Hae
Palasia Arjestani

Joulupukki, tuo mulle olkapäät!

Tänään oli taas lihaspaineet jossain ihan muualla kuin mukana salilla. Mihinkään en saanut mitään tuntumaa, kunhan vaan reenailin. Missähän vika? Ei ummarra taas. Jos joulupukki olis oikein kiltti ni se väsäis mulle jostain aivan järettömät olkapäät ja hauberit. Treenamalla ne kehittyy niin hitaasti 😉 Välillä tuntuu, et nehän on jopa kasvaneet ja sit on tämmösiä päiviä kuin tänään, kun tekis mieli viskata hanskat naulaan ja reenikassi parvekkeelta alas. No, huomenna lepopäivä ni eiköhän se taas tästä.

K’ävin tänään vihdoin ja viimein hommamassa kaikki joulukorttitarvikkeet. Musta on tullut vanha ja haluan väsätä kortit ihan ite, ensimmäisen kerran koko elämäni aikana. Nii ja kävin ostamassa kans viimeset joululahjat. Tänä vuonna oonkin ajoissa niiden suhteen. Rahaakin jäi vielä vaikka kuinka, kiitos veronpalautusten. Joutunee jotain kivaa ostamaan itsellekin jossain vaiheessa. Isäntä jätti mut tänne melkein kahdeks viikoks ihan yksin ja lähti Helsinkiin. Mä matkustan sit 22. päivä junalla perässä kisun kanssa. Sit tuleekin noin viiden päivän treenitauko, joka tekee todellakin hyvää. Ajattelin tehdä sillon vaan airooppista ja venyä. Hennesillä oli kunnon alusvaateale ni piti isännän iloks ostaa kasa uusia hotteja vetimiä 😉 Uuden piponkin olisin halunnut, mut siel oli myynnissä vaan jotain ihan ihme malleja jotka ei mun pälliin käy ei niin sit millään. Täydellisen pipan etsinnät jatkukoon…

Kerkesin mä tänään salillekin niin kuin alkutekstin olkapää marinasta voi kenties päätellä. Vuorossa olkapäitä, ojentajia ja hauisten pumppi. Loppuun vetäsin vielä kiduttavan 30 minsan intervallin. Hiki tuli. Nappasin vihdoin ja viimein jostakin sarjasta myös viparivideon. Viparit tais koko treenissä olla ainoat, jotka uppos ja tuntui hyvin. Jotain plussaa siis..

1. Sivuviparit taljassa
12*10+1kg Virittelin siis taljaan kiinni 1 kilon puntin. Taljassa se vissiin vastaa noin kahta kiloa..?
13*10kg

2. Pystypunnerrus smith
6*57,5kg Se hyyty sit siihen. Olisin odottanut vähintään seiskaa tai jopa kasia. Ens kerralla sit, ehkä..
7*55kg
9*50kg

3. Sivuviparit kp
13*7kg
13*6kg
15, 12*5kg video vissiin kolmannesta sarjasta. Näköjään kamera on taas ihan vinossa..
17*4kg

4. Viparit kulmassa kp
14, 12, 11*6kg

6. Pushdown taljassa
12*35kg
14*30kg
Tää hapottaa aina ihan huolella, kun vaan puristelee kunnolla!

7. Penkkidippi
11, 9, 8*25kg
Vaihdoin dipin sit penkkiversioon eikä muuten tällä kertaa menny rinnalla! Tässä vaan jotuu latomaan järkyttävän paljon lisäpainoja. Pitänee anoa jokin muu liike dipin tilalle tai sit pakottaa salin omistaja ostamaan kunnon dippiteline 😀 ”Hei siis, voisitko ostaa uuden dippitelineen, ku Jonnan reenit menee niinku vituiks ku ton vanhan telineen välitykset ei sovi mulle ja mun kehityshän tässä on tärkeintä, eiks joo? Nii, et hopi hopi ja kipin kapin kaivamaan kuvetta..”

8. Kapee penTTi smithissä
8, 6*52,5kg Kiitos vaan Marille tässäkin (dipin ja ranskalaisen lisäks) avusta!
5*50kg

9. Ranskalainen taljassa
12*40kg
14*35kg

10. Hauberit scottkoneessa
14*15kg
11*12,5kg
10*10kg
palautukset 30 sekkaa.

11. Hauberssonit kp vuorotahtiin
11*11kg
13*9kg
14*8kg
tässä samat palautukset. Meinasin kuolla, kun koski niin paljon. Taas vaihteeks. Mä haluun isot hauberit! Siis vähintään 40 senttiset 😀 Tänne, kiitos, heti, nyt.

Meinasin muuten seota tänään ihan totaalisesti, kun kävin ostamassa niitä korttitarpeita tiimarista. Voi sitä kaikkea kimallusta ja bling blingiä ja kaikkia ihania joulujuttuja! Olisin voinut ostaa koko kaupan tyhjäks.. Onneks pidin järjen päässä ja tyydyin vain kartonkiin (siis pahviin ei röökiin :D) ja liimaan ym oheistarvikkeisiin. Mä haluaisin jotkut kivat jouluvalot. Mistähän löytäis? Olisin Anttilasta halunnu semmoset kivat ikkunaan ripustettavat sydäntuikkuhömmelit, mut loppuhan ne oli. Siellä on varmaan mummot ihan innoissan ostaneet ne kaikki. Saatana. Kait mä tyydyn sit vaan väsäämään jotain rumia kartonkitonttuja ympäri kämppää.

Vetäsin iltapalaks rasiallisen Creme de Mascarpone- jädeä, kuten kuvasta näkyy. NOT! Voisin kyl helposti syödä semmosen paketin. Ei tekis tiukkaakaan.. Tällä kertaa tyydyin kanaan, riisiin ja kasaan erinäisiä johanneksia. Uncle Ben´siltä oli tullut joku uus Thai Curry something-kastike ja voi poijjaat että oli hyvää! Suosittelen.

Nii, tämmönen mulla retkottaa täällä sylissä ja kerjää rapsutuksia. Jos rapsutuksia ei tule tietyin aika välein, neiti läpsii mua tassulla naamaan. Mistähän oppinut senkin tavan? Tehokkaalta kuitenkin vaikuttaa 😀 Äsken keskityin kirjottamaan ja unohin koko katin ni johan tuli läpsyä ihan urakalla. Perinyt mammansa (siis mun) temperamentin.

Joo, tämmöstä tänne. Mä meen nyt väsäämään joulukortteja. Molskis!

7 kommenttia

 1. Heinäharava kirjoitti:

  Voi hirveetä mitkä painot sulla on Smith-pystypunneruuksessa!! Mä olin ihan onnessani kun tein eilen 27 kg (huom. tähän sisältyy jo tanko!!), ja se oli mun ennätys. Sain tiukan seiskan ja kasi jäi jo matkalle.Kyllä voimaa on mut kädet ei oikene!Tahtoo videoo tuosta!!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Mihin asti sä lasket tangon? Silläkin on jo aika paljon merkitystä. Mä lasken sen aina silmien tasolle ihan nenän varteen kiinni. Jos lasket tangon rinnalle asti niin kyllähän se vähentää painoja jo aika roimasti.Pitänee sit ottaa ens kerralla siitä todistusaineistoa 😉

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Niin ja minkälaisella oteleveydellä muuten teet pystypunnerruksen?http://www.youtube.com/watch?v=iJFF7S_hWpQTuolla on yks mun pystypunnerrusvideo syyskuulta, jos kiinnostaa. Tekniikkaa on sama vieläkin, mut en nosta käsiä ihan noin suoraks..

 4. Heinäharava kirjoitti:

  Oon töissä enkä pääse vielä kattoo tota viideoo (oon varmaan kuukauden työntekijä)Enivei teen punnerruksen niskan takaa, oteleveyttä vaikea sanoa mut hitusen pienempi kuin penkissä. Lasken tangon lähelle hartioita ja yläasennossa melkein suoraksi, muttei lukkoon asti.Silti, oot niin riski!

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Niin no ei niskan takaa punnerruksessa tosiaan voi tehdä isoilla painoilla! Enhän mäkään sillä tekniikalla saa 30 kg:lla kuin seiskan tai kasin jos sitäkään, että et sä sen heikompi ole kuin muutkaan!Sitä paitsi sulla on helvetin isot olkapäät, et eiköhän se jo kerro et jotain on tehty oikein ;)Pitäsköhän munkin muuten vaihtaa välillä tohon niskan takaa tehtyyn versioon. Se ottais paremmin just sivulohkoihinkin..

 6. Heinäharava kirjoitti:

  Ai, mä olen antiasiantuntija. En ole koskaan tehnyt kuin vain niskan takaa enkä tiennyt et se vaikuttaa niin paljon treenipainoihin. Pitäisköhän koklata edestäkin välillä…

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Kannattaahan sitä vaihdella välillä! Ala sä nyt tekeen edestä ni mä siirryn niskantakaa versioon. Säilyy balanssi bodimaailmassa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *