, kun ei ole ketään kenet voisi pyytää vaikka kahville, kävelylle.. Siinäpä sitä pääsee harjoittamaan sosiaalisia taitojakin, kun pitää haalia jostain ystäviä 😀 Mielikuvitus kaverit on parhaita. Ne on kaikki tosi rankkoja bodareita.

Olen ollut viimeiset 7 vuotta töissä RAY:llä ja tänään otin sitten lopputilin. Teen vielä maaliskuun viimeisen viikonlopun töitä ja sitten loppu. Mahtaa olla kummallista, kun ei tarvitse mennä viikonloppuisin yöksi töihin! Saa nukkua pitkät ja hyvät yöunet joka viikonloppu ja palutua viikon kiireestä ja treeneistä. Eihän sitä tosin tiedä palaanko syksyllä tai jossain vaiheessa taikaisin samoihin hommiin 🙂 Minkään ei ole yhtä varmaa kuin epävarma!

Taisin mainita jostakin uudesta jutusta bloginkin suhteen. Aloittelen pientä yhteistyötä Spiritin kanssa ja monet ovat varmasti lukeneet Spiritin huippuhyvistä herkkupalkkareista Paulan blogista. Nyt niitä herkkupalkkareita saa halvalla myös minun kauttani 🙂 Ja paljon muuta! Tässäpä teille maisteltavaa…

 
Spiritin naminami recovery palautusjuoma
1,25kg 29e! Normisti 35,42…
2,5kg pussi 53 eskoo, normisti 64,22..
Makuina mansikka, kaakao, cappuccino, vanilja, mustikka-vanilja! Mikä on sun suosikki? Mustikka-vanilja..kuola…kaakao…tuplakuola..
Ei tartte ostaa isoja pusseja, jos ei välttämättä taho, sillä palkkaria saa myös kätevissä annospusseissa! Mahtuu pienempäänkin kassiin 🙂
Annospussilaatikossa 25 kpl 50 gramman pussukoita, hintaa 31 eskoo! Normi 36,96…
Makuina suklaati ja mansikki.
Jos ei taho sekotella jauheista niin pistetään homma vieläkin kätevämmäks!
  
Spiritin 500 ml recovery & energy palautusjuoma, 24 kpl loota vaivaset 50 eskoo! Normisti 58,52..
Makuina päärynä-vanilja ja tropppinen!
Jos kuitenkin haluat sekoitella jauheita niin Spiritin sheikkerin suat hintaan 4,5 eskoo!
 Ja yli 85 eskon tilauksiin tietystikään ei mennä lisäilemään postikuluja eli kannattaa tilata porukassa, jos ei itsellä kerry riittävän suurta summaa! Ja nämä hinnat voimassa, kun tilaat suoraan minulta..
Herahtiko vesi kielelle? Mulla ainakin herahti..Paappa tilausta tulemaan osoitteeseen jonna1983@suomi24.fi!
Suut makiaks!
Tänään kävin treenaamassa etelän tyttöjen kanssa. On ne tikissä.. Kovin pieneksi tunsin itseni, mut näillä on mentävä! Juttua treenistä myöhemmin. Keitin just bataatit pohjaan eli puurolinjalla sit mennään 😀

15 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Tervetuloa vaan tänne etelään 🙂 Ollaan sit melkein naapureita 🙂

 2. Ninnu kirjoitti:

  Hyppäät vaan sieltä Kotkasta bussiin, niin oot jo reilussa tunnissa täällä Helsingissä. 🙂

 3. "Mr.M" kirjoitti:

  Öööö nyt lensin kyllä raiteilta, siis eihän me olla tunnettu vielä 4,5v? sit jotain selitit parisuhteesta mut se ei ilmeisesti liity enää tohon samaan(?) oon sekaisin….

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Hanna: Tänks! Missäs päin sä asustat?Ninnu: Juu ja junalla pääsee vieläkin nopeammin 🙂 Joutuu siellä ehkä välillä vierailemaan..Mr.M: voi helvetti sä oot URPO 😀

 5. Anonymous kirjoitti:

  Minnepäin muutat? Varo vain Kotkan monacoa Karhuvuorta ja Hovinsaarta… Kaikki muut on ok 😀

 6. Hanna kirjoitti:

  L:llä alkava kaupunki matkalla sinne Helsinkiin 🙂 Tuo Ninnun ”reilu tunti” on sit muuten todellakin reilu, Porvoosta Helsinkiin menee 1 h 5 min, täältä taas vähintään 1 h 35 min ja Kotkasta siis vielä enemmän, 2 h 20 min expressillä 🙂 Mut silti 🙂

 7. Tytti kirjoitti:

  Hei kuuleppas. Meiltä saattais lähtee sänkyä, tv-tasoa ja sellasta. pitää jutella ton ukon kaa ja jos sua vaan kiinnostaa ni voitais kattoa asiaa. Telkkari ja digiboksiki lähtis halvalla..;)

 8. Inka kirjoitti:

  Vautsi, sullahan on isoja muutoksia edessä. Tsemppiä! Äkkiä sä varmaan tutustut ihmisiin, niin on viikoilla jotain seuraa.Mä laitankin sulle varmaan tilausta tulemaan…

 9. Ninnu kirjoitti:

  En mä sanonutkaan, että se olis alle tunti. 😉

 10. Anonymous kirjoitti:

  Tsemppiä! Varotuksen sana että kymenlaaksolaiset on todella kylmiä ihmisiä!ite olen ainakii muualta muuttaneen huomannu, enkä kyllä oo ainut joka on sitä mieltä.. mut onneks aina poikkeuksia löytyy joukosta :)terveisin Tiia

 11. Hanna kirjoitti:

  Niinpä, reilu tunti on suhteellinen käsite 🙂

 12. Helga kirjoitti:

  Tsemppiä elämänmuutokseen, kyllä noin reipas nainen pärjää missä vaan 🙂 Ja onnittelut yhteistyön aloittamisesta Spiritin kanssa, aivan loistavaa palkkaria 😛

 13. Annemari kirjoitti:

  Hui, melkoinen muutos. Omalle kohdalle kun miettii, niin en varmaan ihan helpolla kotikaupunkia pois vaihtais. Onnittelut täältäkin tuosta Spiritin sponssista :))

 14. Retsku kirjoitti:

  Aika rohkeaa noin vaihtaa maisemaa. Voin tuohon parisuhdeasiaan kuitenkin sen verran kommentoida, että hyvinhän teillä on asiat kun kuitenkin samassa maassa olette. Meillä meni koko syksy eri maissa mun vaihdon takia, mutta meset ja skypet kyllä auttaa paljon.

 15. Jonna1983 kirjoitti:

  Anonyymi: öö, en tiedä mitä aluetta se sairaalan ympäristö on? 😀 ihan siitä sairaalan vierestä sain kämpän, itse asiassa sairaalan asuntoja ovat..Inka: laitas ihmeessä!!!Tiia: samaa olen kuullut muiltakin, mut eiköhän sinne joukkoon yksi sawolainen mahdu :DAnnemari: sano muuta! Mut ei sitä tiedä kuinka kauan reissullani viivyn. Voi olla että syksyllä pääsen jo takasin koto-Kuopioon tai jos töitä riittää ja tykkään kaupungista ja isännällekin sieltä duunia löytyis niin eihän se mahdotonta olis jäädä sille tielleen :)Retsku: pitää ottaa kokemuksena koko muutto. Pääsen kuitenkin töihin paikkaan, jonne olisin halunnutkin. Siin en tarkoita Kotkaa, vaan patologian labraa. Kuopiossa patologialle on paikkoja avoinna äärimmäisen harvoin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *