Hae
Palasia Arjestani

Pehmeän mehevä toscapiirakka

toscapiirakka

Toscapiirakka on meidän kahvipöydässä ikiherkku. Aina kun kysyn mieheltä, että haluaisiko hän minun leipovan jotain, vastaus on toscapiirakkaa tai pullaa. Saman vastauksen sain ennen isänpäivää, kun tiedustelin mitä hän haluaisi isänpäiväksi. Toscapiirakkaa tehtiin myös viime viikolla Koko Suomi leipoo -ohjelmassa! Kerrankin leivonnainen, joka olisi minultakin onnistunut vaikka silmät sidottuina. Kyseinen ohjelma on minun ja tyttäreni suosikki. Katsotaan se aina yhdessä ja suunnitellaan mitä leivottaisiin seuraavan viikonloppuna. Nyt tekisi kauheasti mieli uusimman jakson tomaatti-vuohenjuustopiirasia! Voi nam. Olisipa ihanaa olla niin etevä leipuri, että voisi hakea kyseiseen ohjelmaan. Ehkä pitäisi vaan rohkeammin alkaa kokeilemaan erilaisia ohjeita?

Toscapiirakka on todella helppo ja nopea tehdä. Tässä on oikeastaan olemassa vain kaksi kompastuskiveä: toscaa ei kannatta keittää liian pitkään ja uunia pitää vahtia! Nämä kaksi asiaa kun handlaa, niin ei voi epäonnistua 😉 Olen toscapiirakkaa tehnyt useasti ennenkin, mutta tämän kyseisen tein Valion ohjeella. Joskin toscaa tein pinnalle vähän reilummin kuin ohjeessa!

toscapiirakka

Ei muuta kuin leivontailoa jokaiseen kyökkiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *