Hae
Palasia Arjestani

On tätä odotettu!

Processed with VSCO with c1 preset

Oletteko sattuneet katselemaan viime aikoina ikkunasta ulos? Ainakin täällä Helsingin suunnalla on ollut mielettömän hienoja kelejä koko loppuviikon. Se on kuulkaas kevät nyt! Kummasti alkaa mieli piristyä ja fiiliskin olemaan energisempi heti kun valon määrä lisääntyy. Meidän kukat on alkaneet kukkia sisällä ja mieli tekis marssia jo parvekkeellekin aamukahville. Kohtapuoliin on aika alkaa laittamaan myös parveketta kesäkuntoon eli toisin sanoen siivota kaikki talven aikana kertynyt roina pois sieltä. Kummasti myös parveke täyttyy talven aikana kaikesta epämääräisestä kamasta. Mietin tässä vielä, että jaksanko alkaa mitään kasvattamaan itse siemenestä asti vai käynkö ostamassa valmiita taimia. Halvemmaksi toki tulee laittaa siemenestä, mutta onhan niissä hommaa!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Mä huomaan kevään tulon aina myös omassa sisustusvimmassani. Tekee mieli laittaa kaikki uusiksi seiniä myöten ja ainakin uusia sohvatyynyjä ja mattoja. Mitä lähemmäksi kesä tulee sitä enemmän kaipaan värejä kotiin. Rakastan mm. limenvihreää, turkoosia ja pinkkiä! En kuitenkaan tykkää mistään värioksennuksesta eli pieniä värikkäitä juttuja sinne tänne ympäri kotia. Harmillisesti multa meni sivu suun yksi turkoosi matto fb-kirpparilla, jonka olisin toissaan halunnut itselleni. Halpakin oli vielä! Myös sisustuksessa suosin edullisia vaihtoehtoja ja ostan mielelläni käytettyä tai alennuksessa olevia tuotteita. Onneksi nykyään tulee harvoin eteen mitään pakko saada juttuja ja jaksan odotella haluamaani tavaraa kauankin. Esimerkiksi turkoosia karvalankamattoa olen havitellut viimeiset puoli vuotta ja pariin otteeseen sen saaminen halvalla onkin ollut jo lähellä. Vielä se joku päivä osuu kohdalle oikeaan aikaan 😉

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 presetKävin joku aika sitten Tammer-Tukun blogitilaisuudessa Jumbossa. Olen kyseisen liikkeen ohi kulkenut varmasti miljoona kertaa, mutta nyt oli ensimäinen kerta kun pääsin sisälle asti. Jostain syystä en ole yhtään tajunnut, että kyseessä on edullinen sisustusliike, joka nimensä mukaisesti myy tuotteita tukkuhintaan. Samoja tuotteita voi nähdä mm. Kodin1:ssä, Hobby Hallissa ja Prismoissa. Kun kävelin sisään liikkeeseen, olin ihan myyty saman tien! Tällaisissa paikoissa on aina se vaara, että ostaa kassit täyteen kaikkea ihan vaan sen takia, koska saa ne edullisesti. Katselin ja kiertelin rauhassa ja jätin muutaman tuotteen hautumaan mieleeni. Kerrottakoon jo tässä vaiheessa, että myöhemmin kävin ostamassa liikkeestä tytön leluille ison koriarkun, kukkaruukun sekä muutaman tyynynpäällisen ja kaikille näille tuli hinnaksi inasen päälle 30e!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Tammer-Tukun takatiloissa oli esillä heidän kevätuutuuksiaan. Ihastuin kovasti erilaisiin puulaatikoihin sekä lasiseen hauskaan kynttilälyhtyyn. Parvekkeelle huolisin pari kukkaruukkua sekä kasvusäkin, mökille uuden grillin vanhan ja raihnaisen tilalle ja keittiöön noin miljoona uutta kippoa, kuppoa ja kappoa. Ennen kaikkea sain näistä paljon uusia ideoita kotiin toteutettavaksi ja intoa penkoa mökin aittoja lisää. Sieltä nimittäin löysin viime kesänäkin ihania puulaatikoita!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Akseli Herlevi vastasi illan tarjoiluista ja ilokseni hän oli tehnyt mm. suolaisia raakapiiraita ja itsepuristettua mehua. Jälkiruokana oli tarjolla mielettömän hyviä raakaminttubrownieita, joista luulin ottaneeni kuvan, mutta näköjään olen keskittynyt vain syömiseen 😀 Niiden brownieiden ohjeen kun saisi! En olisi ikinä uskonut, että ne on raakaleivoksia, joissa oli muistaakseni mm. pinaattia. Huh, kuola valuu vieläkin kun ajattelen niitä. Ei ehkä auta muu kuin alkaa kyhäilemään itse samanlaisia…

