Hae
Palasia Arjestani

Sunnuntai-puuma

Eilen oli huikean aurinkoinen päivä. Minäkin möngin nauttimaan aurinkoisesta säästä yön baariseikkailusta huolimatta. Kukapa nyt tahtoisi hyvän sään missata makoilemalla koko päivän!?

Takki & paita: H&M // housut: Lindex // kengät: Sunny's.

Takki, aurinkolasit & paita: H&M // housut: Lindex // kengät: Sunny’s.

Anoppilaan päätin pukeutua lepardiin ja mustaan. Hiihtelen aivan liikaa teenivaatteissa tai pukeutuneena työn vaatimaan asuun. Oli ihanaa taas vetää päälle oikeat vaatteet. Jostain syystä olen tykästynyt eläinkuoseihin, vaikka niistä tulee mulle mieleen aina puuma-naiset. Siis ne vähän varttuneemmat, joilla on kainalossa parikymppinen uros. Tai no, puuma olisin minäkin jos mulla olis kainalossa parikymppinen mies 😀 Eläinkuoseista tulee mieleen myös Ruotsin miljonääriäidit! Viimeisen päälle laittautuneet ja simpsakat naiset. Leopardihousuissa tai mekoissaan. En tiedä miks, mutta musta ne on tyylikkäitä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OI000614-1

Tykkäättekö te eläinkuoseista vaatteissa vai olenko mä ainoa??

2 kommenttia

  1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Monet pitää eläinkuoseja inhokkeinaan ja suoranaisina mauttomuuksina, mutta mä diggaan silloin kun se on sellaista Dolce & Gabbana henkistä pukeutumista. Tällä en tarkoita hienostelua, vaan sitä että kokonaisuus on balanssissa eikä liian hyökkäävä. Sullakin toi toimii tosi hyvin kun sulla on yksi juttu missä se eläinprintti näkyy eikä ole yhdistettynä esim. liian seksikkääseen asuun, silloin lopputulos näyttää helposti halvalta bimbolta 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      No bimbolta mä en ainakaan halua näyttää 😀 Kiva jos tykkäsit. Itekin tykkään just näin, että vain yhdessä osassa asua on eläinkuosia ja muuten hillitympää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.