Hae
Palasia Arjestani

Ei oikein lähe

Nyt on taas se kuuluisa motivaatio jossain karkuteillä. Toivottavasti ei kuitenkaan kovin kauan. Ehkä sen puutteeseen vaikuttaa osin noiden kätösten tukkoisuus, kun ei niihin saa mitään kunnon tuntumaa vaikka kuinka yrittää. Onneks isäntä runno eilen forkkuja auki melko kovakouraisesti, et saatais jumit kokonaan pois. Saa nähdä sit sunnuntaina, et miten se autto. Kipeetä teki ainakin. Koskaan ei oo mun forkut olleet noin jumissa kuin nyt.

Olkapäätreeni oli eilen tosi hyvä, mut se käsitreeni sit.. Kapeessa penkissäkin pudotin suosiolla painoja ja yritin vaan hakea kunnon tuntumaa siinä kuitenkaan onnistumatta. Ei siinä touhussa paljon onnistumisen tunteita tullut. Kyllä tää taas tästä. Ens viikolla tulee treeniohjelmaan vähän muutosta. Selkä- ja jalkatreenit jää ennalleen, mut kaikki muu sit muuttuukin. Jospa sillä sais jotain kehitystäkin sit aikasiks. Tässä pitäis kuitenkin saada aika hyvin kehitystä aikasiks ennen kisadieettiä niin turha on jäädä iskemään päätään seinään ja junnaamaan paikalleen.

Treeni kulki seuraavasti.

1. Pystypunnerrus smith
5*42,5kg Eipä nouse toistot ei..
7*40kg
9*35kg

2. Pystypunnerrus kp
9, 8*16kg
Otinpahan ihan vaihtelun vuoks.

3. Sivuviparit kp vinopenkillä maaten
10*4kg Yllättävän raskasta!
12*3,5kg
13*3kg

4. Sivuviparit kp seisten käsi kerrallaan
14, 12*5kg
14*4kg

5. Leveä pystysoutu tangolla
15, 13, 12*27,5kg

6. Viparit kulmassa kp
15, 12*7kg
12*6kg
13*5kg
Palautukset 30 sekkaa.

7. Kapee penkki
8, 8, 6*50kg Hirveetä paskaa..

8a. Pushdown
16, 14, 12*100 lbs
14*90 lbs
Kaks ekaa sarjaa leveällä ja kaks vikaa kapealla otteella.

8b. Hk scottkoneessa
14, 11*16,25kg
15, 12*12,5kg

9a. Ranskalainen mutkatangolla
15, 12*25kg
15*20kg

9b. Hk kp istuen
3*12*10kg

Joutu noi käsiliikkeet tekemään aika hitaasti ja mahdollisimman vähän tankoa/käsipainoa puristaen. Painoilla ei tosiaankaan juhlittu, mut tällä kertaa forkut ei ehkä jumittaneet niin paljon kuin normaalisti. Ens viikolla liikkeet sujuu toivon mukaan niin kuin niiden pitääkin.

Illalla kävin vielä koiran kanssa 40 minsan lenkin. Ylämäet mentiin sauvojen kanssa ja tasasella sekä alamäessa sit juostiin! Aika hyvin sain juoksun rullaamaan jo asfaltillakin ja se oli oikeesti tosi mukavaa! Pohkeet meni kyl vähän kipeiks, mut eipä se haittaa. Jospa ne tuosta innostuisivat jopa kasvamaankin.

Tänään en oo tehny kerrassaan mitään. Menin mä salille muka tekemään intervallia. Oli salikamppeet ja kaikki matkassa. Huomasin sit, et edellisestä ruokailusta oli kulunut jo melkein kolme tuntia eikä energiaa ollut enää ihan kauheesti. Kävin sit vaan solariumissa ja lähin kotiin syömään. Sit alkokin jomottamaan päähän ja jomottaa muuten vieläkin. Kiva lähtee tämmösellä fiiliksellä töihin. Tulee varmasti tooooosi mukava ilta..

Huomenna sit paremmalla mielellä (toivottavasti) selekää. Josko sais otettua vaikka viteon leuanvedosta..

3 kommenttia

  1. Paula kirjoitti:

    Äläpä veä sitten yli yhdeksää….!!!;DHei mistä napista saa tuon oman blogilistan päivittymään? Mulla siis vaan linkit ja määkin haluan tuommosen niin kun sulla :)Viikonloppuja sinne!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Yritän kovasti olla vetämättä 😀 Jos kasin saan leveellä vedettyä niin oon jo aika tyytyväinen! Paitsi et vedinhän mä sen verran jo viime tiistaina.. Noooh, katellaan ;)Sielta gadgeteista sen saa säädettyä niin, et jokaisen bloggaajan kohdalla näkyy viimeisin kirjoitus. Etsivä löytää 😉 Ei pysty muistamaan ulkoo kaikkia noita systeemeitä. Oon niin onneton näiden koneiden kans aina välillä. Riina todistaa 😀

  3. Riinu kirjoitti:

    Juu, toivoton tapaus välillä mut oppii helposti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.