Hae
Palasia Arjestani

Uuden opettelua

Viime viikko oli todella hyvä treenien osalta. Pääsin hyvin treenaamaan ja enkat paukku useaan otteeseen. Tää viikko onkin ollut sit vähän surkeampi. Flunssa ei ota hellittääkseen ja luulen, että allergioillakin on osuutta tähän jumalattoman tukkoiseen olotilaan. En ole vielä uskaltanut edes kävelylenkille, mutta lihashuoltoa oon tehnyt jonkun verran. Löysin youtuben ihmeellisestä maailmasta muutaman hyvän liikkeen olkapään kuntouttamiseen ja niitä olen tehnyt kotonakin. Pikku hiljaa alkaa toi olkapääkin olla kunnossa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huppari: H&M // housut: Reebok ja kengät: Reebok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä yllä oleva liike vetokumilla tehtynä venyttää todella hyvin sekä latsejä että olkapäätä. Mulla oli seuraavana päivänä latsit ihan kipeinä tän ansiosta! Sillai hyvällä tavalla 😉 Olen aika paljon etsinyt hyviä venyttelyvinkkejä netistä ja samalla olen etsinyt myös kivoja kehinpainoliikkeitä. Kun vaan pääsis treenaamaan niitä! Käsilläkävelyn harjoittelusta tykkään todella paljon vaikken siinä mikään kovin hyvä vielä olekaan. Olkapään takia siinäkin tuli pitkä tauko ja kaikki opittu on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Tiedän kuitenkin kokemuksesta, että liike palautuu varsin nopeasti mieleen ja tasapainokin löytyy taas uudestaan. Alla yksi video käsilläkävelykikkailusta, kun treenikamut yllytti minutkin kokeilemaan käsilläkävelyä sivuttain seinää vasten. Ei ollut helppoa! Samassa treenissä käytiin myös ekaa kertaa työntelemässä kelkkaa pihalla. Hauskaa puuhaa, tätä ehdottomasti lisää.

Koko viikko on mennyt rötvätessä sohvan pohjalla ja odottaessa parantumista. Ihme juttu, kyllä ennen parantui helposti kolmessakin päivässä flunssasta, mutta nykyään siihen menee aina vähintään viikko! Yleensä vasta kahden viikon tauon jälkeen pääsen takaisin treenaamaan. Tältä viikonlopulta jäi parikisat väliin, mutta ens viikonloppuna olis toiset crossfit-aiheiset kekkerit tiedossa. Toivottavasti pääsen mukaan! Tällä viikolla mun urheilusuorituksia on olleet lähinnä…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA…pilleripurkkien avaaminen ja yritys syödä suht säännöllisesti, sairaan lapsen hoitaminen itseni ohella, kahvin juominen ja päivittäinen muumimaraton sekä täystuhon jälkien korjaaminen! Onhan noissa, varsinkin viimeinen kohta on teetättänyt työtä aika lailla 😀

Mepäs lähdetään kohtapuoliin ajelemaan mökiltä kotiin, joten muksaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille! Täällä paistaa aurinko täydeltä taivaalta, mutta ulkona on aivan perhanan kylmä. Ei pystynyt olemaan ilman pipoa ja hanskoja.

Ps. Sportamorella on kevätsiivous menossa ja lähes kaikki tuotteet -30%! Ihmettelemään tuotteita pääset tästä.

*postaus sisältää mainoslinkin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *