Hae
Palasia Arjestani

Helvetin yksinäistä touhua

Processed with VSCO with c1 preset

Kävin eilen taas heilumassa salilla. Parin päivän levon jälkeen virtaa oli vaikka kuinka paljon,  mutta aikaa liian vähän. Suunnitelmissa oli lähteä suoraan salilta miehen kyydissä anoppilaan perinteiselle torstai-illalliselle. Lämmittelyiden jälkeen mulla oli reilut puoli tuntia aikaa treenata, joten ei muuta kuin hihat heilumaan.

Ilokseni huomasin salilla pari tuttua naamaa ja pääsin treenin lomassa vaihtamaan myös kuulumisia. Crossfitissa rakastan yli kaiken sitä yhteisöllisyyttä ja läpän heittoa. Saa treenata ihan rauhassa, mutta tarvittaessa on aina juttukaverikin. Tuolla uudella salilla taas on harvoin tuttuja paikalla ja jumppaaminen on aika yksinäistä puuhaa. Tykkään kyllä kuunnella musiikkia ja treenata ihan rauhassa, mutta välillä olisi mukavaa jos olisi treenikaveri. Yritin kovasti tunkea itseäni miehen ja hänen teenikaverinsa mukaan kolmanneksi, mutta ei ne ottaneet minua. Haluavat kuulemma treenata kahdestaan. Minä siis jatkan yksinään hiihtelyä salilla. All by myself biisiä laulellen. Pitäisiköhän perustaa treeniseuralais palvelu?

Tykkäättekö te treenata yksin vai kaverin kanssa?

12 kommenttia

 1. gunagolu kirjoitti:

  Mä olen huomannut saman, että aika yksinäistä tuo salilla treenaaminen on aina välillä. Joskus saan kaverin mukaan ja vaikka molemmat tekisivätkin keskittyneesti omia juttuja, on se silti seurassa mukavampaa. Salilla tosiaan monet on kuulokkeet korvilla eikä ainakaan tuolla missä itse käyn pahemmin ketään edes moikkailla. Olen monesti miettinyt, että olenko ainoa joka tykkäisi, että salilla olisi rento moikkailu-tunnelma; ei tarvitse jäädä pitkästi juttelemaan mutta moikat voisi heittää ja todeta vaikka, että hieno keväinen ilma tänään. Sekin jo tois vähän sosiaalisuutta muuten aika yksinäiseen puurtamiseen 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Minustakin on kiva, että siellä on joku kaveri vaikkei yhdessä kaikkea tehtäiskään. Ainakin kyykyissä kaipaan usein varmistajaa raskaimpiin sarjoihin eikä ole kiva pyytää jotain ihan random tyyppiä 🙁

 2. Laura kirjoitti:

  Mäkin olen huomannut saman, että tuo salilla heiluminen on välillä vähän yksinäistä puuhaa. Harrastin vielä parisen vuotta sitten ryhmäliikuntoja ihan urakalla, kunnes hajotin sekä olkapääni että polveni. Enää ei ole asiaa esimerkiksi ennen niin rakkaalle bodycombat-tunnille. Eniten kaipaan niiltä tunneilta kuitenkin juuri sitä yhteisöllisyyttä ja sitä porukkaa, mikä meillä siellä oli. Salin puolella näkee tuttuja toki aina välillä ja olen suurimman osan siellä käyvistä ihmistä kanssa moikkaustasolla, mutta ei se ole silti läheskään sama asia. Tykkään siis treenata kyllä yksin, mutta semmoinen juttelukaveri aina välillä olisi kyllä kiva. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Aika lailla samoja ajatuksia kuin sullakin. Juttukaveri olis kyllä tosi jees 🙂

 3. Niina kirjoitti:

  Moikka! Huomasin että on tuttu sali taustalla 🙂 mullakin vähän kävi niin että kävin miehen kanssa alkuun mutta noin vuos sitten se lopetti ka oon jääny ihan yksin treenailemaan, vaikka tunnen pari ihmistä salilta niin nekin tekee omaa juttuaan. Musta saa ainakin treeni kaverin jos sellaista kaipaa, treenaan itse 5 kertaa viikossa T : Niina 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   MOi!

   Tulehan kiskaisemaan hihasta kun satutaan samaan aikaan! Tämän ja ensi viikon olen poissa salilta, mutta ehkä sit vapun jälkeen takas jo kuvioissa 🙂

 4. ninni kirjoitti:

  Yksin! En pysty keskittymään jos pitää huomioida joku muu. Voin mennä kyllä mieheni kanssa samaan aikaan mutten välitä jutella mitään.

 5. Ninna kirjoitti:

  Yksin ehdottomasti! Ei tule mitään jos on kaveri/isä/veli mukana ellei tehdä omia treenejä. Isä varsinkin alkaa besserwisserksi.

  • Jonna kirjoitti:

   Mulle riittäisi sekin, että olis juttukaveri välillä, mutta välttämättä ei tarvitse samaa treeniä tehdä 🙂

 6. Kristiina kirjoitti:

  Yksin. Välillä kaverin kanssa, mutta parhaiten saan itsestäni irti yksin. Juoksemaan en edes huoli ketään kaveriksi. Treeni on pyhä asia! 😀 Kaverin kanssa salilla voi kyllä käydä niinkin että tehdään molemmat omia juttujamme, vaihdetaan välillä pari sanaa sarjojen välissä. Ennen treeniä ja treenin jälkeen saunassa voi sitten löpistä. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä en ilkeis pyytää ketään mukaan juoksemaan, koska olen vain hidastamassa muita 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *