Hae
Palasia Arjestani

Hauskat herättelijät

Processed with VSCO with a6 presetMeillä on aamut melkoista showta, ihan niin kuin monessa muussakin lapsiperheessä. Mä heräilen itse melko aikaisin että ehdin rauhassa syömään aamupalani, juomaan kahvini ja vähän venyttelemään. Tyttö saa normaali arkiaamuina nukkua kuuteen asti ja mies heräilee samoihin aikoihin. Minusta on tullut tällainen aamukukkuja 😉

Kissat nukkuu meillä yöt vieressä. Yksi nukkuu jalkojen välissä, yksi rinnan päälle tai kyljessä ja yksi jalkopäässä. Jokainen kolmesta herää mun kanssa samaan aikaan ja tassuttelee silmät sirrillään keittiöön maukumaan ruokaa. Siinä ne pyörii jaloissa koko aamupalan laiton ajan ja marssiivat perässä olkkariin kuka minnekin asettuen. Joku kissoista kyttää aina sohvalla hetkeä jolloin heitän kahvikupin käsistäni ja loikkaa välittömästä syliin. Lattialla venytellessäni usein kaikki kolme tulevat kylkeen kiinni istumaan. Hauskoja tyyppejä!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetKuudelta alkaa tapahtua. Marssin olkkarista makkariin herättelemään tyttöä ja jokainen kissa tassuttaa perässä sinne, mutta yksi on ylitse muiden –  Melli nimittäin. Tämä perheen kuopus ja kimeä äänisin aloittaa jumalattoman konsertin joka aamu kuudelta. Hän hyppää tytön sänkyyn rapsuteltavaksi ja huutaa tasan niin pitkään kunnes tyttö aukaisee silmänsä ja nousee ylös. Tämän kisun helyydenkipeys on aamulla huipussaan eikä hän saa rapsutuksista tarpeekseen. Meillä on siis varsin ekologinen ja tehokas herätyskello 😀

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Osallistuuko teillä lemmikit aamupuuhiin ja toimivatko samanlaisina erittäin tehokkaina herätyskelloina?

Ylimmässä kuvassa Eva, keskimmäisissä Melli ja vikoissa Lola.

Yksi kommentti

  1. Eve kirjoitti:

    Aivan ihania! Eläimet on kerta kaikkiaan aivan mahtavia persoonia! 🙂
    Meillä kaksi ranskanbulldoggia, ne nukkuu sängyssä peiton alla… Aamut on rankkoja, olen joutunut joskus laittaan sängyssä nukkuvan bulldogin kaulaan remmin ja kantamaan ulos, että herra käy edes pissalla ennekuin täytyy kiireellä lähteä töihin. Onneksi appivanhempani ovat eläkkeellä ja käyvät aamupäivällä poitsut lenkittämässä tai päästämässä ulos… 😀 Mutta musta tuntuu että elämä olisi hirveän tylsää ilman näitä karvapalloja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *