Hae
Palasia Arjestani

What a workouts!

Yhden päivän kun kunnolla potki elämä ja treenit päähän niin johan se taas sen jälkeen kulkee ihan eri tavalla! Koska sunnuntaina meni tissireenit persiilleen niin eilen ja tänään laitettiinkin sit tyttö koville. Kosto elää, kjäh kjäh.

Eilen rankasin hauiksia oikein kunnolla. Pitkän kaavan mukaan jopa voisi sanoa 😀 Tai no ei ehkä niinkään pitkän, mut normaalia pitemmän ainakin. Rankaisulevelit vedettiin ihan tappiin. Siinäpä sitä voi seuraavan kerran miettiä paskaa reeniä tehdessään, et kannattaako? 🙂 Harmittaa ettei tullut otettu kuvia, koska yläkroppa näytti jopa omaan silmään aika hyvältä, kun väänsin tangolla hauiksia. Välillä siis vähän positiivisempiakin päiviä ja ajatuksia itsestä.

1. Hk scott taljassa
6*50kg+8*30kg Tuota voisi sanoa jo raskaaksi..
5*45kg Ei tääkään kevyttä ollu..

2. Hk suoralla tangolla
10*25kg+7*20kg liikaa toistoja, ens kerralla enemmän rautaa!
8*25kg

3. Hk taljassa tangolla
8*35kg+7*25kg Oikein hitaasti ja puristellen
8+2*30kg parit pakkotoistot.

4. Hk kp scottissa
8*10kg+7*8kg
7+1*10kg
Tämäpä olikin hyvä liike pitkästä aikaa! Saatanpa tehdä toistekin.

5. Hk kp vinopenkillä
3x 9kg–>7kg ja viimesessä sarjassa vielä pudotus –>5kg Toistoja niin paljon kuin tuli, en laskenu.

6. Hammer kp istuen
2x 9kg–>7kg–>5kg Toimi.

PlasmaJet  tuo kyl nykyään ihan uudenlaista energiaa ja poweria treeneihin ja aineenvaihduntakin potkii ihan eri tavalla. Hikoan nykyään useamman tunnin treenin jälkeen ja nyt oon alkanut hikoilla tosi paljon myös öisin. Ainoa haittapuoli on, et toi PlasmaJet loppuu aivan liian nopsaan 🙁 Huomasin et sitä sais käyttää vaan neljä kertaa viikossa ja mä oon vedellyt sitä viis kertaa viikkoon ja nyt on enää viis liuskaa jäljellä 🙁 Buhuu! Tarttee aika tarkkaan valita, et mihin treeneihin käytän loput.

Treenin päälle 18 minsan intervalli crossarilla, kun oli liikaa virtaa.  Eiliseltä ei oikeestaan muuta kerrottavaa, kun että rustasin opparia yli neljä tuntia. Pitäis muuten sitä tehdä tälläkin hetkellä..No, onhan tässä vielä ilta aikaa 😀

Tänään tein jotain historiallista. Olin jo ysiltä aamulla treenaamassa etureisiä! Ei ihan äskettäin ole tätä tapahunut. Ihmeellisen virkee sitä vaan oli, vaikkei olekaan tottunut näin aikaseen treeniajankohtaan. Vois mennä toistekin noin ajoissa.

Isäntä oli messissä eli se tietää sitä, et treeni vedetään todellakin viimeseen toistoon asti ellei jopa viimeistäkin seuraavaan. Helvetin hyvä reeni oli, siitä ei pääse mihinkään! Vaihtelin taas vähän liikkeiden järjestystäkin, kun oon taas niin kovin rakastunut tohon hackikyykkyyn. Se kun ei nykyään enää käy mulla polviin niin passaa runtata ihan perseen pohjasta asti 😀

1. Reidenojennus
10*55kg+8*40kg
10*55kg
13*45kg Tässä jalat ihan yhdessä ja varpaat käännettyinä sisään päin. Piiiitkä puristus yläasennossa ja hitaat negat. Nais… Tein muuten tällä kertaa ojennukset salin ”fintesspuolelle” eli ihan eri laitteella kuin normaalisti. Tää oli melkein parempi kuin se masiina millä teen normaalisti. Taidan vaihtaa pysyvästi tohon..

2. Hackkyykky syvään
6*65kg+6*50kg Meni ainakin reisille 😀
6*60kg
7+1 negatiivinen*55kg

3. Prässi
8*225kg+4*185kg Tempasin sit enkat!!! En oo ikinä tehny Kraftwerkin prässissä tommosilla painoilla.
7*220kg

4. Etukyykky vapaalla tangolla
7, 5*55kg Tässä tais suurin osa energiasta kulua tangon pitämiseen olkapäillä. En oo pitkään aikaan tätä tehny vapaalla tangolla niin ei oikein sujunu noin ”kylmiltään”. Powersmithissä ompi hyvä tehdä tämä 🙂

Jaa, kait se pitäis alkaa vääntämään sitä opparia. Oon tänään lueskellu tommosta Liikuntaravitsemus opusta ja on muuten tosi mielenkiintoinen! Paljon on tullut uutta tietoa mikä ei ole ollenkaan pahasta. Joutuu ehkä kohta syventymään siihen uudelleen, kunhan ensin rustailen siitä parit rivit oppariin.

Bodypukilta tuli tännän tosi ihku postipaketti, vaatteita! Paketista löyty….

Tota kimulia paidan sisällä ei kyl ollut vaikka kuinka etsin….Ehkä ne oli loppu??? Kuvasta ei muuten näy, et paidassa on myös huppu. Mää niin tykkään tän värisistä vaatteista 🙂 Kaikki kirkkaat värit on kivoi.

Nää pöksyt oli ihanan löysät ja tosi kivaa materiaalia. Lahkeista kyl karsi parit noita naruja pois etteivät jää kantapäiden alle. Lisäravinnemestassa muuten Happy Hour!Sieltä lähtee taas SuperPumppia ja HorsePoweria halvalla…


Huomenna sit valmentajan juttusille ja iltapäivällä Wolfille treenaamaan. Kuka tulee kaveriks???

3 kommenttia

  1. Annemari kirjoitti:

    18 minuutin intervalli, oot sie kyl kovakuntoinen! Meitsi kuolee jo kolmesta 😀 Onko tuo huppari niin lyhkäinen, mitä tuossa kuvassa näyttää oleva? Määki tykkään turkoosista ja voisin tollaisen tilata, ellei oo ihan napapaita.

  2. marziina kirjoitti:

    Tulisin kaveriksi, jos asuisin Tampereella!!!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Ansku: mulle toi huppari on ainakin ihan sopiva, ei siis liian lyhkänen ja muutenkin tosi hyvä päällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *