Hae
Palasia Arjestani

Pikku breikki normaaliarkeen

Mä en normaalisti käy ennen iltavuoroja muualla kuin treenaamassa, mutta eilen tein tähän pienen poikkeuksen. Sain kutsun Samsungin järjestämälle joululounaalle ja kun ruuasta puhutaan niin I’m in 😀 Mä oon niin haka eksymään vieläkin Helsingin keskustassa, että lähdin ihan vaan varmuuden vuoksi hieman aiemmin liikenteeseen. Löysin Iso Roobertinkadun Astoria-saliin kuitenkin ihan ongelmitta ja loppujen lopuksi olin 45 minuuttia etuajassa. Matkan varrelle sattui useampia mielenkiintoinen liike ja poikkesin ensimmäistä kertaa Formverkiin. Formverkissä myydään paljon samoja designjuttuja kuin esim. Finnish design shopissa ja vaikkei musta ehkä uskoisi niin oon aika paljon designin ja kaiken kauniin ja esteettisen muotoilun perään. Kalliitahan osa noista tuotteista on mun kukkarolle, mutta löysin sieltä yhden joululahjan ja jotain pientä meidänkin kotiin 🙂 Enää ei ole montaa joululahjaa hankittavana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamsungin joululounas aloitettiin tutustumalla Samsungin uutuuksiin ja nähtävillä ja näpelöitävänä oli mm. uuden sukupolven  kaareva tv kaikilla herkuilla, iskun ja vedenkestävä tabletti ja älypuhelin, langaton radio + kaiuttimet, jotka voi yhdistää myös kotiteatteriin, robotti-imuri, pesukone, järkkäreitä ja digijärkkäri, show case-jääkaappi… Taas riitti ihmeteltävää! Meillä on miehen kanssa ollut puhetta uuden töllön hankinnasta ja tuo kaareva töllö alkoi houkuttaa aika paljon. Siinä on sisäänrakennettu wifi ja televisio hakee itsestään esim. tabletilta katseltavan youtube-videon. Siihen saa myös kätevästi netflixit, ruudut ym katselukanavat. Jos odottelis joulun välipäiville ja katsoisi josko tv:n hinta olisi pudonnut nykyisestä ja ostaa täräyttäisi uuden töllön 😀 Esim. Verkkokauppa myy kyseistä töllöä jos nyt joku aiheesta kiinnostui.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMä olen melkoinen elektroniikkafriikki ja oon aina ihan innoissani kun pääsen näpläämään uusinta teknologiaa. Miehelle vois olla hyvä lahja uusi Samsungin iskun kestävä ja veden pitävä puhelin 😉 Siinä kun oli valikkonäppäimetkin sellaiset ihan tavalliset näppäimet, niin sopis tuolle mun viime vuosituhannelle jämähtäneelle miehelle, jolla on vieläkin iänikuinen näppäinpuhelin. Vanha kun mikä! Tekniikkaihmettelyjen jälkeen päästiinkin sitten syömään. Mulla ei ollut mitään hajua ketä tilaisuuteen on tulossa ja oli todella iloinen yllätys kun näin salissa Monnan, Tuukan, Ainon, Marissan ja Jennin. Lounaan lomassa saatiin vaihdettua kuulumisetkin ja turistua bloggausjuttuja.

received_10152916096554808

Minä, Jenni, Monna & Tuukka.

OI000140-1OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

#samsungjoulu

#samsungjoulu

Lounaan meille olivat loihtineet Eeva Kolu sekä Hanna Gullichsen ja lounaan päälle maisteltiin herkullista kakkua ja käsin tehtyjä konvehteja kera kahvin. Viiniäkin oli tarjolla, mutta mä en ole niitä vielä oppinut juomaan. Eikä ehkä ennen töitä kärsiskään 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALahjat tilaisuudessa jakoi stadin revityin pukki eli Musta barbaari ja arvatkaapa kuka könysi pukin polvelle 😀 Joululahjana kaikki saivat Hanna Gullichsenin uudet kirjat. Ensimmäinen kirja, Safkaa, mulla onkin jo kirjahyllyssä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

No, tästäpä se on hyvä jatkaa taas tätä tappavan tasaista ja tylsää arkea. Tänään tiedossa tytön joulujuhlat päiväkodilla ja huomenna taas treenaamaan. Josko niitä hemmetin jouluvalojakin sais viriteltyä vihdoin ja viimein..

4 kommenttia

 1. Elina S kirjoitti:

  Ai kauhia, onko telkkarit nykyään noin kalliita 😀 Meillä olis vieläki varmaan kuvaputkitöllö olkkarissa jos ei viime vuonna mun isä ois kyllästyny siihen ja ostanu meille tollasen pienen littanan 😀 Me kyllä katotaan niin vähä ite telkkaria että ihan sama mistä sitä kattoo sitten 🙂

  Munki mies on vähä jämähtäny vanhaan näppäinpuhelimeen, nyt ostinki sille sitten joululahjaksi ihan ikioman älypuhelimen. Samsungin xcover2 joka olis sille ihan passeli jos se nyt suostuu sen käyttöön ottaa 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Joo onhan ne, hirveen hintaisia! Me taas katsotaan iltaisin aika paljon töllöä niin pitää olla kunnon vekotin 😀 Mies haluaisi meille toisen töllön makkariin, mut siitä olen kyllä kieltäytynyt kohteliaasti.

   Meillähän olis mun vanha Samsung s3 tuolla ihan turhan panttina mut mies käyttää mieluummin vanhaa romuaan 😀

 2. Heidi K kirjoitti:

  Näytät tosi hyvälle hammashymyn kera! Todella iloiselle ja rennommalle 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Olen täysin samaa mieltä! On vaan kauhea opettelu kun oon koko ikäni tottunut piilottelemaan hampaitani 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *