Hae
Palasia Arjestani

6 viikkoa dieettiä pulkassa

6 viikkoa dieettiä pulkassa

6 viikkoa dieettiä pulkassa! Kylläpä aika kuluu nopeasti eikä ole tehnyt edes tiukkaa. Tähän mennessä dieettiin ei ole tehty mitään muutoksia ja olen saanut ihan vapaasti syöpötellä viikonloppuisin. Viime viikonloppuna ehkä liiankin vapaasti 😀 Mutta hyvä vaan jos kroppa toimii ja homma edistyy! Nyt huomaan, että alavatsa on alkanut pikkuhiljaa päästämään rasvasta irti, samoin jalat. Vetäisin lauantaina jalkaani farkut joihin en ole mahtunut pitkiin aikoihin. Voi sitä mahtavaa fiilistä, kun ne sujahtivat päälle kuin sukka! Eipähän tarvitse lähteä farkkuostoksille kun omasta vaatekaapista tekee niin hyviä löytöjä 🙂 Jätin nyt taroituksella pari dieettiviikkoa analysoimatta, koska ei kai nämä viikot tästä kauheasti vaihtele.

Mitä 6 viikossa sitten on tapahtunut? Paino on tippunut 3,5 kiloa mikä on mulle just passeli tahti. Alin paino on ollut 63,7kg enkä muista milloin vaaka olisi näyttänyt tällaisia lukemia. Vaakaa en tuijota orjallisesti, vaan seuraan pääasiassa peilikuvaa. Se on minulle tärkin mittari paremman ja energisemmän olon lisäksi. Toki vaaka näyttää numeroina edistyksen, mutta se ei ole ykkösmittari. Alla olevista kuvista en itse huomaa kauheasti eroa. Reisistä ja vatsasta on toki lähtenyt tavaraa, mutta olisi pitänyt jo aloituskuviin ottaa ihan erilainen vaatetus. Jotenkin vaan hävetti ottaa itsestään kuvia pikkuhepenissä, joten en ottanut. Enkä ottanut viime viikollakaan.

6 viikkoa dieettiä pulkassa

6 viikkoa dieettiä pulkassa

Nälkä vierailee silloin tällöin, mutta ei ole jatkuvasti läsnä. Saa nähdä joudutaanko tämän viikon jälkeen tekemään jo ensimmäiset muutokset vai vieläkö homma toimii näillä. Pakko kehua, että nyt kun motivaatio tähän touhuun on löytynyt, homma tuntuu vähän liiankin helpolta! Puoli vuotta keräsin motivaatiota koko touhun aloittamiseen ja nyt tämä onkin näin iisiä? Hyvillä mielin jatketaan eteenpäin joskin mieliteot ovat alkaneet vaivata. Eilen kävin crossfit Vantaalla lihashuoltotunnilla ja siellä oli tarjolla croissantteja sekä suklaata. Ja nehän sitten huutelivat mun nimeä ihan koko ajan! Huh, kyllä siinä sain tehdä töitä ettei jalat vieneet suoraan kulhojen luokse. Lauantaina saa taas herkutella hyvillä mielin, parhautta 😉

Voimakasta torstaita tyypit! Minäpä lähden kohta salille bodaushommiin. Mites teillä muilla dieettiläisillä homma pelittää?

 

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

 

2 kommenttia

  1. Annie kirjoitti:

    Mahtavaa! Se taitaa olla se aloittaminen joskus kaikista vaikeinta 🙂 Itsellä vasta pari viiikkoa uutta ruokavaliota takana, mutta olo on niin paljon parempi. En ole katsonut vaakaa, mutta naamasta ja vaatteista kyllä huomaa. Se on se hyvä olo mikä palkitsee ehkä eniten, keventynyt energisyys, ja tietenkin se, että toivottavasti täälläkin kohta aiemmin tiukat vaatteet sujahtaa päälle niin kuin sukka – kuten sanoit! Jes! Kiitos inspiraatiosta!

  2. Ninna kirjoitti:

    Kiva kuulla että homma etenee eikä muutoksia tarvitsekaan tehdä jos sujuu. Ihana kun et ole vaan orja vaan tärkeämpää energinen olo ja peilikuva. Onneksi painonhallinnassa ja pudotuksessa korostetaan nykyään enemmän kokonaisvaltaista hyvinvointia eikä tuijoteta pelkkää kg määrää tai tähdätä juuri x kg. Koska se oma x kg tavoite voi merkitä huonoa oloa ja jopa terveyden menettämistä, ei jaksa ja tulee fyysisiä oireita. Itsellenikin tärkeämpää se miten keho toimii ja näyttää, vaikka paino olisi sama mutta tulee lisää voimaa ja ryhtiä se on paljon tärkeämpää. Mitkä on suurimmat ruokahimot? Nälkäkin saa tulla sanotaan nälkä on ystävä ei aina tarvitse olla kylläinen. kuinka pitkä olet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *