Hae
Palasia Arjestani

Mies keittiössä: gluteeniton vispipuuro

Toissa päivänä koin iloisen yllätyksen iltavuorosta kotiin palatessani. Mies oli innostunut testailemaan uutta reseptiä ja tällä kertaa hänen hyppysissään oli valmistunut gluteeniton vispipuuro. Hyvä tapa hyödyntää pakkasen suurta puolukkamäärää!

IMG_20141203_213415

Gluteeniton vispipuuro

  • n. 5 dl puolukoita
  • 1,5 litraa vettä
  • 3 dl riisijauhoja
  • hyppysellinen suolaa
  • 1,5 dl ruokokidesokeria

Keitä puolukoita vedessä noin 10 minuuttia. Siivilöi hyvin ja kaada puolukkavesi takaisin kattilaan. Vispaa jauhot puolukkaveteen ja lisää sokeri. Keitä puuroa 10-15 minuuttia. Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sopii hyvin ilta- tai välipalaksi ja miksei aamupalaksikin!

2 kommenttia

  1. ansku kirjoitti:

    Miks puolukat pois? Sinne vaan surautellaan sekaan niin tulee namia ja enemmän kuituja ym. myös 😉

    • Jonna kirjoitti:

      Samaa ihmettelin minäkin 😀 Hän tykkää kuulemma enemmän tällaisesta siistitystä versiosta. Mutta saa laittaa kokonaisinakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.