Hae
Palasia Arjestani

Ei siihen mennyt kuin kolme vuotta

Niin, ei siihen tosiaan mennyt kuin kolme vuotta. Tästäkin näkee miten aika juoksee kammottavaa vauhtia. Muutama vuosi sitten jouluna toivoin itselleni lahjaksi string-hyllyä ja sellaisen myös sain. Meillä kun kaikki asiat kestävät hieman pidempään kuin muilla niin kyseinen hylly on viettänyt aikaansa milloin missäkin nurkassa omassa laatikossaan.

Mä laitan kotia kausittain. Näin keväällä iskee kauhea sisustusvimma ja värkkäilen ja puunaan nurkkia. Luen paljon sisustusblogeja sekä -lehtiä. Tallennan puhelimeen ideoita ja leikkaan lehdistä kaikki itseä kiinnostavat ideat talteen. Jos saan jonkun hyvän idean, yritän aina ensimmäisenä toteuttaa sen jo olemassa olevilla tavaroilla. Aika harvoin tarvitsee ostaa mitään uutta sisustukseen liittyvää. Kirppareilta löytyy niin paljon ihanaa sisustuskamaa ettei yksinkertaisesti kannata tuhlata rahojaan uusiin ja kalliisiin esineisiin. Viiden vuoden ajan etsin satunnaisesti meille sängynpäätyä ja nyt vihdoin löysin sen Tapanilan sisustuskaupasta. Se on omistajan itsensä laudasta valmistama ja maalaama. Sitä ennen en ole juurikaan tehnyt isompia sisustushankintoja. Lähinnä jotain tyynynpäällisiä ja yöpydän lamput ostanut.

Sisustamisessa mulla ei ole mitään tiettyä linjaa. Tiedän mistä tykkään ja laitan kotia sen näköiseksi. Toki mieheltä joutuu joskus kysymään mielipidettä, mutta hän on lähtökohtaisesti aina eri mieltä kaikesta 😀 Siksi ehkä tämänkin hyllyn laittamiseen seinälle meni se kolme vuotta…Mun mielestä kodin pitää olla juuri sen näköinen kuin sen asujat haluavat ja tykkäävät. Pidän kodikkaista kodeista, en kolkoista ja kliinisistä. Minimalistia musta ei saa ehkä koskaan, vaikka turhaa tavaraa pyrinkin koko ajan laittamaan kiertoon. Viime aikoina meidänkin koti on pysyny aika lailla siistinä, koska tavaraa on taas pistetty reilusti kiertoon!

Mutta siihen hyllyyn. Appiukko tuli meille kiinnittämään sängynpäätyä seinään, mutta sain ylipuhuttua miehet laittamaan myös string-hyllyn seinälle 😀 Loppujen lopuksi sängynpääty ei edes tullut seinään kiinni, koska ruuvit olivat liian lyhet. Ihanaa saada taas jotain pientä muutosta kotiin! Nyt kun hylly on seinällä niin nuo sen viereiset taulut häiritsevät kovasti. Ehkä alan etsimään niiden tilalle jotain muuta. Seuraavat projektitkin on jo selvillä! Tytölle etsitään juuri parvisänkyä ja aion teettää kissanhiekkalaatikolle mittojen mukaan tehdyn penkin Tapanilan sisustuskaupalla. Niin ja olishan se eteisen kaappikin/naulakko edelleen hakusessa…

Onko teillä jotain sisustusprojekteja menossa?

Hei, Zalandolla on alen loppukiri menossa, kannattaa ehdottomasti tsekata! Aleihin pääset suoraan tästä*. Alennettuihin treenivaatteisiin tästä*. Myös Junkyardilla on huikeat alet menossa, valikoimaa tsekkailemaan tästä*.

4 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Hei, meillä on juuri samanlaista, siis että kaikki tapahtuu kolmen vuoden toimitusajalla. Huoh! Juuri saatiin hankittua eteiseen pystynaulakko, jota ollaan varmaan se kolme vuotta kateltu. Keittiömme kaipaisi kipeästi remonttia, siitä ollaan keskusteltu ja keittiöfirmoissa käyty sen kaksi vuotta. Tänä keväänä olen sitten tehnyt pikkujuttuja mieltäni piristämään, hankin uusia mattoja ja verhoja, onpahan edes jotain uutta.

  Kiitos blogista, ja resepteistä 🙂 mukavaa kevään jatkoa!

  • Jonna kirjoitti:

   Jep, kaikki pienet asiat tapahtuu heti, mutta kaikki suuremmat vie vähintään sen pari kolme vuotta. Niin kuin meidänkin eteisprojekti. Olen katsellut sinne kaappeja, avonaulakkoja ja kaikkea siltä ja väliltä, mutta ei ole löytynyt vielä hyvää vaihtoehtoa. Ehkä tänä vuonna tapahtuu jo jotain 😀

 2. Ninna kirjoitti:

  Siitä asti kun muutin 7vuotta sitten makuuhuoneeseen ”pitäisi” laittaa yksi sisustustarranauha. Helppoahan se olisi kun ei tarvitse kun laittaa paikalleen mutta jostain syystä jäänyt.

  • Jonna kirjoitti:

   Tiedän tunteen! Noita tuokin ”pitäisi” tehdä projekteja on koko ajan kesken aika monta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *