Hae
Palasia Arjestani

tässäpä tavotetta..

Uuh, me like. Kira Neuman. Samanlaiset massat kelpais mullekin. Mun mielestä ei liian iso naiseksi.

Kuvassa Carmen Knights, joka on vaihtanut lajia figuresta kehonrakennukseen. Kevyt olkapäät tätillä! Melkein kävi jo mielessä, et onko kuvaa jotenkin retusoitu, mut en oikein usko… Hitto noihan on melkein isommat kuin ton tätin pää!

Tää oli muuten postaus nro 200! Melkein vois ens viikolla pistää jonkun arvonna pystyyn sen kunniaks. Se yks paitakin odottaa vielä omistajaansa 😉

8 kommenttia

 1. Ninnu kirjoitti:

  Joo…voi morjens, mitkä olkapäät! 😀

 2. emr kirjoitti:

  Kattelin kanssa tuota Carmenin kuvaa, suht dominoivat pallurat 😉 mielenkiintoista nähdä kisakuvia, et miten on balanssissa muuhun kroppaan..

 3. Anonymous kirjoitti:

  Miltähän nuo näyttää normirasvoissa? Mä miellän rintojen kuuluvan osana naisten kehoa ja kun näillä on siinä tilalla rintalihakset niin ei esteettisyydellään kyllä hurmaa bikinit päällä. Nuo olkapäät on hurjat, melkein luonnottomat, mutta onpa ainakin naisella mennyt treeni perille. – Nadja

 4. Riinu kirjoitti:

  Mä rakastuin JUST NYT tohon Kira Neumanniin!!!!!NA-A-AAAAM!!!!Toivottavasti teil on hedelmällinen reissu siel ruottisa, kun siel on niin halpaaki…

 5. Katjus kirjoitti:

  Uuh tosiaan! Näyttää kyllä hienolta tuo Neuman! Siinä saa itse vielä muutaman treenin vetästä päästääkseen samaan. 😀

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Tääl ollaan ja kivvoo on ollunna! Netin käyttö halpaa… 50 senttii/3 min 😀 kohta aamupalalle. Meille normaaliin tapaan oltiin tuntia liian ajoissa syömään menossa. Hullut ruåttalaiset kun on tunnin jälessä..

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Tääl ollaan ja kivvoo on ollunna! Netin käyttö halpaa… 50 senttii/3 min 😀 kohta aamupalalle. Meille normaaliin tapaan oltiin tuntia liian ajoissa syömään menossa. Hullut ruåttalaiset kun on tunnin jälessä..

 8. Anonymous kirjoitti:

  Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for newbie blog writers? I’d really appreciate it.Here is my blog ; lap band diet protein drinks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.