Hae
Palasia Arjestani

Olen yrittänyt

Tämän postauksen otsikkona ei pitänyt olla ”olen yrittänyt”, mutta sellainen siitä nyt sitten kuitenkin tuli. Koko viikon olen tuijottanut tyhjää ruutua ja miettinyt mistä kirjoitan. Sirpaleisia ajatuksia siellä ja täällä, mutta ei mitään järkevää kokonaisuutta. Niinpä olen ollut kirjoittamatta. Mietin ensin, että postauksen otsikoksi olisi tullut ”mistä voisin kirjoittaa?” mutta siitähän se ajatus sitten lähti. Tässä siis ajatuksia mitä olen yrittänyt tehdä viimeisten päivien aikana.

Olen yrittänyt…

…olla tuntematta syyllisyyttä siitä, että joudun jäämään kotiin sairaan lapsen kanssa, vaikka töissä on todella tiukka tilanne. Tuntuu, että ruuhkavuosissa eläminen on yhtä syyllisyyden tuntemista asiasta jos toisesta. Vaikka tunnen syyllisyyttä etten ole töissä auttamassa työkavereita, perhe ja oma lapsi vie aina kaikessa voiton.

..olla tappamatta kasvejani. Yksi kuolla kupsahti männä viikolla, vaikka anoppi juuri kehui ettei sitä saa hengiltä millään. Mulla on tällainen erityistaito tappaa juuri en kasvit, joita ei saa hengiltä millään, hah!

Eräänä aamuna hän näytti tältä.

..tehdä päätöksiä treenien suhteen. Aika on kortilla, työt vievät oman osansa ja kotonakin pitäisi olla ajoissa laittamassa ruokaa ym. Niinpä päätin jättää hetkeksi aikidon tauolle, vaikka siitä niin kovasti pidänkin. Ainoa hankaluus siinä on tiettyyn aikatauluun sidotut treeniajat, jotka ei minun elämääni sovi tällä hetkellä mitenkään päin.

..olla panikoimatta työtilanteesta. Kun heittäydyn keikkalaiseksi, onko mulle enää töitä? Tätä kysymystä pohdin pävästä toiseen ja tunnista toiseen. Tulevaisuus sen näyttää!

..löytää motivaatiota käydä koko tytön huoneen tavarat läpi, mutta sitä motivaatiota ei ole vielä löytynyt. Olisko lainata?

..olla välttämättä nousevasta vaakalukemasta, sillä tässähän pitäisi käydä juuri toisin päin! Kolmessa viikossa olen pudottanut painoa 2,5kg, mutta nyt lukema on lähtenyt hiipimään ylöspäin. Tiedän siihen syyn, mutta silti se ärsyttää. Olen siis aloittanut taas kunnon salitreenit ja jokainenhan sen tietää, että kun lihaspaineet palaavat, myös paino nousee hiukan.

olen yrittänyt

..ulkoilla enemmän! Raitis ilma tekee suunnattoman hyvää ja ulkona kannattaa käydä päivittäin vaikka sitten se 15 minuuttia katoksen alla seisomassa sateelta suojassa. Kummasti ajatukset kirkastuu ja mieli virkistyy.

..miettiä mitä leipoisin viikonloppuna? Meille tulee vieraita ja jotain hyvää täytyisi keksiä! Ei juustokakkuja, sillä mulla ei ole tällä hetkellä irtopohjavuokaa ollenkaan..

..neuloa kauhealla vimmalla tytön kummin pipoa valmiiksi, mutta ei se taida valmistua täksi viikonlopuksi kun hän tulee kylään.

olen yrittänyt

Ei näytä vielä valmiilta pipolta.

..ymmärtää miksi ihmiset heittävät niin paljon hyvälaatuista tavaraa ja ruokaa roskiin? Seuraan instagramista muutamaa dyykkaajaa ja he tekevät aivan mielettömiä löytöjä viikottain!

..miettiä tuleeko minusta jotain muutakin isona kuin bioanalyytikko? Vaikka ja mikä asia kiinnostelisi, mutta en tiedä olisiko niistä ammatiksi asti.

..selvittää minkälainen ruokalista poistetun viisaudenhampaan koloon oikein mahtuu? Sinne on valehtelematta kadonnut ainakin spagettia, marjoja, leipää ja riisiä. Kuulemma tulevat sitten aikanaan ulos 😀

..rajoittaa television katsomista, mutta keksin, että mtv-sovelluksessahan on uusi Love island australia nähtävillä! Se oli menoa sitten se.

Näitä asioita olen pääasiassa yritellyt viime päivinä, joskin varmasti kaikenlaista muutakin.

Mitä sinä olet yrittänyt tehdä viime päivinä?

Edellinen postaus: Irtisanouduin mun vakkariduunista

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

8 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Ihana postaus! Ei aina tarvii olla niin vakavaa, syvällistä ja pitkää ajatuksenjuoksua

  • Jonna kirjoitti:

   Totta! Joskus taas ei saa edes tällaista aikaiseksi, kun ajatus ei vain kulje ?

 2. Eve kirjoitti:

  Leipases joku hyvä suolainen piirakka esim. kanaa, fetaa, parsaa tai sit niin klassikko tonnikalaa ja katkarapuja…. 🙂 ja vaikka valkosuklaa mutakakku kaveriksi, törkeen hyvää!

  • Jonna kirjoitti:

   No nyt tuli hyviä ideoita, kiitos!! Valkosuklaata meillä ei saa käyttää, koska herra vihaa sitä, mutta voishan sitä tehdä ihan perinteisenkin mutakakun ?

 3. Kata kirjoitti:

  Mä olen yrittänyt mennä aikaisin nukkumaan. Viime viikko meni tosi vähillä unilla.. Tällä viikolla kävi sitten yksi ilta niin kun ajattelin että ”nyt on pakko nukkua” niin uni ei tullut millään, pyörin monta tuntia sängyssä ja ramppasin vessassa.. tavote ois mennä klo 22 nukkumaan arkisin, mutta ehkä siitä ei kannata tehdä hirveää suorittamista, koska sit en ainakaan nuku 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Olen huomannut ihan saman. Välillä kun menee sänkyyn jo ennen yhdeksää ajatuksena nukkua todella pitkät unet, niin loppujen lopuksi uni tulee vasta puolen yön jälkeen ?

 4. Anni kirjoitti:

  Minä olen yrittänyt olla sinun tavoin välittämättä painon hiippailusta ylöspäin. Yritän sietää sitä mikä se lukema on, sille ei voida tehdä mitään ennen kolmen viikon päästä olevia kisoja, en edes salaa tee mitään vippaskonsteja joita valmentajakaan ei hyväksyisi. Yritän siis hyväksyä sen mikä se on, ja keväällä sille sitten tehdään uusia juttuja. Olen yrittänyt siis purkaa säästöliekkiasiaa, johon olen kehoraukkani ajanut tahattomasti liian naftilla syömisellä. Asiaan puututtiin vasta syksyllä omasta toiveestani, ja nyt kun olen syönyt enemmän, paino nousee vielä koska kaltoinkohdeltu ruumiini ei oikein tajua ettei enää ole hätä. Tässä menee aikaa, joten todellakin, YRITÄN. Yritän hyväksyä sen ja itseni ja tehdyt virheet ja yritän oppia niistä.

  • Jonna kirjoitti:

   Tuo painoasia onkin jännä juttu, kun se on niiiin iskostettu varsinkin meihin naisiin. Pitäisi painaa jonkin tietyn verran, vaikka peilistä näkyisi mitä. Uskon, että sulla kamppailu on vieläkin vaikeampaa painoluokkalajin (?) ja säästöliekin vuoksi. Jos jotain tässä elämässä pitäisi opetella enemmän, niin armollisuutta itseään kohtaan. Paino ei kerro meistä yhtään mitään! Se hyvä fiilis omassa kropassa on kaikista tärkeintä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *