Hae
Palasia Arjestani

Yksi iso asia päätökseen

Processed with VSCO with c1 preset

Nyt on taas yksi iso asia saatu melkein päätökseen. Matkustin perjantaina Kuopioon hyvissä ajoin, koska vielä oli tehtävänä yksi raskas asia, isän perunkirjat. Vaikka isän kuolemasta on kulunut jo useampi kuukausi ja pahin suru on hellittänyt, niin tämäkin tilaisuus teki olon todella vaikeaksi. Aloin miettimään päivää jo alkuviikosta ja kun tarpeeksi asiaa mietin niin itkuhansiinä tuli useampana iltana. Nyt kun nämä lakipykäliin perustuvat asiat on hoidettu pois alta niin ehkä tässä pääsee jo elämään normaalia elämää. Toivon ettei hetkeen tule yhtä rankkaa alkuvuotta kuin tänä vuonna!

Lauantaina käytiin Vesannolla katsomassa siskon tyttöjen laulukilpailuja ja menestystähän sieltä taas tuli niin että heilahti. Olisipa itselläkin jokin erityistaito jossa olisin todella lahjakas, mutta mitään erityistä ei minulle ole suotu. Tai ehkä en ole sitä vielä löytänyt? Illalla paineltiin siskon kanssa kera viinipullon ja haravoiden rantaan parantamaan maailmaa. Istuskeltiin laiturilla ja ihasteltiin kaunista auringonlaskua ja välkehtivää jäätä.

Otettiin lasilliset isille ja tytön menestykselle <3 Pieniä elämän täydellisiä hetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *