Hae
Palasia Arjestani
Kaupallinen yhteistyö

Yango Sauna kolmeen eri tilanteeseen

Kaupallinen yhteistyö: Yango

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Pari viikkoa sitten naapurini ja blogikollegani Katrin pihaan kurvasi Yango Sauna, sillä me pidettiin lähialueen kolmen bloggaajan (minä, Jenni ja Katri) kanssa pienimuotoiset pikkujoulut! Nämä olivat itse asiassa minun ainoat pikkujoulut tälle vuodelle, sillä yhdet harmi kyllä peruuntuivat. Itse tykkään, että pikkujouluissa voi rauhassa saunoa, olla, höpötellä ja laittautua iltaa varten ilman mitään kiirettä. Saatiin tilaisuus testata Yango Saunaa porukalla ja siinähän oli sitten naapureille ihmettelemistä, kun kömmittiin terassin kautta saunan lämpöön ja takaisin! Yango Sauna on siis pyörillä kulkeva puulämmitteinen sauna, jonka voi tilata käyttöönsö vielä huomenna lauantaina 21.12 klo 10-16 Helsingin sisällä. Saunomisaika on 20 minuuttia ja tämä kustantaa 25 euroa. Kerralla saunaan mahtuu neljä henkilöä.

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Yango sauna kolmeen eri tilanteeseen

Aloin pienessä mielessäni pohtimaan, että minkälaisissa tilanteissa Yango Sauna on hyvä? Periaatteessahan sen voi tilata tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta itselleni mieleen nousi päällimmäiseksi kolme seuraavaa tapausta:

1. Pikkujoulut. Kokoa hyvä porukka, tilaa sauna talon pihaan (tai mihin vain!), sauno ja rentoudu, ota vähän kuohuvaa, valmistaudu iltaan ystävien kanssa ja ei muuta kuin tip tap!

2. Treeniporukalle. Kasaa hyvä treeniporukka ja vetäkää kunnon ulkotreenit! Mikäs sen mukavempaa kuin saunoa kunnolla hikitreenin päälle? Tästäkin voi vielä jatkaa iltaa tai lähteä vielä vaikkapa syömään tai puuhastelemaan jotain kivaa yhdessä 🙂 Vinkki: tilaa Yango Sauna meren rantaan, niin pääsette pulahtamaan viileään veteen suoraan saunasta!

3. Kaupunkilaisperheelle. Eikä teillä ole omaa saunaa asunnossa? Yango Sauna auttaa tässäkin tilanteessa! Tilaa sauna omaan pihaasi, sauno perheen kesken ja ei muuta kuin hyvän ruuan ja leffan pariin. Mielestäni melko täydellisen lauantai-illan yhdistelmä!

Yango, Yangosuomi, Yango Finland, Yango sauna

Mitä sauna minulle merkitsee?

Minä yhdistän saunan aina rentoutumiseen. Meillä ei ole omassa kodissa saunaa ja se on oikeastaan ainoa mikä pihan lisäksi pitäisi vielä saada. Kun muutettiin tähän nykyiseen asuntoon, mietittiin ettei saunalla ole niin suurta merkitystä, mutta kyllä sillä on! Pidän nimenomaan puulämmitteisestä saunasta, sillä puulämmitteisessä saa niin paljon pehmeämmät ja lempeämmät löylyt kuin sähkösaunassa. Henkilökohtaisesti yllätyin miten hyvät löylyt Yango Saunassa oikeasti sai! Löylyt oli sata kertaa paremmat kuin meidän taloyhtiön sähkösaunassa, jossa me käydään kerran viikossa. Toivottavasti Yango Sauna jatkaa toimintaansa, niin saunattomat kaupunkilaisetkin pääsevät nauttimaan kunnon löylyistä 🙂 Luin vähän aikaa sitten artikkelin, jossa kerrottiin, että pääkaupunkiseudulla rakennetaan nykyään asuntoihin noin puolet vähemmän saunoja kuin aikaisemmin. Ihan jo silläkin varjolla tällaisille sauna-palveluille on varmasti tulevaisuudessa kysyntää!

Kuinka tilaat Yango saunan itsellesi?

Saunan tilaaminen on varsin helppoa. Lataa puhelimeen Yangon oma sovellus. Avaa appi kampanjapäivänä eli 21.12 klo 10-16 välisenä aikana, valitse paikka ja ajankohta, palveluluokaksi sauna ja suorita tilaus. Yangon saunataksi ajaa valitsemaasi kohteeseen ja kuski lämmittää saunan sinua varten. Sitten ei muuta kuin löylyihin! Huomio: Yango Saunoja on liikenteessä vain yksi!

Etu blogin lukijoille!

Jos et ehdi tilaamaan saunaa tähän hätään, mutta taksikyydille on kuitenkin käyttöä, niin tässä sinulle iloinen uutinen: saat -8e alennusta ensimmäisestä tavallisesta Yango-kyydistäsi koodilla Palasia. Homma toimii näin:

  1. Lataa Yango
  2. Lisää pankkikorttisi
  3. Valitse ”alennukset” sovelluksen menusta ja lisää promokoodi sille osoitettuun kenttään.
  4. Valitse pankkikorttisi maksutavaksi ennen kyydin tilaamista

Etu voimassa uusille Yango-asiakkaille Helsingissä 31.01. 2020 asti. 

Ekstra: kaikille on olemassa kampanja mikä toimii seuraavasti; Bongaa Yangon sauna, ota kuva ja tee IG-postaus tägäten IG:ssä @Yango.Finland sekä #YangoSauna. Kaikille postanneille luvassa 15 EUR arvoinen koodi, minkä voi käyttää tavalliseen Yango-taksimatkaan joulukuun 2019 ja tammikuun 2020 aikana.

Joko olette bonganneet kaupungilla Yangon saunataksin? Oletteko ylipäänsä saunaihmisiä?

Edellinen postaus: DIY joululahjoja – vielä ehtii!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Kaupallinen yhteistyö: Yango

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *