Hae
Palasia Arjestani

Perjantaimietteitä – Onks noloo käyttää snäppiä?

Toppi: Taffer // Kuva: Katri Viirret

Toppi: Taffer // Kuva: Katri Viirret

Eilen täällä Fitfashionissa ja Snapchatissa keskusteltiin kovasti aikuisten snäpin käytöstä. Itsehän vaatustelin snäppiä pitkään, kunnes Too big to be me: n Anna ylipuhui mut sinne. Alkuun olin ihan pihalla siitä enkä tykännyt yhtään. Snäppäsin todella vähän, mutta kun löysin itse hyviä seurattavia niin akitvoiduin itsekin.

Umpun blogissa on mielenkiintoista keskustelua yli kolmekymppisten snäppäämisestä. Toiset diggaa ja toiset pitää sitä äärimmäisen nolona ja mun aika vaikea ymmärtää miksi? Toki meitä on moneen junaan, mutta enhän minäkään hauku esimerkiksi persicopen käyttäjiä huomionhakuisiksi noloiksi idiooteiksi vaikken sitä itse käytä saatI ymmärrä. Välihuomautuksena etten siis todellakaan ajattele niin 😀 Välillä porukka torppaa asiat suoralta kädeltä vain sen takia etteivät itse ymmärrä niitä. Jos ei itse tykkää niin sitten ei tykkää. Mikä hemmetin pakko on lytätä ne, jotka tykkää?

Mä itse tykkään snäpistä sen arkipäiväisyyden vuoksi. Suurin osa blogeista ja instastakin on siloteltua pintaliitoa ja tarkkaan harkittuja kuvakulmia. Kauniita katsoa joo, mutta ei oikeaa elämää. En toki halua katsella ketään istumassa aamu*askalla ja pari snäppääjää olen tämän takia jättänytkin seuraamatta. Tykkään katsella ihmisten arkista puuhaamista ja höpöttelyä omasta elämästä ja mielenkiinnon kohteista. Snäpistä saa nykyään todella hyviä ideoita ja motivaatiota esimerkiksi treenaamiseen! Jos teillä on heittää hyviä treenipainotteisia snäppääjiä niin bring it on! Kaikista parasta snäpissä on kauempana asuvien kavereiden ja sukulaisten näkeminen. Tuskin kukaan meistä jaksaa jokaista pikku asiaa soittaa? Snäpistä voi helposti heittää kuvana tai videona kysymyksen tai kuvaterveisen. Tällä tavalla mä näen esimerkiksi mun vanhoja koulukavereita ja siskon tytöt joka ikinen päivä! Aikaa koko touhuun menee ehkä 15 minsaa päivässä eli ei juuri mitään 😉 Ja ne koiranaamat sun muut – nehän on vain hauskoja huumoripläjäyksiä! Ei kai elämän tarvitse olla niin hemmetin vakavaa? Välillä on hyvä tehdä itsensä naurun alaiseksi ja hassutella.

Mites teillä snäpin kanssa – hot or not? Ja minuthan sieltä löytää nimellä jonnamusakka 🙂

12 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Kyllä snäpille!
  Se on just sitä arkea kuten sanoit ja se siinä onkin niin parasta. Nopeaa kuulumisten tsekkailua ja vaihtoa, hyvä fiilisten välittäjä 🙂
  Monista bloggaajista ja julkkiksista saa monipuolisemmin käsitystä, just sitä arkistaitseä 🙂 Ystäviä, varsinkin joita pääsee näkemään harvoin on kiva seurata ja vaikka se ei korvaa livenä näkemistä niin hyvä keino se on lievittää ikävää 🙂
  Ei tarvi olla kaikkien juttu, mutta annetaan olla niiden juttu, jotka tykkää eli meidän 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Onneks kaikkien ei tarvii tykätä kaikesta, mutta snäppi on kyllä <3

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  HOT! Me ollaan kunnon kolmekymppisiä snäppäilijöitä. Snäpissä tavataan! 😀

 3. Laura kirjoitti:

  Ilona Siekkistä on ainakin mielenkiintosta seurata snäpissä! Paljon kivoja treenivideoita ja fiiliksiä Espanjasta 🙂

 4. Miikku kirjoitti:

  Musta on kanssa kiva seurailla ihmisiä snäpissä juuri sen arkipäiväisyyden takia ja huomata miten ihmiset ovat enemmän omia itsejään siellä 🙂 Itsellä se myös toimii mukavana ajatusten purku kanavana, koska sinne voi kertoa juuri sen hetken fiilikset reaaliaikaisesti. Minut löytää snäpistä nimellä @miiramari, jos haluat käydä kurkkaamassa mun arkea ja höpöttelyä 🙂

  Hyvää viikonloppua!

  -Miikku / http://miira-mari.blogspot.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Arki on ihmisen parasta aikaa! Tuun tsekkaamaan mitä siellä puuhastelet 🙂

 5. vera kirjoitti:

  onhan se noloa kun hän ei sitä itse harrasta:D

 6. Katja kirjoitti:

  Itsekin ensin ajattelin että teinien juttuja, ihan vain koska en itse ollut hiffannut sitä. Ja kun hiffasin, äh todellakin KYLLÄ snäpeille : D. Kiva seurata toisten arkielämää. Mä seuraan mm.jannihussia ja eevskua. Ja mut löytää nimellä katjamakel.

  http://lounaallaravitsemusterapeutinkanssa.blogspot.fi/?m=1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *