Hae
Palasia Arjestani

Taju pois ja Inbody-mittausta.

Sunnuntaina alottelin taas kovan treenijakson. Nyt on alkanu voimatasotkin nousta ihan kiitettävästi ja joka viikko saa ladata enemmän ja enemmän painoja tankoon 🙂 Eipä noi mun treenipainot mitkän megalomaanisen suuret ole edelleenkään, mut mulle just sopivat.

Rintaa, hauista ja vähän takaolkapäitä sekä vatsaa jumppasin. Niin ja muutamat sarjat pohkeitakin. Lauantai tuli oltua kohtuullisen huonoilla ruuilla ja energiatasot oli aika alhaalla. Yllätin jopa itsenikin, voimatasot oli kohillaan ja painoja sai nostella viime viikkoisesta ihan mukavasti! Joskus saa paljon aikasiks pelkällä sisulla ja kovalla uskolla 😀

1. Penkki smith 4*5-8*50kg
2. Vinopena tangolla 4*45kg/4*5-6*40kg Vihdoin ja viimein opin räjähtävyyden merkityksen!

3. Vipuvarsipenkki 9*20kg/8*20kg+7*20kg
4. Hk scott taljassa 3*45kg+3 neg/ 11, 7*30kg/ 7*25kg/ 8*20kg/ 9*20kg+10*10kg.
5. Hk tangolla 8*22,5kg/ 8, 7*20kg
6a. Takaolat vipuvarsikone 3*12*5kg/sarvi
6b. Pohkeet seisten jalka kerrallaan 1*12*bw/2*9-11*4kg
6c. Vatsat kahvakuulalla 3*15*4kg

Oon jo pitkän aikaa yrittänyt panostaa punnerrusliikkeissä myös räjähtävyyteen siinä erityisen hyvin onnistumatta. Nyt hokasin sen systeemin ja sain vinopenkissäkin 40 kilolla toistot pysymään melko samoissa joka sarjassa. Koko ajan sitä oppii jotain uutta 🙂 Vipuvarsinpenassa tuli pientä kikkailua. Eka sarja tehtiin 5 sekunnin negatiivisilla ja toisessa sarjassa ensin sarja failureen 5 sekan negoilla, sitten 30 sekan huili ja jatkettiin samalla painolla sarja loppuun nopealla pumppauksella. Aika hyvin veti mehut! Scottitaljassakin tein ensin aika suurella painolla muutaman toiston ja heti perään negatiivisia. Siinäkin kikkailin oteleveyksillä eli osan tein kapealla ja osan leveällä. Vikan sarjan niin, että ensin failureen leveällä, sitten painon pudotus ja failureen kapealla otteella.

Kipastiinpa sitten treenin jälkeen kinkkilään syömään. Ne poijjaat muuten hallitsee ruuanlaiton ja varsinkin maustamisen jalon taidon! Aivan mahtavaa evästä ja suhteellisen terveellistäkin ellei kerää niitä erittän makoisia friteerattuja kanoja lautaselleen 😉

Mulla on viime viikosta asti ollut niskat ja selkä tosi jumissa eikä niihin ole enää venyttelyt paljon auttanu. Pieni orastava päänsärky jyskytteli takaraivossa koko viikonlopun. Sunnuntaina hierottiin niskaa ja hartioita, mut ei niitä kovin kovaa voinut ottaa. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä päänsärky yltyi sitten jo migreeniksi ja jouduin olemaan maanantain pois töistä 🙁 Kovin mielellään en nappeja kisko naamaan, mut nyt jouduin kyllä ottamaan päänsärkyrohtoa ja parit sirdaludit. Niillä sain pahimman kivun pois ja pienten unien jälkeen olo oli taas ihan normaali, mut eipä ne jumit ihan noilla vielä häviä…

Iltapäivällä kävin tekemässä sairaan hyvän jalkajumpan! Taas oli isäntä kehitellyt aivan erilaisen treenin kuin viimeks. Sillä miehellä on muuten homma hallussa 😉