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Tammer-Tukun liike sijaitsee Jumbossa Flamingon päässä. Kannattaa käydä tsekkaamassa jos suinkin sillä suunnalla pyöritte. Tammer-Tukku myy mm. sisustustavaroita, tekstiilejä, keittiövälineitä ja astioita, saunomiseen liittyviä välineitä ja ihonhoitotuotteita, grillejä ja grillausvälineitä…vaikka mitä siis!

Muuttuuko teillä kodin sisustus keväisin vai pysyykö kesät talvet samanlaisena?

5 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Siiiiis niin MahTaVAaaa , kun aurinko on taas paistanut ja lämmittänyt !!!! 🙂
  Kyllä niin kevät on tervetullut. Nyt nautin näistä lämpimistä täysin rinnoin. Vaikka takatalvi saattaa vielä yllättää 😀

  Mutta… kiva tietää että Flamingossa on tuo sisustusliike.
  Tuossa yhdessä kuvassa on pöllömukit, joita katselin Anttilassa….. Ihania !!! 🙂 Pitää käydä tuolla liikkeessä.

  Kiva kuulla JOnna, että olet piristynyt. 🙂 Toivottavasti saa taas lukea uusia pirteitä kirjoituksiasi !!

  Sisustusvimma ei niin mulla esiinny vaikka kevättä pukkaa…. mutta siivousvimma kylläkin.. kun jaksais :D:D
  Armas aurinko paljastaa kaikki pölyt ja tahrat ! Puuh.

  Ihanaa alkavaa viikkoa !!!!!

  • Jonna kirjoitti:

   Ei enää mitään takatalvea tule!!! Heh, siivousvimmaa on täälläkin liikkeellä. Pikku hiljaa, pikku hiljaa 😉

 2. heidi kirjoitti:

  Täältä sun blogista bongasin ton ihana retroradiokukkapurkki mikä lie jutun.. Käväsin tänään liikkeessä ja kassalla muita ostoksia maksellessa erehdyin kysymään siitä purkista. Näytin kuvaa ja selitin että yhestä blogista bongasin jne.. Ihana myyjä siinä hetken mietti asiaa ja kysy neuvoa toiselta..toinen ei ollutkaan ihan niin hyvällä tuulella ? vaan selitti kuinka monta sataa artikkelia uutuuksia niille on tulossa ja näitten selaaminen tietokoneelta on tosi vaikeaa..mainitsi mun kuullen sille toiselle myyjälle että noniin tää on nyt sitten siitä esittelystä ja kun ne laittelee niitä kuvia niihin blogeihin.. Lopulta se haki sen mallikappaleen takaa siihen kassalle, kerto hintahaitarin tuotteelle ja koska niitä saa..jäi tyhmä fiilis kun en mä halunnu aiheuttaa mitään vaivaa enkä siis tajunnut ettei niitä vielä ole saatavilla…plääh.. Enivei..ihana kauppa muuten kyllä 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No perkele sanon minä. Itsekin asiakaspalvelu ammatissa työskentelevänä sanon, että tuo oli jo huonoa asiakaspalvelua. Hänen ei todellakaan kuulu alkaa kassalla nurisemaan kuinka paljon vaivaa jonkin tuotteen etsimisestä on vaan tehdä se mitä asiakas pyytää. Ihan ystävällisesti olisi voinut tsekata tuotteen ja kertoa, että tuote tulee vasta myöhemmin myyntiin. Osa noista meille esitellyistä tuotteista on käsittääkseni jo myynnissä ja osa tulee tässä kevään aikana. Minkä näköinen ihminen siellä tiskin takana oli?

 3. heidi kirjoitti:

  Juu osaa näyttikin olevan jo esillä..siks en edes tajunnut että loput tulee myöhemmin ? Vaikee kuvailla kun en niin kiinnittänyt huomiota ulkonäköön..tummat oisko mustat hiukset tiukalla ponnarilla, hoikka pitkä nainen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *