Hae
Palasia Arjestani

Nyt saa olla ylpeä ja kiitollinen

nyt saa olla ylpeä ja kiitollinen

Suomi täyttää tänään 100 vuotta, ihan huikeaa! Sotaveteraanit ja lotat ovat tämän mahtavan päivän meille mahdollistaneet, joten kiittäkäämme heitä suuresti koko kansan voimin. Vaikka tässä(kin) maassa ihmiset valittavat jatkuvasti milloin mistäkin niin onhan meillä monia asioita, joista kiittää ja olla ylpeä. Puhdas luonto, terveydenhuolto, jätehuolto ja koulutusjärjestelmä on asioita, joista voidaan oikeasti olla ylpeitä. Ei ole monessa maassa asiat näin hyvin. Tällä ei tarvitse maksaa koulutuksesta saati terveydenhuollosta ja vesistöt ja luonto ovat kauniita ja hyvässä kunnossa. Tokihan on paljon asioita, joita täytyy muuttaa ja korjata, mutta ei mennä tänään niihin ollenkaan.

Me aloitettiin itsenäisyyspäivän vietto pitkillä yöunilla ja siivoilemalla vähän kotona. Ilma oli niin hyvä, että tyttö paineli kaverinsa kanssa ulos leikkimään ja me miehen kanssa järjesteltiin paikkoja. Mulla on taas suuri kirppisprojekti menossa ja lajittelin tavaroita myyntiin, roskiin ja kierrätykseen. Mietiskelin samalla joulusisustusta ja hankintalistaa joululahjoihin. Puolen päivän maissa lähdettiin anoppilaan. Lähdin itse käymään palauttavalla 50 minuutin kävelylenkillä. Ilma oli ihanan aurinkoinen ja juuri sopivan kylmä. Ei olisi parempaa päivää voinut sattua itsenäisyyspäiväksi! Lenkin jälkeen tein vähän lihashuoltoa ja katselin samalla Tuntematonta sotilasta. Juuri äsken syötiin ruuaksi kunnon pihvit ja jälkiruuaksi jäätelöä. Loppuilta rentoudutaan linnanjuhlien parissa kauniita pukuja ja linnanjuhla -bingoa pelaten 😉 Ehkä saatan jotain myös touhuilla kotona. Tuskinpa osaan olla paikallani koko iltaa…

Hyvää itsenäisyyspäivää ihan jokaiselle!

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *