Hae
Palasia Arjestani

Uuden vuoden jalkareeniä.

Hyi, mikä jalkasetti takana! Oikein pahaa teki taas aamulla jo ajatellakin, että tänään pitää tehdä etureisille kiertoharjottelutreeni. Yäk. Vaatii aika paljon sisua ja sinnikkyyttä vetää neljä liikettä putkeen ja vieläpä noin 15 toiston sarjoilla. Yyyyh… Sykkeet oli taivaissa ja tämä pieni porsas hikoili varmaan 10 litran sankon verran paitaansa. Ja ehkä vähän housuihinkin 😀

Sain yhden videon pätkänkin otettua sissykyykystä niin näette minkälaisella systeemillä me isännän kanssa sitä tehdään. Kiitos vaan Marille videointiavusta!

Koipia rankaistiin seuraaville liikkeillä:
1a. Reidenojennus
1b. Smithkyykky
1c. Prässi
1d. Sissykyykky omalla painolla

Treenin päälle päätin vielä pumppailla vähän ojentajia, kun oli aikaa. Ihmettelin miten ovatkin vielä niin kipeet, mut eihän edellisestä ojentajajumpasta ole aikaa kuin pari päivää! Otin muutaman sarjan pushdownia ja 3*6 dippiä omalla painolla. En edelleenkään pääse dipissä kovin alas, kun alkaa koskea niin kovin tonne rintalastaan. Mulla on kuulemma joku miekkalisäke kireellä. Näin kertoi kiropraktikko-setä. Tänään pääsin vihdoin ja viimein solkkuunkin! Ihana köllötellä siellä lämpimässä treenin jälkeen ja haaveilla Thaimaan lomasta. Voi kun pääsiskin jonnekin aurinkoiseen…

Solkun peili kerto kyllä karun totuuden tämän hetkisestä kunnosta. Ei ollut kovin mukava näky se. Mut näillä on nyt mentävä, kun en kerta dietillekään saa rueta. Toivotaan, että syksyn dieettin tulee onnistumaan eikä mitään pahempia viivytyksiä tai loukkaantumisia tule. Muuten ei hyvä laula Jonnalle ja jää kisat kisaamatta.

Eipä tässä muuta tältä erää. Huomenna sit takajalkoja ja vähän selkää tai jotain. Mitä nyt ikinä keksinkään. Jos ottais pienen intervallinkin, riippuu täysin energiatasoista. Tää pieni porsas lähtee nyt töihin!

Vielä kertaalleen hyvät uuden vuoden toivotukset kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *