Hae
Palasia Arjestani

Treeniä ja syöpöttelyä

Ihan ekaks vähän ruokajuttuja. Kuka tietää paljon on rasvaa porsaan niskassa??? Ostettiin semmosta Atrialta eikä ainakaan netistä löydy mitään tietoa. Siitä vissiin tehdään porsaan kaslerpiffejä.

Aikasta hyvin on nyt kulkenut ton uuden ruokaohjelman kanssa ja oon jaksanut sitä noudattaakin tosi hyvin. Mullahan on vähän se vika, et innostun tosi helposti asioista, mut kyllästynkin ihan yhtä nopeesti. Pitää vaan suunnitella nyt kaikki hommat kunnolla valmiiks ja jääkaappiinkin pilkkoa vihannekset ym valmiiksi niin ei voi ainakaan väsymystä/kiirettä/jaksamattomuutta syyttä 🙂

Isäntä oli viikonlopun vanhempiensa luona niin Jonnahan kävi sit ihan issekseen ostoksilla. Mitäs sieltä kaupasta tarrtu mukaan?

4-viljan hiutaleita, mehukeittoa, rahkaa, kananmunia, kurkkua, parsakaalia, kukkakaalia, bataattia, punakaalia, tunaa, lanttua, raejuustoa, omppuja, tammenlehtisalaattia ja toisesta kaupasta vielä tauriinia, kun oli loppu.
Eli oon alkanut panostaa tonne kasvispuolelle aika lailla ja koko ajan etsiskelen uusia makuja ja tuttavuuksia. Tänään käytiin sit Euromarketin puolella ostamassa pähkinöitä, kun Maarit vihjasi, että sieltä löytyy melko halvalla parapähkinöitä ja cashewpähkinöitä. Parapähkinät oli pikkusen reilu 5e/500g ja cashewt vähän alle 5e/500g eli semmonen kilon satsi kannettiin kotio. Lisäks kananmunia useampi loota, kun maksoivat vain 1e/pkt. Halapoo! Pähkinät on kyl hyviä ja nyt niitä saa syödä hyvällä omalla tunnolla 😀
Reenattukin on. Lauantaina pitin olla vielä lepopäivä, mut en jaksanu vaan istuskella kotona. Kävin sit salilla tekemässä pohkeita ja vattoja. Uudesta Flexistä löysin hyvän artikkelin koskien pohkeiden treenausta ja ajattelin sen tännekin väsätä kunhan ehdin. Kenties huomenna?
Sunnuntaina salilla selkää ja rest pause treenit alko taas. On ne vaan kivoi. Valmentajalta kyselin, et saako tehdä enemmänkin sarjoja jos vaan paukkuja riittää, mut kuulemma olis hyvä pysytellä kierron mukaisessa ohjelmassa niin tästä lähtien sit tehdään just se sarjamäärä mikä lapussa lukee eikä kikkailla ylimääräsiä. Muille lihasryhmille toki voi tehdä jotain liikkeitä, mut ei extrasarjoja sille päätreenattavalle lihakselle. Teen sit vaikka jotain aerobista tai vatsaa lisäks reenin päälle, jos virtaa on. Ja sitähän on viime päivinä tuntunu olevan! Oon melekonen sähköjänis nykyään 😉 Ja hikoilen koko ajan kuin pieni porsas..
1. Leuat levee vo
6+2*5kg
7*2,5kg
7*BW
On muuten semmonen homma nyt näiden leukojen kans, et niitä on alettava tekemään kerran viikkoon eikä kerran neljään viikkoon. On noi tulokset niiden osalta alkanu laskee ihan huolella niin päätin sit takareisitreenin päälle ottaa aina jokusen sarjan leukoja joko lyhkäsempiä sarjoja lisäpainoilla tai pidempiä sarjoja vetokumin kanssa. Nih.
2. Kulmasoutu smith vo
11+3*52,5kg Ja aivan liian vähän painoja… No, enpä ole vähään aikaan tehnyt kulmasoutua normisti niin mistäs olisin voinut tietää sopivat painot? En mistään.
9*55kg
7*57,5kg
Jos ens kerralla alottais 60 kilolla niin saattais olla aika bueno.
  
3. Mave p.smith
6+2, 5*110kg
5*105kg
Meni sit selkä aika kipiäks tästä, hyvällä tavalla onneks 😉
 
 
4. Ylätalja käppyrätangolla
9+3, 8*50kg
Sit reenin päälle vielä 4 sarjaa takajalkoja seisten ja 3 sarjaa superina hauiksia mutkatangolla ja hammeria kässäreillä.
Tänään sit vuorossa olkapäitä ja ojentajia. Ennenhän mulla oli selkätreenin jälkeen rinta-hauis, mut vaihdettiin nyt päikseen noiden treenien paikkaa.
Virtaa riitti taas ja teinkin sarjat aika nopeella tahdilla. Hikkee riitti 😉 On se mukava, kun aineenvaihdunta potkii oikein kunnolla!
1. Pystypunnerrus smith seisten
8+3, 7, 7, 7*35kg
Jotenkin sieltä vaan tuli lopuilla sarjoilla noi seiskat, vaikka jokaisessa sarjassa joutu varmistaja vähän avittamaan vikassa toistossa. Omituista..
2. Sivuviparit kp
14+5, 13, 12, 11*13,5kg
3. Viparit eteen kp
9+3, 8*11kg
4. Viparit kulmassa kp
10+4, 9, 8*8kg
5. Pushdown ristitaljassa
8+3*65kg levee ote
7*60kg kapee ote
6. Kapee penkki
8+2, 7*50kg Ja ens kerralla lisää painoo!
7. Ranskalainen alaviistopenkillä
7+2, 6*35kg
Vähän pelotti noi painot, mut kun on hyvä varmistaja niin pystyy vääntämään ihan huoletta 🙂 Ja hyvinhän toi nousi.
Treenin loppuun pari sarjaa vielä takaolkapäitä ristitaljassa. Huomenna oliskin vapukki salilta, mut jotain vois keksiä. On kyllä aika paljon hommaa huomiselle, et katotaan jaksanko mitään aerobista vääntää. Vatsa alkaa huutaa taas ruokaa niin kait sitä pitää sit siirtyä tonne jääkaapin puolelle kurkkimaan..

7 kommenttia

 1. emr kirjoitti:

  en voi uskoo että maarit tietää paljon mitkäkin pähkinät maksaa missäkin!! ;DD

 2. Ninnu kirjoitti:

  Joo..mustakin aika kummallista… 😀 😉

 3. map kirjoitti:

  Emma käy vaan ostamassa punnitse ”et” säästä -kaupasta pähkinät kelpo hintaan…;D

 4. emr kirjoitti:

  en muuten käy, vaikka toivotkin että olisin niin tyhmä ja voisit pitää ittees ovelana ;DDDmäää käyn cittarissa!

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Paljos cittarissa maksaa pähkinät?? Joissakin paikoissa on kyl niin kalliita et huh huh! Onneks on toi Maarit neuvomassa 😀

 6. emr kirjoitti:

  Kysy MAARITILTA ;DD no cashew maksaa kilo n.12€…..

 7. map kirjoitti:

  Uusi palsta ”kysy Maaritilta” Toimis varmasti..:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *