Hae
Palasia Arjestani

Laiska mikä laiska

Taas kerran vietän välipäivää eikä mulla oikeesti ole kerrassaan mitään asiaa yhtään mistään. Tänään PITI käydä aamulenkillä, mut tämä laiska porsas nukkua posotti semmoset vajaat 12h unet ja arvatkaa oliko nälkä kun heräsin!? Ei mitään mahista lähteä laahustamaan aamulenkkiä. Koko päivän oli niin paljon hommia etten olis kerennyt iltapäivälläkään saati illalla mitään lenkkejä tekemään. Puol kasin aikaan mietin josko kuitenkin lähtis, mut en enää yksinkertaisesti jaksanu liikkua mihinkään. Olen laiska sika, ruoskikaa minua..

Kävin tänään taas ihan pikaseen pyörähtämässä kirppiksellä ja mukaan tarttui yllättävän vähän tavaraa: Kelly Osbournen cd, Deep blue sea-leffa ja Sidney Sheldonin kirja. Kaikki yhteensä 5e, halapoo… Olis siellä ollut taas yks siisti ankka taulu, mut siinä oli ihan paskat kehykset ja se oli niin iso etten viittiny lähtee bussilla sitä himaan raahaamaan. Joku muu vieköön.

Kävin vielä ostamassa viimeset joululahjat ja normaalista poiketen Hennesillä olis ollu vaikka mitä ihkuu! Arvatkaapa oliko enää siinä vaiheessa rahaa? No ei.. Aika kurjaa on köyhän elämä kun ei voi ostella kaikkee mitä haluaa 😀

Huomenna pitäis mennä salille aivan törkeen aikasin, viimestään klo 11.. Näinköhän herään siihen aikaan? Pakkohan se olis, kun kahdelta alkaa jo pokerikoulutus ja siellä on sit oltava koko päivä. Musta tulee pokeridiileri 🙂 kaiken muun lisäks..

Joo, ei mulla muuta. Painun keittämään pastaa ja syömään. Nälkä on taas vaihteeks. Juu, moi.

2 kommenttia

  1. nuheila kirjoitti:

    Oisinpa nukkunut 12h!!!!Mulla on kauhea nuha ja yskä ja korvakin on kipeä,eli taas taukoa treeneihin.Alkaa jo ottaa päähän:(Katselin tänään Hennesin nettisivuja ja oli paljon kivoja juttuja.

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Ei oo mulla mikään ongelma nukkua puolta vuorokautta 😉 ei vaan riitä aina tunnit vuorokaudessa jos niin paljon viettää aika höyhensaarilla..Toivottavasti paranet pian ja pääset taas raudan kimppuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.