1. Takareidet maaten 5*6-9*25-35kg
2. Kyykky 3*5-7*70kg
3. Smithkyykky 3*6-8*75kg
4. Askelkyykkykävely kp 1*A-B*8,5kg/käsi / 2*A-B*bw (putkeen)
5. Reidenojennus 10, 6*40kg palautukset 30 sekkaa

6. Takareiskat istuen 10, 8*40kg palautukset 30 sekkaa

7a. Vatsat aalotuolissa 11, 9, 8*5kg
7b. Pohkeet kone 45 astetta 10, 9, 8*30kg vikasta sarjasta superina seisten lattialla omalla painolla
8. Lankku vatsoille 2*1 min

Kyykky alkaa tekniikaltaan sujua jo kohtuullisen hyvin. Painoja nostelen pikku hiljaa, että tekniikka pysyy mukana. Ihan sama kuinka paljon kyykkää, kunhan menee reisille. No okei, olishan se hienoa taas päästä käsiks kolmenumeroiseen romumäärään, mut siihen on vielä matkaa.. Smithkyykky meni varsin mielenkiintoisesti. Ekassa sarjassa tein vähiten toistoja ja vikassa eniten. Jostain perseen pohjasta se voima vaan taas lähti ja kun oli vielä mukana maailman paras tsemppari niin mikäs siinä. En varmasti yksin olis saanut samanlaista treeniä tehtyä! Smithkyykyn tein tosiaankin niin loppuun ettei yhtään enää noussut vikan sarjan jälkeen joudin laittamaan itseni lattialle levytks, kun silmissä alko uhkaavasti sumentua. Ei ollu pyörtyminen kaukana.. iltasella kävin vielä koirulin kanssa köpöttämässä ja päälle kunnon venyttelyt, asia jota ei koskaan voi tehdä liian vähän!

Kyykyn ekasta sarjasta video, guest starring Iso Koo.

Ennen treeniä kävin pitkästä aikaa Inbody-mittauksessa. Eniten kiinnosti miten on käynyt rasva- ja lihasmassan määrän sitten edellisen mittauksen, joka oli 17.9 eli muutama viikko ennen kisoja. Rasvamassan määrä oli 2,5 kiloa suurempi, lihasmassan noin 2 kiloa suurempi ja rasvaprossa oli noussut 9,9% –>13,3%. Ihan ookoo, en valita 🙂 Vois seuraavan kerran käydä mittauksessa muutaman kuukauden päästä. Eihän toi inbody mitään absoluuttista totuutta kerro, mut antaa kuitenkin vähän suuntaa rasvan kertymiselle ja lihasmassan määrän kasvulle.

Saatiin viime jouluna pukilta supertehokas yleiskone. Vasta eilen kaivelin sen laatikosta, kun halusin tehdä samanlaista kaalisalaattia kuin kiinalaisessa ravintelissa oli. Ehkä maailman paras vekotin! Ei muuta kun kaalit sun muut syteemit koneeseen ja hur hur ja salaattia poskeen. Nyt ei voi isäntäkään vedota siihen ettei JAKSA valmistaa mitään vihanneksia 🙂 tuolla koneella hurauttaa helposti monet erilaiset salaatit ja raasteet useammalle päivälle. Pirtelöt, mehut, pähkinöiden hienontaminen ja leipomuksetkin hoituu teriä vaihtamalla. I´m in löööööööv 🙂

Tämän päivän iltaherkkueväs: punasipuli-kinkku-valkosipulimunakas ja isännän värkkäämä lanttu-porkkana-omena-raaste. Naaaam. Voisin elää nykyään pelkillä munilla, punaisella lihalla ja vihanneksilla+marjoilla…

Nyt hierottavaksi!

5 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  viteo ei toimi :/

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Jep, huomasin. Helevatan juutuuppi… saattaa mennä iltaan ennen kuin saan sen korjattua 🙁

 3. Interrupted kirjoitti:

  Haha, ihana tuo viteo.. ”YLÖÖS!!!” tuo möreä ääni:DDDD

 4. Riinu kirjoitti:

  Komppaan interpr… interrruptud…inter… äh, no tota edellistä 😀

 5. Interrupted kirjoitti:

  Sano vaan Lauraks 😀 xD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *